• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت جوی کشور تا 36 ساعت آینده

50.gif

تاریخ : شنبه بیستم دی 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

مرکز سامانه Upper Level Low Perssure System ( سامانه کم ارتفاع تراز میانی جو) که در طی چند روز گذشته بر روی شرق دریای مدیترانه مستقر شده بود و گهگاه امواجی را به سمت کشور ارسال میکرد، طی ساعات آینده ضمن باز شدن و قرار گرفتن در مرحله Final Stage که در واقع مرحله شماره 4 و اضمحلال سامانه مذکور محسوب میشود ، مجال نفوذ به سطح کشور را پیدا خواهد کرد . مرکز سامانه مذکور در حال حاضر بر روی کشور عراق مستقر گردیده که ضمن همراهی با جریانات گرم و مرطوب جنوبی انتظار بر این است که بارشها از سمت استانهای واقع در غرب و جنوب غرب، از جمله کردستان، کرمانشاه ، ایلام ،چهارمحال و بختیاری ، کهکیلویه و بویراحمد - اصفهان ، فارس و شمال بوشهر آغاز گردد که بارشها در نواحی کوهستانی و سردسیر بصورت برف و در نواحی کم ارتفاع به شکل رگبار و رعد و برق و رگبار باران و تگرگ خواهد بود.
همین وضعیت را در استانهای واقع در آذربایجان شرقی، اردبیل-ارتفاعات غربی رشته کوههای البرز و سواحل غربی دریای کاسپین را با شدت کمتر و بصورت خفیف شاهد خواهیم بود .
از آنجائیکه سامانه مذکور از سرعت بالایی برخوردار میباشد از ساعت امروز بعد از ظهر با حرکتی مورب و در محور جنوب غرب به شمال شرق ضمن تحت تاثیر قرار دادن استانهای کرمان- یزد ، نواحی مرکزی و شرق استان خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی رو تحت تاثیر قرار خواهد داد.
شدت بارش در نیمه شرقی کشور ،در نواحی مرکزی و نوار شرقی استان خراسان رضوی از جمله شهرهای تربت جام- تربت حیدریه-تایباد- سرخس-کاشمر -خواف خواهد بود و با آپدیت امروز متاسفانه شهر مشهد در حاشیه عبور مرکز اصلی سامانه از نیمه مرکزی و شرقی قرار خواهد گرفت که متعاقب این وضعیت، شاهد بارشهای خفیف و پراکنده به شکل باران و برف در سطح شهر خواهیم بود.
8iedzij82x4oyt2a2fqt.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممکنه اسم بعضی از استان های از جمله خوزستان- لرستان و هرمزگان رو جا انداخته باشم که باید عرض در کنم در این نواحی احتمال وقوع پدیده بارش دور از انتظار نیست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممکنه دز اپديت جدید وضعیت تغییر کنه؟
در هواشناسی همه چیز امکان پذیره

با سلام امیر خان حرکت ابرها که از روی مشهد هستش

والا چه عرض کنم اطلاعاتی که ارائه دادم بر مبنای آخرین آپدیت نقشه های هواشناسی در ساعت 4 بامداد امروز هست ، شاید در آپدیت جدید شرایط دست خوش تغییرات بشه ولی احتمالش کمتر 50 درصد هست!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ارتفاع برف در در مناطق کوهستانی فریدونشهر به 2 متر رسید.

قابل توجه سامان عزیز که میگفتند در فاز های مثبت بکسر جاها باید برن سماق بمکن ولی ما خیلی خوشحال میشیم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کوهرنگ هم بارشهای خیلی خوبی رو از این سامانه کسب کرده و خدا رو هزاران مرتبه شکر از این بابت

یکی دو روزی ازبس که آسمون رو نگاه کردم سر و گردن و چشمی برام نمونده. مردم هم می رن عاشق میشن من عاشق چی شدیم که از آسمون خدا بباره بخصوص از نوع جامدش. ولی من این دیونگی رو با اجازه دوستان دوست می دارم.
امیر محسن عزیز می خواستم بدونم زمستون امسال رو بی خیال بشیم یا اینکه به بهمن سرافراز واسفند پاینده امیدی هست. امیدی هست به پرفشار نیرومند. باتشکر

یکی دو روزی ازبس که آسمون رو نگاه کردم سر و گردن و چشمی برام نمونده. مردم هم می رن عاشق میشن من عاشق چی شدیم که از آسمون خدا بباره بخصوص از نوع جامدش. ولی من این دیونگی رو با اجازه دوستان دوست می دارم.
امیر محسن عزیز می خواستم بدونم زمستون امسال رو بی خیال بشیم یا اینکه به بهمن سرافراز واسفند پاینده امیدی هست. امیدی هست به پرفشار نیرومند. باتشکر
حسین جان از من میشنو ی وقتی یک سامانه تو یک هفته که چه عرض تو یکی دو روز زمین تا آسمون عوض میشه بعد اصلا دنبال یکی دو ماه آینده رفتن سرکاریه..حالا شاید بیان بگن که فلانه و فلانه ولی خودمون کلاهمون رو قاضی کنیم

من بازم میگم یادم نمیاد آذربایجان ها کردستان کرمانشاه.همدان مرکزی تا حدی ایلام در کل غرب کشور نه جنوب غرب بارندگی خوبی داشته باشه و مشهد هم خبری بشه..

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

اخطاریه شماره6 مورخ 93/10/20

پیرو اطلاعیه شماره 29مورخ 93/10/17
نقشه‌ها و مدل‌هاي هواشناسي نشان‌دهنده ادامه بارش ها و تقویت شاخه جنوبی سیستم فعال بر روی استان می باشد.که پیامد این وضعیت :

• افزایش شدت بارش ها در نیمه جنوبی خواهد بود ( از نواحی جنوب غرب به سمت شمال شرق).
    [*]بعلت افزایش حجم بارندگی در برخی از نقاط بویژه نیمه جنوبی استان احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیلها دور از انتظار نیست اما بارش در نواحی سردسیر این نیمه از استان نیز به شکل برف پیش بینی می شود .
    [*]به سبب بارش برف و باران، تشکیل مه وکاهش دید ، همچنین کولاک برف ، امکان اختلال در سیستم حمل و نقل استان دور از انتظار نیست.
    [*]درمحورهای کاشمر- تربت حیدریه ، تربت حیدریه مشهد و محورهای فریمان همچنین سرخس و کلات نادری ، بیشترین احتمال ایجاد مشکل درتردد پیش بینی می شود .
    [*]شدت وزش باد درسطح استان خصوصا نیمه جنوبی و شرقی نسبتا شدید تا شدید پیش بینی می شود.
    [*]بیشترین حجم بارندگی تا قبل از ظهرفردا (یکشنبه 21/10/93) رخ خواهد افتاد و در روز دوشنبه ادامه بارشها تنها در نوار شرقی استان پیش بینی می شود .

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان

پیرو اطلاعیه شماره 29مورخ 93/10/17
نقشه‌ها و مدل‌هاي هواشناسي نشان‌دهنده ادامه بارش ها و تقویت شاخه جنوبی سیستم فعال بر روی استان می باشد.که پیامد این وضعیت :

• افزایش شدت بارش ها در نیمه جنوبی خواهد بود ( از نواحی جنوب غرب به سمت شمال شرق).
    [*]بعلت افزایش حجم بارندگی در برخی از نقاط بویژه نیمه جنوبی استان احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیلها دور از انتظار نیست اما بارش در نواحی سردسیر این نیمه از استان نیز به شکل برف پیش بینی می شود .
    [*]به سبب بارش برف و باران، تشکیل مه وکاهش دید ، همچنین کولاک برف ، امکان اختلال در سیستم حمل و نقل استان دور از انتظار نیست.
    [*]درمحورهای کاشمر- تربت حیدریه ، تربت حیدریه مشهد و محورهای فریمان همچنین سرخس و کلات نادری ، بیشترین احتمال ایجاد مشکل درتردد پیش بینی می شود .
    [*]شدت وزش باد درسطح استان خصوصا نیمه جنوبی و شرقی نسبتا شدید تا شدید پیش بینی می شود.
    [*]بیشترین حجم بارندگی تا قبل از ظهرفردا (یکشنبه 21/10/93) رخ خواهد افتاد و در روز دوشنبه ادامه بارشها تنها در نوار شرقی استان پیش بینی می شود .

سلام محمدرضا عزیز امروز هم که آپدیت ها نسبت به دیروز به ضررمون شد.ولی ای سی ام واسه اوایل هفته آینده خوب پیشبینی کرده نظرت چیه؟ممنون.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو روز که بازیهای جام ملتهای آسیا در استرالیا آغاز شده مشاهد میکنید که بازیها کلا زیر بارش شدید باران انجام میشه و این دقیقا یعنی فاز 5 MJO

samann

کاربر ويژه
ارتفاع برف در در مناطق کوهستانی فریدونشهر به 2 متر رسید.

قابل توجه سامان عزیز که میگفتند در فاز های مثبت بکسر جاها باید برن سماق بمکن ولی ما خیلی خوشحال میشیم!
من كوچيكتم محسن جان
متاسفانه همونطور كه گفتين بارشها در اپديت امروز يه مقدار به جنوب شيفت كرد و هسته بارش روي تربت ها و كاشمر و خواف خواهد بود اينم از شانس مشهدياست ديگه
بارش ديروز در نواحي شمالي مشهد بود و بارش امروز در نواحي جنوبي مشهد
به هر حال خدا رو شكر كه شمال شرق بهره خوبي از اين سيستم برد:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا