• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مثبتو که اصلاح کردم
همونطور که بارها گفتم شاخصها اثرگذاری یکسانی روی همه نقاط ایران ندارن، ایران کشور وسیعی است
واسه من مهم شمال شرقه و شاخصهای اثر گذار بر اقلیم این منطقه
این که الان قوچان کلات شیروان سفیده مهمه نه مثلا یه جایی در غرب !!!
فریدونشهر و ایلام و خیلی از نقاط در غرب کشور از قوچان و کلات ما دست کمی نداشتند و اونهم از جنس بارش برف برادر من.

ac3d6671d017c6680a477dced1a4c5f3.jpg

تازه همین حاج محسن گله میکرد امشب که چرا علیرغم مثبت بودن ao و nao قوچان زیاد سرد نمیشه ! منتهی اونهم علت داره چون الگوی سرما و نفوذش هم داره از تاثیراتmjo تبعیت میکنه

9523dc5ea7f1f77f6b4e0450b2ff1164.jpg

samann

کاربر ويژه

فریدونشهر و ایلام و خیلی از نقاط در غرب کشور از قوچان و کلات ما دست کمی نداشتند و اونهم از جنس بارش برف برادر من.

ac3d6671d017c6680a477dced1a4c5f3.jpg

تازه همین حاج محسن گله میکرد امشب که چرا علیرغم مثبت بودن ao و nao قوچان زیاد سرد نمیشه ! منتهی اونهم علت داره چون الگوی سرما و نفوذش هم داره از تاثیراتmjo تبعیت میکنه

9523dc5ea7f1f77f6b4e0450b2ff1164.jpg
دلیل سرد نشدن زیادش اینه که انسو در فاز مثبته و ما در شرایط النیو هستیم نه mjo
اگه الان لانینا بود با این شرایط مثبت ao , nao قوجان سیبری بود و فریدونشهر و ایلام در حال مکبدن سماق!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل سرد نشدن زیادش اینه که انسو در فاز مثبته و ما در شرایط النیو هستیم نه mjo
اگه الان لانینا بود با این شرایط مثبت ao , nao قوجان سیبری بود و فریدونشهر و ایلام در حال مکبدن سماق!!!
وضعیت انسو اینروزها تقریبا در حالت خنثی بود و وقتی هم که خنثی باشه این انسو شاخصی که خیلی تاثیر میذاره mjo هست.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سوال نظرسنجي اين هست
به نظر شمابا توجه به عملکرد مدل هاي مختلف هواشناسي از ابتداي پاييز 1393 تاکنون کدام مدل دقيقترين پيش بيني را در منطقه سکونت شما داشته است؟
که متاسفانه در قسمت نظرسنجي کامل نمايش داده نميشود

سلام

از نظر محل قرارگيري كانتر هواي سرد مدل نيرو دريايي فوق العاده دقيق پيشبيني ميكنه .

hamed2148

کاربر ويژه
سلام

از نظر محل قرارگيري كانتر هواي سرد مدل نيرو دريايي فوق العاده دقيق پيشبيني ميكنه .

علی جان دیدی اونمتروگرامهایی ک شهاب نشون میداد ک ۳۰ ۴۰ سانت برف چرت بود و بارون بارید فقط ۰۰۰برف شمال مثل اینکه پرفشار سیبری نیاز داره !!!!!

DR WHO

کاربر ويژه
Yet another round of snow is headed to parts of Turkey and down to the city of Jerusalem this weekend as unusually cold air remains in place.
The recent potent winter storm that spent this week crawling across Turkey and unloading substantial snow is finally nearing its end.
Fresh cold air on the backside of this storm will set the stage for yet another snow event to unfold this weekend.
650x366_01091414_uf23.jpg

Across Turkey, the storm this weekend will pale in comparison to the recent winter storm as snow totals across western and central parts of the country on Saturday will generally be on the order of a coating to 2-8 cm (a coating to an inch or two). This includes in Ankara.
Locally higher amounts are expected in the Koroglu Mountains, north of Ankara, while temperatures will rise enough for mostly rain showers along the coast in Istanbul and Samsun.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح بخیر
آپدیت ساعت 18 یو تی سی مدل جی اف اس H r بهبود قابل توجهی برای این سامانه در منطقه ما نشون میده
آپدیت ساعت 12 یو تی سی
4f0063066d0b07438c66857d054b80fa.jpg

آپدیت ساعت 2 بامداد دیشب یا 18 یو تی سی

95ebc30099ce1bb16fd5472e5239f530.jpg

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان
صبح همگی بخیر

در این عکس هم فریزینگ لول و ارتفاع مورد نیاز برای بارش برف کاملا مشخصه .

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1420867147355.jpg
    uploadfromtaptalk1420867147355.jpg
    2.9 مگایابت · بازدیدها: 13

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
در واقع زیاد امیدی به بارش قابل توجه در مشهد وجود نداره
عمده بارش ها در جنوب و شرق استان خواهد بود
اگر هم قرار باشه برفی در مشهد بباره چشمگیر نخواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از دوستان عزیز خواهش میکنم در نظر سنجی بهترین مدل پیش بینی که هادی عزیز در انجمن قرار دادند بصورت فعال شرکت کنند چون قصد دارم نتیجه این نظر سنجی رو در فوروم اکیوریت ودر منعکس کنم و بگم که نظر کابران ایرانی در مواجه با دقت پیش بینی مدلهای شما امریکایی و اروپایی ها اینطوریه.

آخرین ویرایش:

golil

کاربر ويژه
1 Ahar (Iran)-17.4 °C
2 Sarab (Iran)-16.6 °C
3 Ardebil (Iran)-13.6 °C
4 Hamedan (Iran)-11.8 °C
5 Khoy (Iran)-10.0 °C
6 Makko (Iran)-10.0 °C
7 Tabriz (Iran)-9.6 °C
8 Orumieh (Iran)-8.6 °C
9 Saghez (Iran)-8.2 °C