• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
متوگرام رامسر

ggz3s2bxww6jptjahc4n.png

نیما 68

کاربر ويژه
اگر قبول کنیم دیگه خبری از بارش سنگین نیست انشالله جمعه زیبای خواهیم داشت به هر میزان وسانت ومقدار امیدوارم فقط مختص به ما هم نباشه

Hamid reza65

New member
چرا زمستون دیگه نیست!!! اردن برف و کولاک بیاد ولی از اول زمستون تا الان اینجا دما حتی به زیر صفر هم نمیرسه!!! اساتید ادامه زمستون رو چطور میبینن؟نقشه های بلند مدت چی نشون میده؟

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
این رو در فروم iranmet دیدم. راست یا دروغش معلوم نیست .

.

خبر خوش برای تهرانی ها
من 2 ساعت پیش با یکی از دوستان قدیمیم که در وزارت نیرو مشغوله صحبت کردم ...((گفت که دیروز در جلسه ای بین کارشناسان هواشناسی و مسوولان وزارت نیرو بوده درباره جزییات این سامانه بحث شده و تصویب شده که ابر ها رو برای تهران بارور کنن))

حالا هی نا امید باشید.............

به زودی برف و سرما تهران همه را غافل گیر خواهد کرد

سلام
"بارور کردن ابرها و بارش مصنوعی به شکل تحقیقاتی در دنیا انجام می شود اما به شکل عملیاتی برای برطرف کردن مشکلات کم آبی استفاده نمی شود و استفاده کردن از این امر در کشور غیر علمی است چراکه نقش زیادی ندارد."
یک باور اشتباهی که وجود دارد این است که بسیاری از افراد تصور میکنند بارور کردن ابرها بارشهای قابل توجه را به دنبال دارد. اما واقعیت این است که بارور کردن ابرها در صورتی که با موفقیت انجام شود (آن هم با اما و اگرهای فراوان)فقط حدود ۱۰ درصد بارش را افزایش میدهد که هنوز در هیچ جای دنیا همین مقدار اندک افزایش بارش هم قابل اثبات نیست؛ یعنی هیچ کس نمیتواند اثبات کند که اگر ابرها بارور نمیشدند باز هم همین مقدار بارش اتفاق نمیافتاد!در حال حاضر در کشورهای پیشرفته دنیا از موضوع باروری ابرها غالبا برای امور پژوهشی و تحقیقاتی و مقابله با مخاطرات جوی همچون تگرگ و رعدوبرق استفاده میشود نه افزایش بارش.
در کشور ما بارور کردن ابرها هیچ استفاده ای هم که نداشته باشد اما موضوع خوب و جذابی برای گرفتن بودجه است!

سلام دوستان عزیز واستادان گرامی. من چند روزه دارم هوای ایلام پیگیر میشم خدا رو شکر هرروز بارش شدیدتر میشه. اقا شهاب عزیز اگه تشریف داری لطف کنید متئوگرام ایلام رو بزاری. اقا امیرمحسن گل نظرت درباره بارش این موج تو ایلام چیه؟

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز واستادان گرامی. من چند روزه دارم هوای ایلام پیگیر میشم خدا رو شکر هرروز بارش شدیدتر میشه. اقا شهاب عزیز اگه تشریف داری لطف کنید متئوگرام ایلام رو بزاری. اقا امیرمحسن گل نظرت درباره بارش این موج تو ایلام چیه؟

سلام

وضعيت كرمانشاه و ايلام از لحاظ سرما و بارش مطلوبه .

Ilam Weather - AccuWeather Forecast for Ilam Iran
accu weather که زده 20 تا 35 سانتی متر برای ایلام
کرمانشاه 3 تا 6 سانتی متر
سنندج 6 تا 12 سانتی متر
همدان 3 تا 6 سانتی متر
ارومیه 12 تا 20 سانتی متر
تبریز 6 تا 12 سانتی متر
اردبیل 15 تا 25 سانتی متر
زنجان 2 تا 4 سانتی متر
اینجوری که معلومه ایلام از همه مراکز استان تو این موج بارشش بیشتره. البته خدا کنه همه جا بارششون مطلوب باشه تا از شز خشکسالی راحت شیم. من معذرت میخوام در بین این همه اساتید این پست رو گذاشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا