• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
تهران در صدر جدول:iranjoman:

navid_komperes

New member
با سلام خدمت دوستان, آپ جی اف اس ورود یک موج خیلی وحشتناک رو نشون میده با منشا مدیترانه که هسته شدیدا سردی داره .... اما خب نمیشه اعتماد کرد چون +300 ساعت هست ...

seyyedalireza

مدیر موقت
+300اینده دو موج شمالی وجنوبی موج با هم به شمال شرق میرسن
15010518_2_2406.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
یک تغییراتی در نقشه ها در حال رویت هست.
نقشه های امشب رو بررسی کنم در موردش مینویسم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمال وقوع ناهنجاری جوی اوایل ژانویه 77 درصد هست که نشان از شانس بالای وقوع این پدیده دارد.
در خصوص شاخص تاثیر گذارش باید فرصت پیدا کنم تا توضیح بدم ولی مسلما شرایط مشابه با سال گذشته نیست پارسال شاخص مورد نظر در فاز منفی بود و سامانه ها فورس میشدن که از نواحی جنوبی ایران گذر کنند ولی امسال اون شاخص در فاز مثبت داره وارد میشه و به همین دلیل ناوه ها روی نیمه شمالی عمیق میشن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمال وقوع ناهنجاری جوی اوایل ژانویه 77 درصد هست که نشان از شانس بالای وقوع این پدیده دارد.
در خصوص شاخص تاثیر گذارش باید فرصت پیدا کنم تا توضیح بدم ولی مسلما شرایط مشابه با سال گذشته نیست پارسال شاخص مورد نظر در فاز منفی بود و سامانه ها فورس میشدن که از نواحی جنوبی ایران گذر کنند ولی امسال اون شاخص در فاز مثبت داره وارد میشه و به همین دلیل ناوه ها روی نیمه شمالی عمیق میشن.
540cd94082e294980ad958cbdb253dc9.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا