س سیبری کاربر ويژه 2015 , January 17 #2,521 الان چک کردم بارون تا چناران رسیده ولی هنوز به سیمرغ و شرق قوچان نرسیده
م محمد بجنورد کاربر ويژه 2015 , January 17 #2,522 درود بر دوستان عزیز من از ساعت 3 بیرون بودم و هر لحظه داشت بر شدت سرما و ابرناکی افزوده میشد..نیم ساعته که برگشتم خونه..اونم بدلیل سوز و سرمای هوا.. فرداصبح پست محسن از قوچان کبیر!! یعنی میشه ما هم از خواب بیدار شیم سفیدی برفو روی درختان و چمنا ببینیم؟؟؟!!!:ناراحت:
درود بر دوستان عزیز من از ساعت 3 بیرون بودم و هر لحظه داشت بر شدت سرما و ابرناکی افزوده میشد..نیم ساعته که برگشتم خونه..اونم بدلیل سوز و سرمای هوا.. فرداصبح پست محسن از قوچان کبیر!! یعنی میشه ما هم از خواب بیدار شیم سفیدی برفو روی درختان و چمنا ببینیم؟؟؟!!!:ناراحت:
س سیبری کاربر ويژه 2015 , January 17 #2,523 بخاطر این میگم بارش قوچان کمتر از میزان پیش بینی شده است چون جریانات سرد اینبار تا حدی شرقی هستند و قوچان زمانی بارشاش خوبه که جریانات شمالغربی باشه چون دشت قوچان شیب شرقی -غربی داره
بخاطر این میگم بارش قوچان کمتر از میزان پیش بینی شده است چون جریانات سرد اینبار تا حدی شرقی هستند و قوچان زمانی بارشاش خوبه که جریانات شمالغربی باشه چون دشت قوچان شیب شرقی -غربی داره
م ماریا67 New member 2015 , January 17 #2,524 وحید - مشهد گفت: بارش 24 ساعت آینده از دید کانادا کلیک کنید تا باز شود... با توجه به حرکت ابرها این پیشبینی احتمالا درست باشه
وحید - مشهد گفت: بارش 24 ساعت آینده از دید کانادا کلیک کنید تا باز شود... با توجه به حرکت ابرها این پیشبینی احتمالا درست باشه
م ماریا67 New member 2015 , January 17 #2,526 وضع هوای طبس هوای حاضر ساعت: ۲۱:۰۹ پیش بینی ۳ روز آینده ۱۴° c بارش باران یا برف جهت باد: شرقی هوای حاضر | شنبه ۲۷ دی سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۱۷ دید افقی: ۸۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۹° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c
وضع هوای طبس هوای حاضر ساعت: ۲۱:۰۹ پیش بینی ۳ روز آینده ۱۴° c بارش باران یا برف جهت باد: شرقی هوای حاضر | شنبه ۲۷ دی سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۱۷ دید افقی: ۸۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۹° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c