• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

songing

کاربر ويژه
Iran.prec.24.cc23.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
طبق تجربه من زمانی که تربت خوب بارش داره مشهد هم خوبه بارشش حالا باید صبر کرد و دید من نظرم برای امشب برف خوبیه شایدم سفید کنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ابرهای سیستم جنوبی با محور جنوبغربی -شمال شرقی ولی اینبار از منتهی الیه جنوب شرق مشهد در حال نفوذ هستند و شاهد overcast با ابرهای ارتفاع بالا هستیم.
احتمال اینکه فعالیت سیستم بزودی آغاز بشه بعید نیست
2ae4e4bb024505e930bc5869c76b4acb.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

اتفاقن با توجه به روند نزولی 2 شاخص AO و NAO که تقریبن به فاز خنثا میرن احتمال زیاد اون بارش ها اتفاق میفته
در ضمن وضعیت جوی امروز دقیقن مطابق پیش بینی نیرو دریایی اتفاق افتاد و طبق معمول این مدت بقیه مدل ها در لحظه آخر نظرشون را به نیرو دریایی نزدیک کردن
اینجاست که میگم به مدل نیرو دریایی باید خیلی اهمیت داد
[/QUOTEمن خودم هم نیروی دریایی رو جزو بهترین ها میدونم ولی یادمه خود شما هادی خان میگفتین نیروی دریایی خوب آپدیت کرده و عالی بکر واسه همین سیستم قبل میگفتین با این پیشبینیش 30،40سانت پیشبینی کرده و لی در عمل دو سه میل بیشتر بارندگی نداشتیم ایندفعه خراب کرد نیروی دریایی...

نقشه های اون روز اینو نشون میداد و نقشه های امروز اینا رو
میدونی مشکل شما چیه
روند تغییر زمان و شکل گیری موج ها رو نمیبینی
مثلن شما انتظار داری همزمان که مثلن شمال غرب بارش شروع میشه شمال شرق هم شروع بشه و یا حتا بدتر انتظار داری اینجا زودتر شروع بشه
بارها دیدم که مثلن آپدیت 10 روز آینده ecm رو گذاشتم و در روز 9 و 10 شمال غرب بارش داشته ولی بارش های ما در 2 روز بعدش اتفاق میفتاده که شما اومدی آیه یاس خوندن و آی بدبخت شدیم ولی یک ذره در نظر نگرفتی که هنوز بارش ما تو اون نقشه در تظر گرفته نشده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در حال حاضر شهرهای گناباد - تربت جام- تربت حیدریه- تربت جام-کاشمر و فریمان با بارش باران مواجه هستند.

خدا روشکر در بخشهای مرکزی و جنوبی استان بصورت سراسری بارش داریم که خیلی مورد نیاز بود.

سیدمهدی

New member
طبق تجربه من زمانی که تربت خوب بارش داره مشهد هم خوبه بارشش حالا باید صبر کرد و دید من نظرم برای امشب برف خوبیه شایدم سفید کنه
اتفاقا من زیاد مسیر کاشمر تا شادمهر وبعد از اونجا تا تربت ومشهد رفت امد داشتم کل 4 فصل رو تو این مسیر دیدم بیشتر اوقات که اگه یه مقدار احتمال برف باشه رباط سقید ورباط سنگ معمولا برفی هستش اما اکثر اوقات که مشهد برف خوبی اومده تربت خبری از برف نبوده یا کم اومده

hamed2148

کاربر ويژه
ولی سیستم خیلی خوبی رو استان فعاله ۰۰۰ برای استان خراسان رضوی از این بهتر نمیشه شمال و جنوب استان بارش گرفتن ازاین دو سیستم۰۰۰۰ خدا رو شکر

نقشه های اون روز اینو نشون میداد و نقشه های امروز اینا رو
میدونی مشکل شما چیه
روند تغییر زمان و شکل گیری موج ها رو نمیبینی
مثلن شما انتظار داری همزمان که مثلن شمال غرب بارش شروع میشه شمال شرق هم شروع بشه و یا حتا بدتر انتظار داری اینجا زودتر شروع بشه
بارها دیدم که مثلن آپدیت 10 روز آینده ecm رو گذاشتم و در روز 9 و 10 شمال غرب بارش داشته ولی بارش های ما در 2 روز بعدش اتفاق میفتاده که شما اومدی آیه یاس خوندن و آی بدبخت شدیم ولی یک ذره در نظر نگرفتی که هنوز بارش ما تو اون نقشه در تظر گرفته نشده
اینو که دیگه بابا بزرگ خدا بیامرزه منم میدونست که وقتی سیستمی وارد کشور میشه از سمت غرب کشور فعالیتشو شروع میکنه و یکی دو روز بعد میرسه به اینجا ولی ربطشو به خطا ایندفعه نیروی دریایی نفهمیدم..نقشه های اونروز اونو نشون میداد و امروز اینو؟؟؟ 40سانت پرف کجا دو سه میل بارون کجابعدشم متعصبانه میای دفاع میکنی چون قبلش گفته بودی که بقیه مدل ها مهم نیستند و تازه اگه بد آپدیت کنن بهترم هست ولی منم گفتم تاحالا یادم نمیاد که برف سنگینی مشهد اومده باشه و فقط یک مدل فهمیده باشه اونو نه اینکه ای سی ام بزنه سه چهار میل بعد 40سانت برف بیاد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک چند دقیقه ای هست که در منطقه سیدی در جنوب شرق مشهد شاهد بارش دانه های یخ sleet از آسمان هستیم و شدتش هم بدک نیست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اینو که دیگه بابا بزرگ خدا بیامرزه منم میدونست که وقتی سیستمی وارد کشور میشه از سمت غرب کشور فعالیتشو شروع میکنه و یکی دو روز بعد میرسه به اینجا ولی ربطشو به خطا ایندفعه نیروی دریایی نفهمیدم..نقشه های اونروز اونو نشون میداد و امروز اینو؟؟؟ 40سانت پرف کجا دو سه میل بارون کجابعدشم متعصبانه میای دفاع میکنی چون قبلش گفته بودی که بقیه مدل ها مهم نیستند و تازه اگه بد آپدیت کنن بهترم هست ولی منم گفتم تاحالا یادم نمیاد که برف سنگینی مشهد اومده باشه و فقط یک مدل فهمیده باشه اونو نه اینکه ای سی ام بزنه سه چهار میل بعد 40سانت برف بیاد
همون دیگه بابابزرگ شما میدونه شما نمیدونی!!!!من هیچ دفاعی نکردم شما میگی30 40 سانت برف ولی نمیگی 5 روز قبل پیش بینی کرده بود به خاطر اینکه ذهنت همونجا گیر کرده!!!!و از 2 روز پیش وضعیت الان رو پیش بینی کرده بود که 3 مدل دیگه باز هم درست پیش بینی نکرده بودن پس سعی کن آپدیت به آپدیت حرکت کنی

golil

کاربر ويژه
تبریک به مشهدی هاو همه کسانی که شهرشون الان شاهد برف و بارون در دیارشون هستن :گل:
امیدوارم برف خوبی رو زمین بشینه انگار ورود زود هنگام بوده است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا