• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
منم تا امروز فقط نقشه های بارشی رو میدیدم فقط ولی نقشه های تراز 850 و 700 خیلی خوبن و عالی تر هم شده از صبح

seyyedalireza

مدیر موقت
اخبار گفت شدت بارش ها بر روی استان های گيلان مازندران گلستان و خراسان رضوی و شمالیه و همین طور اردبيل

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد بر دوستان
فارغ از ایکه خوب بباره یا نباره، این سامانه و پیگیری دقیق اون، تجربه ای گرانبها و محکی برای دقت پیش بینی مدلهای مختلف هست.
طبیعیه که همه از بارش برف خوشحال میشیم و از نباریدنش ناراحت، اما از دستمون بجز دعا و آرزوی روزهای پربرف و بران کاری بر نمیاد.
پس بهتره انرژیمون رو از دست ندیم و بدونیم که تمام جذابیت پیش بینی آب و هوا به همین تغییراتش هست

وَ هُوَ الَّذی یُنَزِّلُ الْغَیْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا وَ یَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِیُّ الْحَمیدُ (28شوری
و او همان خداوند رحیمى است كه در موقع خشكسالى و پس از آنكه همه ناامید و مأیوس میشوند باران رحمت خود را نازل نموده و بركات خود را فراوان میسازد و او خداوند ستوده صفات و محبوب است .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

رصد و پیگیری این سامانه برای بسیار از دوستان کار بسیار دشواری بوده ولی خدا رو شکر دلایل اینهمه تغییر رو کاملا شناسایی کردم که به امید خدا پس از اتمام نگارش و ویرایش مطلب حتما واسه همه شما دوستان خوبم منتشرش میکنم.

یک مطلبی که باعث اتلاف بیش از حد وقت من شده مارکینگ تمام مطالب و نقشه ها بصورت کاملا سختیگرانه است!!!!!

بعضی از دوستان بسیار کم لطف هستند و مطالبی رو که من روزها و ساعتها وقت میذارم و در موردش تحقیق میکنم و بصورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار میدم رو بدون ذکر منبع اصلی و با سو استفاده در وبلاگ ها و یا سایت هاشون قرار میدن که این کار بسیار بسیار زشت و دور از انصاف هست!

آقایون عزیزی که خودتون میدونید چه کسانی هستید اگه مسلمون هستید ، بدونید من راضی نیستم و باید اون دنیا پاسخگو باشید.

فقط همین!

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام دوستان عزیز

رصد و پیگیری این سامانه برای بسیار از دوستان کار بسیار دشواری بوده ولی خدا رو شکر دلایل اینهمه تغییر رو کاملا شناسایی کردم که به امید خدا پس از اتمام نگارش و ویرایش مطلب حتما واسه همه شما دوستان خوبم منتشرش میکنم.

یک مطلبی که باعث اتلاف بیش از حد وقت من شده مارکینگ تمام مطالب و نقشه ها بصورت کاملا سختیگرانه است!!!!!

بعضی از دوستان بسیار کم لطف هستند و مطالبی رو که من روزها و ساعتها وقت میذارم و در موردش تحقیق میکنم و بصورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار میدم رو بدون ذکر منبع اصلی و با سو استفاده در وبلاگ ها و یا سایت هاشون قرار میدن که این کار بسیار بسیار زشت و دور از انصاف هست!

آقایون عزیزی که خودتون میدونید چه کسانی هستید اگه مسلمون هستید ، بدونید من راضی نیستم و باید اون دنیا پاسخگو باشید.

فقط همین!
احسنت اقا محسن ایشالله کسی دیگه از روی مطالب و سخنان شما کپی بدون منبع نکنه من خودم دو بار مطالب شما رو کپی کردم ولی زیرش موتم استاد امیر محسن ایران انجمن

mahmood600

کاربر ويژه
gfs_apcpn_asia_32.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
الحمد لله Ecmwf برای ما خیلی خوب آپدیت کرد و حدود ۸ ۹ میلیمتر برای سامانه جمعه پیشبینی کرده همچنین برای چهارشنبه پنجشنبه هفته بعد هم بارش برف زده

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل:
کلا سیستم پیچیده ای شده سال91 تو هر اپدیت سیستم ها تقویت میشدن ومیترکوندن پارسال در هراپدیت کم میشدند تا به نابودی کشیده میشد وامسال که اصلا نمیشه رو اپدیت هاحساب کرد البته همه ای این پیچیدگی دلیل داره که امیر محسن عزیز زحمتش میکشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

تقدیر و تشکر فراوان دارم از این همه پیگیری های فراوانتون..ولی خب بنظر من هم دیگه جا برای پیگیری دیگه وجود نداره..درواقع بسه دیگه!!هرچی بخواد بشه همون میشه..خودتونو اینقدر اذیت نکنید..البته فکرکنم راز این بارش های کم رو هم فهمیدم!!حضور من در مشهد!!تا زمانی که من در بجنورد بودم این شهر بارش خوبی دشت نمیکرد و به جاش مشهد سالاری میکرد!!از وقتی که من اومدم مشهد بارش بجنورد افزایش و ظاهرن از این موج هم برف خوبی میخواد کسب کنه!!پس دعاکنید من آخر هفته برم از مشهد بیرون:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا