• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
درود بر دوستان عزیز

تقدیر و تشکر فراوان دارم از این همه پیگیری های فراوانتون..ولی خب بنظر من هم دیگه جا برای پیگیری دیگه وجود نداره..درواقع بسه دیگه!!هرچی بخواد بشه همون میشه..خودتونو اینقدر اذیت نکنید..البته فکرکنم راز این بارش های کم رو هم فهمیدم!!حضور من در مشهد!!تا زمانی که من در بجنورد بودم این شهر بارش خوبی دشت نمیکرد و به جاش مشهد سالاری میکرد!!از وقتی که من اومدم مشهد بارش بجنورد افزایش و ظاهرن از این موج هم برف خوبی میخواد کسب کنه!!پس دعاکنید من آخر هفته برم از مشهد بیرون:خنده2:
ایشالله تا آخر دکترا که گرفتی توی مشهد بمونی محمد جان

mahmood600

کاربر ويژه
سلام
محمود جان

چه خبر از نقشه ها ؟؟

درود بر علی عزیزم
.الا فعلا که خیلی تغییر انجنانی در نقشه ها و مدل های مختلف دیده نمیشه
همون شکل و شمایل رو دارن با اندکی تغییر در رنگ پاشی
ولی چیزی که مشخصه فعالیت خوب سیستم به سبب تقویت عمق ناوه نفوذی سیستم و تقویت فرارفت هوای گرم و مرطوب جنوبی است
به نظر من سیستم پیش رو بسیار فراتر از انتظارات عمل خواهد کرد بطوری که خاطره و یاد ان همیشه در دلها خواهد ماند

jabi

New member
چه عجیب بود باد گرم تبدیل به باد سرد شد الانم مه رقیق داریم

اینم آخرین آپدیت ای سی ام ــ شب بر شما خوش خدانگهدار:گل:

bwi456d4lpqoape4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آیا طوفان برف و یخبندان ایران را فرا میگیرد؟

50.gif

تاریخ : دوشنبه پانزدهم دی 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

13 نظر

ofkkip7xcww6os5kgg8.jpg
مطابق با آخرین اطلاعات و نقشه های هواشناسی ، بنظر میرسد که سامانه ای سرد و فعال در بازه زمانی 17 الی 20 دی ماه 1393 بخشهایی از نواحی شمالی- مرکزی- غربی و همچنین شمال شرق ایران را تحت تاثیر قرار دهد.
هر چند که سامانه پیشرو از حدود یک ماه پیش در نقشه های مدل پیش بینی بلند مدت CFSv2 برای بازه زمانی مذکور قابل مشاهد بود ، ولی مدلهای پیش بینی کوتاه مدت و میان مدت GFS -ECMWF –CMC و NAVGEM تا زمان نگارش این پست به یک جمع بندی واحد در خصوص تعیین محدوده های شدت بارش و دامنه قطعی نفوذ سرما نرسیده اند و خروجی هر آپدیت با آپدیت های قبلی در برخی جزئیات تفاوتهایی اساسی دارد.
فورمت فایل : PDF
حجم فایل:2.89
لینک دانلود: اینجا را کلیک نمایید

mahmood600

کاربر ويژه

50.gif

51.gif

52.gif

13 نظر

ofkkip7xcww6os5kgg8.jpg
مطابق با آخرین اطلاعات و نقشه های هواشناسی ، بنظر میرسد که سامانه ای سرد و فعال در بازه زمانی 17 الی 20 دی ماه 1393 بخشهایی از نواحی شمالی- مرکزی- غربی و همچنین شمال شرق ایران را تحت تاثیر قرار دهد.
هر چند که سامانه پیشرو از حدود یک ماه پیش در نقشه های مدل پیش بینی بلند مدت CFSv2 برای بازه زمانی مذکور قابل مشاهد بود ، ولی مدلهای پیش بینی کوتاه مدت و میان مدت GFS -ECMWF –CMC و NAVGEM تا زمان نگارش این پست به یک جمع بندی واحد در خصوص تعیین محدوده های شدت بارش و دامنه قطعی نفوذ سرما نرسیده اند و خروجی هر آپدیت با آپدیت های قبلی در برخی جزئیات تفاوتهایی اساسی دارد.

تشکر و خسته نباشید خدمت استاد امیر محسن عزیزم

lord22

New member
استاد امیر محسن لطف میکنی متوگرام رامسر رو بزاری
Ecmwf hres وضوح 18 کبلومتر رو اگر زحمت نیست براتون

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

50.gif

51.gif

52.gif

13 نظر

ofkkip7xcww6os5kgg8.jpg

خسته نباشي امير جان
خيلي کامل و جامع و بدون تعصب بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تشکر و خسته نباشید خدمت استاد امیر محسن عزیزم
سلام محمود عزیز
خیلی ممنون از محبت شما

خسته نباشي امير جان
خيلي کامل و جامع و بدون تعصب بود
سلام هادی جان

خواهش میکنم.
مطالب خیلی گسترده هستند و در این 18 صفحه همه چیز تیتر وار مطرح شد و به جزییات متاسفانه کمتر توتستم بپردازم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واسه مشهد در زمان نزدیک به فعالیت سامانه اگه عمری بود و تونستم شاید پست ویژه بذارم

rahsazan

کاربر ويژه

50.gif

51.gif

52.gif

13 نظر

ofkkip7xcww6os5kgg8.jpg

فوق العاده بود امیرجان
جای شما در مرکز پیش بینی و هشدار سریع هواشناسی کشور خالیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فوق العاده بود امیرجان
جای شما در مرکز پیش بینی و هشدار سریع هواشناسی کشور خالیست
سلام محمد رضا جان

بنده رو شرمنده میفرمایید قربان.
این سامانه از اون سیستم هایی هست که هواشناسی ایران باید لحظه به لحظه اونو رصد کنه چون تاثیرات ترازهایی بالایی جو بر چینش و تغییر و تحولات سامانه بسیار پر رنگ هست.

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

بنده رو شرمنده میفرمایید قربان.
این سامانه از اون سیستم هایی هست که هواشناسی ایران باید لحظه به لحظه اونو رصد کنه چون تاثیرات ترازهایی بالایی جو بر چینش و تغییر و تحولات سامانه بسیار پر رنگ هست.
امیرجان عرض ادب
من واقعیت رو گفتم
امیدوارم در مدت فعالیت این سامانه دوستان مرکز پیش بینی استان و شما با تعاملی که دارین بهترین پیش بینی رو برای استان داشته باشین

ali_kermanshah

کاربر ويژه

50.gif

51.gif

52.gif

13 نظر

ofkkip7xcww6os5kgg8.jpg

کامل مثل همیشه

خسته نباشید .

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرجان عرض ادب
من واقعیت رو گفتم
امیدوارم در مدت فعالیت این سامانه دوستان مرکز پیش بینی استان و شما با تعاملی که دارین بهترین پیش بینی رو برای استان داشته باشین
خواهش میکنم محمد رضا جان. انشا الله.
اعتقاد کلی من بر این هست که بخش گسترده ای از منطقه شمال خراسان بزرگ طی فعالیت این سامانه سپیدپوش میشه که مشهد رو هم شامل میشه به امید خدا.

برای محدوده قوچان برف سنگینی رو انتظار دارم

lord22

New member
استاد امیر محسن لطف میکنی متوگرام رامسر رو بزاری
Ecmwf hres وضوح 18 کبلومتر رو اگر زحمت نیست براشهاب جان متشکر عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا