• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
nvg10.500.096.swasia.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از سستم پیشرو برای مشهد حدود 10 الی 12 میلیمتر و برای قوچان حداقل 20 میلیمتر رو انتظار دارم.

seyyedalireza

مدیر موقت
من دیگه مطمئنم مشهد آخر هفته و اول خته آینده عاليه

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1420312452485.png
    uploadfromtaptalk1420312452485.png
    761 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب هم وب سایت هوای مشهد آپدیت نمیشه.

سالی دقیقا مشابه با وضعیت فعلی وجود داره که به امید خدا هر وقت که به این جمع بندی رسیدم که در موردش آپدیت بزنم ،حتما اطلاع رسانی میکنم /حالا چه بارشهای خوبی به شکل باران برف در انتظار کشورمون باشه و چه نباشه!

منظورم از سال مشابه و وضعیت فعلی یعنی الگوی آب و هوایی روزهای آینده است.

Ahmad7777

New member
سلام به دوستان و اساتید محترم.:گل::گل:

ببخشید کم پیدا هستم فصل امتحانا هست دیگه.ولی تمام پیامهارو میخونم و ازشون انرژی میگیرم.:گل::گل:

عکسها با یک روز تاخیر تقدیم شما عزیزان.:گل::گل:

تاریخ: جمعه 12 دی 1393 . مکان مشهد.طرقبه روستای خوش آب و هوای کنگ.(عکاس خودم):گل::گل:

1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام بر شما

اینجانب به هموطنان جنوبی عزیزم از جمله به بوشهری ها و اهوازی ها در مورد کاهش شدید دما در این مناطق طی روزهای پایانی هفته جاری و اوایل هفته اتی شدیدا هشدار می دهم

تنش دمایی شدیدی را خواهیم داشت که همراه با باد بسیار شدید و سرد همراهه.

پس سرمازدگی محصولات کشاورزی قطعی می باشد.

در زیر متوگرام اهواز و بوشهر را براساس اخرین اپدیت مدل با وضوح 16 کیلومتر ECMWF ملاحظه می کنید .

کمینه بوشهر تا +2 و کمینه اهواز تا -2 درجه سانتیگراد می رسد و قطعا رکورد چندین ساله خود را این دو مرکز خواهند شکست.

2joukd24rgiqns85hmj6.png

oy1y7603qetab9l55v.png

tima ir

کاربر ويژه

سلام و شب بخیر خدمت دوستان خوبم . تصاویری از مسیر پیست اسکی شیرباد مربوط به جمعه 93/10/12 ساعت 10.15صبح

1 .jpg 2.jpg

30.jpg 4.jpg

ارتفاع برف در بعضی مناطق به حدود 50 سانت می رسید

5.jpg 6.jpg

7.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا