• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad77777

New member

کلن مدتهاست بدترین مدل های هواشناسی برای شمال شرق جی اف اس و ecmwf هست.
جی اف اس رو شدیدا موافقم که بدترین پیش بینی هارو کرده ولی ECMWF بنظرم پیش بینی های خوبی داشته و بعداز نیرودریایی بهترین پیش بینی هارو واسه شمال شرق کرده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
جی اف اس رو شدیدا موافقم که بدترین پیش بینی هارو کرده ولی ECMWF بنظرم پیش بینی های خوبی داشته و بعداز نیرودریایی بهترین پیش بینی هارو واسه شمال شرق کرده.

این مورد رو هم میشه از نظرسنجی بالا فهمید..دوستان بعد از نیروی دریایی به ای سی ام اعتماد دارن..واسه همین خیلی به آپدیت های این مدل امیدوار و از بد آپ شدنش ناامید میشن..

دوستان مشهدی من تا جایی که یادمه مشهد از هرسامانه ای که وارد شده بیشتر از پیش بینی ها بارش دریافت کرده{بغیر از بهمن سال پیش}..واسه همین یه جور دلگرمی و امید در من بوجود اومده که از این موج ها هم بهره ی خوبی ببره..نمیدونم شما هم مثل من هستید یا نه در این خصوص..

felan123

New member
امسال که تابستون زمستون خوبی داشتیم
قابل توجه هواشناسان عزیز همش میگن نماز بخونیم اش بدین آقا همه اینا کشک کل دنیا زمستانش سرجاش هست تنها ایران که سال بعد انگار بیست سال گرم تر میشه آقا به جای کلاه سر هم گذاشتن خود رو زرنگ معرفی کردن یکم روی دل کار کنین مخصوصا به هم استان یام سمنان و تهران
آقا خدا خداست با نماز گول نمیخورد یکم واقع بین باشین

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان
وبسایت هوای مشهد آپدیت شد ولی به دلیل اینکه امیرمحسن عزیز برای ورود به انجمن مشکل دارند نتونستن اینجا پیش بینیشون رو بزارن
این هم تقلید شبکه خبر از وبسایت هوای مشهد:خنده2:

23znjwybsa2pj7ilfl1p.jpg

felan123

New member
آنقدر این حرفا تکرار میشه و حوصله مردم سر رفته هیچکس هم گوش نمیده بعد همه هم انتظار برف یک متری دارن
سال بعد هم همین طور میشه برید ببینید چرا دمشق که اصلا در گذشته برف نمیده الان دو سه سال داره سفید میشه اون وقت ایرانی که چار فصل داره جاهایی که حتی کوهستانی هست برف مورد انتظار نمياد
هواشناسی یعنی رفتن دنبال چنبن مسئله ای نه اینکه چارتا نقشه بزارن بگین این هفته بهشت هفته بعد جهنم
خواهشا هواشناسان عزیز مارا اطلاع دهید چرا اینتوری شده

در کل امسال و پارسال خیلی پیشبینی ها دستخوش تغیررات شد و حتی در عمل گاهی وقتها خیلی با پیشبینی ها انجام شده مغایرت داشت فکر کنم یکی از دلایلش هم بر میگرده به خنثی بودن فاز انسو برای همین بازم ممکنه از عملکرد یک سیستم سوپرایز بشیم حالا چه بد چه خوب..

golil

کاربر ويژه
[h=3]NASA and NOAA Confirm that 2014 was the Warmest Year on Record [h=5]January 16, 2015; 3:58 PM ET
In a joint audio news conference today, both NASA and NOAA confirmed that 2014 was the warmest year on record for global land/ocean surface combined. Records go back to 1880.​
This YouTube video shows a time series of five-year global temperature averages, mapped from 1880 to 2014, as estimated by scientists at NASA's Goddard Institute for Space Studies (GISS) in New York.​
What is particularly impressive about this record is that it occurred during a non-El Nino year. According to NASA, the previous three record high years were associated with an El Nino, which has a natural warming influence on the planet.​
NASA record
--Global surface temperature anomaly for 2014 was +0.68 degrees C. (+1.22 F.) The previous record was +0.66 deg C. set back in 2010. Temperatures are measured against the 1951-1980 average in the NASA database.​
Global surface temperature anomalies in deg C. for the globe in 2014. Image courtesy of NASA GISS.​
590x343_01161812_2014nasa.png
--Nine out of the top ten warmest years on record have occurred this century.​
--2014 was also the warmest year on record for the Northern Hemisphere with a combined land/ocean surface temperature anomaly of +0.86 deg C. The old record was +0.85 deg C. set back in 2010.​
--December 2014 was the second warmest December on record globally with a temperature anomaly of +0.72 deg C. The warmest December on record was +0.74 deg C. set in 2006.​
December global temperature anomalies. Image courtesy of NASA GISS.​
590x358_01161825_decnasa.png
NOAA
--The 2014 global land/ocean surface temperature was +0.69 deg C. above the 20th century average, making it the warmest year on record going back to 1880. The previous record was +0.65 deg C. set back in 2005 and 2010.​
--The global ocean surface was also the warmest on record since 1880. Images below courtesy of NOAA.​
590x455_01162004_noaa2014.jpg
590x380_01162005_noaaannualplot.jpg
In terms of December 2014, the month was the warmest on record, averaging 0.77 deg C. above the 20th century average.​
590x455_01162011_noaadec.jpg
Other notes.....
--Both the Japanese and Berkeley Earth have also confirmed that 2014 was the warmest on record globally. The UKMET results will be released shortly.​
--In terms of satellite measurements for the lower troposphere, 2014 was the 3rd warmest year on record according to the University of Alabama at Huntsville (UAH) and 6th warmest according to Remote Sensing Systems (RSS). Records go back to 1979.​
The satellite records still show that 1998 was the warmest year on record for the lower troposphere. That year was coming off of a strong El Nino. During a strong El Nino a lot of heat and moisture is released from the ocean to the lower and mid troposphere and this usually shows up much more with the satellite measurements compared to the surface measurements. Basically, what NASA was saying in their teleconference today is that the satellite measurements are much more sensitive to the impacts of El Nino compared to the surface based measurements. We did not have El Nino conditions in 2014 and thus it was not as warm as other years in the satellite record.​
Some of the top climate scientists have emphasized that the year-to-year variations matter less than the background trend. This has been made clear by record-warm years that have happened over the past 15 years without the help of a strong El Nino.​
Dr. Jennifer Francis of Rutgers University said with the margin of error it doesn't matter as much if 2014 was the warmest or second, third or sixth - what matters is that there is a "clear, consistent and incontrovertible" warming of Earth. (via the AP)​

felan123

New member
محمد رضا اصلا سیستم نميتونه وارد ایران بشه تو این دو ساله یا از وسط سیستم نابود میشه یا با کمبود رطوبت برخورد میکنه
نقشه بالا عراق یا طرفای سوریه رو ببین چقدر منطقه آماده یه سیستم بیاد تقویت ش تا ميتونه به بباره ولی ایران ببین سیستم با تمام قدرت میاد نفله میشه بعد دوباره رو افغانستان قوی میشه خیلی عجیب هست
کنه قبلا ایران اینتوری بود ولی نميدونم چی شده اینتوری شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در کل امسال و پارسال خیلی پیشبینی ها دستخوش تغیررات شد و حتی در عمل گاهی وقتها خیلی با پیشبینی ها انجام شده مغایرت داشت فکر کنم یکی از دلایلش هم بر میگرده به خنثی بودن فاز انسو برای همین بازم ممکنه از عملکرد یک سیستم سوپرایز بشیم حالا چه بد چه خوب..
در سالهای 2011 ؛ 2012 هم انسو در فاز خنثی بوده محمد رضا جان که اتفاقا ما بارشهای خوبی داشتیم!
پس دلیلش قطعا یه چیز دیگه است.[/SIZE][/COLOR]

در سالهای 2011 ؛ 2012 هم انسو در فاز خنثی بوده محمد رضا جان که اتفاقا ما بارشهای خوبی داشتیم!
پس دلیلش قطعا یه چیز دیگه است.[/SIZE][/COLOR]
نمیدونم به خدا من که دیگه حسابی گیج شدم و این همه بالا و پایین شدن نقشه هاروبه این شدت در سالهای قبل ندیده بودم با شما استاد ما هستین و شاید بتونین دلیل موجهی واسش پیدا کنید..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد امیرمحسن عزیز..

سپاس فراوان بابت آپدیتی که انجام دادید..در کل فکرکنم شما به موج شمالی خیلی امیدوار و به موج جنوبی تنها واسه نوار شرقی استان امید دارید..

samann

کاربر ويژه
شاخص ao-nao از چند روزي است كه نزولي شده و در حين نزول اپديتها يكي پس از ديگري خرابتر شد
اين تمام اتفاقي بود كه افتاد. ميانگين يك ماهه شاخص نوسان اطلس شمالي 0.36 و ميانگين يك ماهه نوسان قطبي 0.05 است.
در خصوص اثرات بلند مدت اين دو شاخص هر دو در فاز ضعيف مثبتند يعني در واقع خنثي هستند. فاز انسو هم كه خنثي است در اين حالت توقع سرماي شديد و برف توپول و بارشهاي ناهنجار توقع بيجايي است
اين موردي بود كه چند شب پيش هم گفتم و گفتم كه زياد عيش و نوش نكنيد.!!!
اين نظر كارشناسي من با توجه به بررسي تاريخچه اين شاخصهاي اثرگذاره . حالا هر كس هرجورمايله فك كنه
خدارو شكر خدا رو شكر. اپديت ديروز ao-nao بارقه هايي از اميد رو در طي روزهاي اينده هويدا كرد و دستخوش تحول شد . به اميد حفظ اين اپديت ......
همتونو دوست دارم اميدوارم فردا هم برفو ببينيد :گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم به خدا من که دیگه حسابی گیج شدم و این همه بالا و پایین شدن نقشه هاروبه این شدت در سالهای قبل ندیده بودم با شما استاد ما هستین و شاید بتونین دلیل موجهی واسش پیدا کنید..
والا شاخص چند دهه ای اقیانوس اطلس فعلا به نفع منطقه ما نیس
امواج راسبی هم در هر منطقه ای که شکست پیدا کنه بر اقلیم سایر نقاط دنیا تاثیرات شگرفی میذاره.
و هزار و یک اما و اگر دیگه....

samann

کاربر ويژه
دكتر نظام السادات هم در جديدترين تحقيقشون اين نكته رو گفته بودن كه رفتن فاز mjo به فاز 6-7-8 بهتريم اثر رو روي نيمه جنوبي داره و اتفاقا به استان هرمزگان و سيستان و بلوچستان هم در بارشهاي خوب در اين فاز اشاره كرده بودن.
به هر حال اينقد نا اميد نباشين چون شاخصها هنوز به ضرر ما نيستن:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد امیرمحسن عزیز..

سپاس فراوان بابت آپدیتی که انجام دادید..در کل فکرکنم شما به موج شمالی خیلی امیدوار و به موج جنوبی تنها واسه نوار شرقی استان امید دارید..
سلام محمد عزیز
خواهش میکنم.
بله فعلا اول از همه با سامانه شمالی سر و کار داریم .
سامانه جنوبی تاثیرش رو مشهد 50 به 50 هست فعلا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا