• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امسال مشهد نسبت به سالهای قبل وزش باد شدید بسیار کم هست و در عوض رطوبت بالاتر
اینجا هم در شمال تهران که ارتفاعش حدود 1800 متر هست واسم خیلی جالبه اینقدر رطوبت پایین باشه و به وضوح میشه خشکسالی را دید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از دلایلی که نمیذاره آپدیت بزنم این هست که در سیستم پیشرو، فاکتورهای مختلفی دخیل هستند که واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم و به کجا ختمش کنم:خجالت2:

golil

کاربر ويژه
با سلام خدمت همگی
از دیشب است که مه شدیدی اینجا را فرا گرفته ماشینها همگی شون چراغها را روشن کرده اند چه زمستان پر رطوبتی است امسال

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیشنهاد عنوان بدین واسه آپدیت جدید !

واقعا موندم چه عنوانی واسش انتخاب کنم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام خدمت همگی
از دیشب است که مه شدیدی اینجا را فرا گرفته ماشینها همگی شون چراغها را روشن کرده اند چه زمستان پر رطوبتی است امسال
سلام

اینجا در غرب مشهد تتمه نمناکی و رطوبت حاصل از بارش دیروز صبح که در محل های سایه خیابان بر روی اسفالتها باقیمانده بود به همراه شبنم روی ماشینها کلا یخ زده بود.

golil

کاربر ويژه

سلام

اینجا در غرب مشهد تتمه نمناکی و رطوبت حاصل از بارش دیروز صبح که در محل های سایه خیابان بر روی اسفالتها باقیمانده بود به همراه شبنم روی ماشینها کلا یخ زده بود.

با سلام خدمت استاد امیر محسن خان
دقیقا منطقه ما همین شکلی است

golil

کاربر ويژه
امیر خان میزان بارش رو برای منطقه ما حدودا و حدسی چقدر تخمین می زنی

golil

کاربر ويژه
امسال ما کشت زمستانه جو داشتیم وقعا زمین به علت گل بودن تا چند روز پیش برای کشت تا بحال جواب نمی داد

golil

کاربر ويژه
brjga4bht1nxmko2djj4.gif

kbpvw7j5wxukh1fc3fc.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا