نیرو دریایی که عالی زده شما نقشه بارش نیرو دریایی رو نگاه نکنید معمولن خیلی غیر دقیقه تراز 700 و 850 را چک کنیدآپدیتش بهتر هم شدهمتاسفانه هم GFS و هم نیروی دریایی بارشمون رو کم کردن! و الله عالم
نیرو دریایی که عالی زده شما نقشه بارش نیرو دریایی رو نگاه نکنید معمولن خیلی غیر دقیقه تراز 700 و 850 را چک کنیدآپدیتش بهتر هم شدهمتاسفانه هم GFS و هم نیروی دریایی بارشمون رو کم کردن! و الله عالم
نیرو دریایی که عالی زده شما نقشه بارش نیرو دریایی رو نگاه نکنید معمولن خیلی غیر دقیقه تراز 700 و 850 را چک کنیدآپدیتش بهتر هم شده
احسنت اقا محسن ایشالله کسی دیگه از روی مطالب و سخنان شما کپی بدون منبع نکنه من خودم دو بار مطالب شما رو کپی کردم ولی زیرش موتم استاد امیر محسن ایران انجمنسلام دوستان عزیز
رصد و پیگیری این سامانه برای بسیار از دوستان کار بسیار دشواری بوده ولی خدا رو شکر دلایل اینهمه تغییر رو کاملا شناسایی کردم که به امید خدا پس از اتمام نگارش و ویرایش مطلب حتما واسه همه شما دوستان خوبم منتشرش میکنم.
یک مطلبی که باعث اتلاف بیش از حد وقت من شده مارکینگ تمام مطالب و نقشه ها بصورت کاملا سختیگرانه است!!!!!
بعضی از دوستان بسیار کم لطف هستند و مطالبی رو که من روزها و ساعتها وقت میذارم و در موردش تحقیق میکنم و بصورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار میدم رو بدون ذکر منبع اصلی و با سو استفاده در وبلاگ ها و یا سایت هاشون قرار میدن که این کار بسیار بسیار زشت و دور از انصاف هست!
آقایون عزیزی که خودتون میدونید چه کسانی هستید اگه مسلمون هستید ، بدونید من راضی نیستم و باید اون دنیا پاسخگو باشید.
فقط همین!
منم قبول ندارمشمن ecm رو قبول ندارم . چون برای تهران امسال کاملا اشتباه پیشبینی کرده