• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
رفیق دیرین ما محسن خان سکوت کردن و دیگه با من سراپا تقصیر کل کل نمیکنن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه mjo در فاز 6 یا 7 بود تهران برف سنگین داشت. (با اجازه امیر محسن :خنده1:)

خواهش میکنم. اطلاعات بالا میگن برای ایران 7 و 8 و 1 خوب هستند.

حالا شما هر جوری خاطره داری و راحتی من هم همونطوری حال میکنم.:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رفیق دیرین ما محسن خان سکوت کردن و دیگه با من سراپا تقصیر کل کل نمیکنن

چیکار کنیم دیگه سامان عزیز.

چرا کل کل کنیم، شما به یه چیزی اعتقاد و عقیده راسخ داری ، من ممکنه بر خلافش فکر کنم . بهرحال اونچیزهاییکه باید به خودم اثبات بشه ، 100 درصد شده و من یک نفر قرار نیست که به تنهایی کل دنیا رو با خودم همراه کنم.

شما راحت باش ارزش دوستی ها خیلی بیشتر از این چیزاست.:گل:

abtinT

کاربر ويژه

خواهش میکنم. اطلاعات بالا میگن برای ایران 7 و 8 و 1 خوب هستند.

حالا شما هر جوری خاطره داری و راحتی من هم همونطوری حال میکنم.:خنده1:

من بر اساس امار بارش میگم . براش مدرک هم دارم .تمام برف های سراسری تهران در فاز 6و7بوده 5 و 8 هم بد نیست .ولی هیچ سالی رو پیدا نکردم که تهران در فاز 1 برف داشته باشه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
zlz9vf6g3c3izc9zip0s.png

x58fbj8o951l0alm3ts6.png

DR WHO

کاربر ويژه
رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: طی سال زراعی جاری در کشور وضعیت بارش حدود هفت درصد پایین تر از نرمال است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه کهگیلویه و بویراحمد، داوود پرهیزگار در جمع خبرنگاران در یاسوج افزود: طی سال زراعی جاری وضعیت بارش کشور حدود هفت درصد پایین تر از نرمال است و استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در همین وضعیت قرار دارد که انتظار می رود طی روزهای آینده بارش هایی را برای این استان داشته باشیم که نرم بارش استان افزایش خواهد یافت.

وی اظهارکرد: عمده خشکی کشور در جنوب شرق کشور است و استانهای کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بارش کمتر از نرمال داشتند.

رئیس سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: شمال غرب کشور یعنی استانهای آذربایجانهای شرقی و غربی، اردبیل و سواحل دریای خزر بارش بیش از نرمال داشته‌اند.

پرهیزگار تصریح کرد: بارش‌های آینده وضعیت جنوب شرق کشور را تعدیل می کند اما تأمین نمی‌کند.

وی ادامه داد: خشکسالی را شرایط جوی در مقیاس بزرگ بر ما تحمیل می کند. یک جریان جوی قوی که در هواشناسی بعنوان گردش کلی جو شناخته است یکی از مولفه های گردش کلی جو شرایط خشک و نیمه خشک را به منطقه وارد می کند.

رئیس سازمان هواشناسی کشور بیان کرد: پدیده خشکسالی همیشه در کشور ما قابل رخ دادن است و انتظار می رود که رخ بدهد و طبیعی است که ما باید بتوانیم خود را با این شرایط سازگار و تنظیم کنیم و برنامه ریزی ما بخصوص در زمینه منابع آب بر اساس این شرایط باشد.

پرهیزگار عنوان کرد: در سطح کشور حدود ۴۰۰۰ ایستگاه مختلف از جمله باران سنجی، اقلیم شناسی، کشاورزی، جو بالا و دریایی داریم، هفت مورد راهدار در شبکه راهداری کشور وجود دارد که شبکه فرعی بعد از آن بوجود خواهد آمد.

وی در خصوص بارور کردن ابرها در کشور اظهارکرد: بارور کردن ابرها و بارش مصنوعی به شکل تحقیقاتی در دنیا انجام می شود اما به شکل عملیاتی برای برطرف کردن مشکلات کم آبی استفاده نمی شود و استفاده کردن از این امر در کشور غیر علمی است چراکه نقش زیادی ندارد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور تأکید کرد: بحث تغییر اقلیم در جهان شناخته شده است در بعد خرد مقیاس تا سیاره مقیاس است که خرد مقیاس را در شهرهای بزرگ می توانیم ببینیم بعنوان مثال تهران طی سی چهل سال گذشته برفی سنگینی را به خود ندیده است و اگر برفی می آید زود آب می شود که نشان می دهد تغییر اقلیمی در مقیاس خرد در تهران رخ داده است.

پرهیزگار بیان کرد:‌ آنچه که از تغییر اقلیم در بعد جهانی رصد می شود بخشی از یخ ها و یخچالهای قطبی و در حال آب شدن هستند که بدلیل بالا رفتن دمای زمین است.

وی اضافه کرد: سامانه مدیریتی تحک در تمام استانهای کشور راه اندازی شده است که این سامانه بدنبال این است که کاربران نهایی را از طریق این سامانه به سازمان هواشناسی وصل کنیم به نحوی که مطمئن باشیم کاربرهای ما داده ها و اطلاعات مورد نیاز خود را از این سیستم دریافت کند و بصورت بهینه در فعالیتهای خود بکار بگیرد و باعث افزایش بهره وری در فعالیت‌هایش شود.

پ.ن : ايشون ٢٠ آبان فرمودند!!!

'داوود پرهیزگار' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بجنورد اظهارکرد: بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد که تا پایان فروردین ماه سال آینده میزان بارش باران در بیشتر نقاط کشور در حد نرمال و بالاتر از آن خواهد بود.

وی اضافه کرد: از نظر هواشناسی برای سال زراعی جاری سال خشکسالی را نخواهیم داشت و وضعیت مناسبی پیش بینی می شود.

abtinT

کاربر ويژه
این رو در فروم iranmet دیدم. راست یا دروغش معلوم نیست .

.

خبر خوش برای تهرانی ها
من 2 ساعت پیش با یکی از دوستان قدیمیم که در وزارت نیرو مشغوله صحبت کردم ...((گفت که دیروز در جلسه ای بین کارشناسان هواشناسی و مسوولان وزارت نیرو بوده درباره جزییات این سامانه بحث شده و تصویب شده که ابر ها رو برای تهران بارور کنن))

حالا هی نا امید باشید.............

به زودی برف و سرما تهران همه را غافل گیر خواهد کرد

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان
مشکل این سیستم اینه که خیلی زود مورد توجه قرار گرفت امیدکاذبی ایجاد کرد
امیدوارم درنهایت خاطره خوبی از خودش بجا بزاره برای من که هم سرما خشکم غنیمت تو دوحه امان یا ریاض زندگی نمی کنیم که زمستان گرم داشته باشیم لااقل سرما زمستانه حس کنیم

samann

کاربر ويژه
تعجبم از اینه که همه عوامل میگن باید اپدیتهای بارش بهتر بشه.
فردا روز سرنوشت سازی است!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این رو در فروم iranmet دیدم. راست یا دروغش معلوم نیست .

.

خبر خوش برای تهرانی ها
من 2 ساعت پیش با یکی از دوستان قدیمیم که در وزارت نیرو مشغوله صحبت کردم ...((گفت که دیروز در جلسه ای بین کارشناسان هواشناسی و مسوولان وزارت نیرو بوده درباره جزییات این سامانه بحث شده و تصویب شده که ابر ها رو برای تهران بارور کنن))

حالا هی نا امید باشید.............

به زودی برف و سرما تهران همه را غافل گیر خواهد کرد

خالی بندیه.
بهرحال بارش حاصل از این سامانه بر روی بلندیهای رشته کوههای البرز قابل هست و هیچ احتیاجی به بارور سازی ابرها بر فراز فضای شهر نیست.

lord22

New member
شهاب جان اپ جدید متوگرام رو بزار رامسر...
از لحاظ دمایی دوروزو چک کدوم عالی زده بوو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا