• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

.REZA.

New member
من فکر می کنم برف آمریکا زیاد هم چشمگیر نیست این یک قدرت رسانه ای است برفهای منطقه ما از اینا بیشتر بود.

من تو فروم همسایه هم گفت . غربی ها هر چیزی رو الکی شلوغ می کنن

حالا شما جوش غرب ! رو نزن اونا وضع بارششون خوبه ! فعلا یه قطره بارون و برف برای من و شما شده حسرت!
والله زمستونمون شده عین بهار...

نیما 68

کاربر ويژه
اینم یک جاده دیگه در جنوب خراسان شمالی
88bdfa4bd41520d37190845d24acbdd3.jpg

خواهد. سامانه مذکور مطابق با نقشه های امروز طی روز سه شنبه با سرعت زیادی به استانهای خراسان شمالی و رضوی خواهد رسید که انتظار بر این است که شاهد بارشهای مطلوبی در غالب نقاط استان و شهر مشهد باشیم.
دست مریزاد به خودم با درکی که از اقلیم منطقه خودمون و نقشه های هواشناسی دارم.
اونهم 7 روز جلوتر تو این روزهایی که نقشه ها هر لحظه یک سازی میزنند.
درود بر امیر محسن انشالله بارش برف خوبی فردا افتادیم فعلا بارون خوبی میباره

نیما 68

کاربر ويژه
با سلام و آرزوی شبی خوش برای شما این فیلم زیبا و کوتاه از طبیعت فوق العاده خداوند رو تقدیم میکنم به دوستان خصوصن DR WHO سیبری heaven1
محمدرضا .،Amir Mohsen
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Video/1393/11/05/13931105000661.flv

اینا یکی از زیباییهای برف منطقه ماست
هر چی خدا بده ما شکرگزاریم
yox94g8nd3ahban7py.jpg
تشکر از هر دو عزیز:گل:
بسیار زیبا حس وحال خوبی به ما انتقال داد

نیما 68

کاربر ويژه
امیر محسن ممنون عکس زیبایی بود
اب وهوای جنوب غرب در چه حاله اینجا شدیدا بوی برف میاد

samann

کاربر ويژه
اینطور که مشخصه نفوذ هوای گرم و نسبتا مرطوب از سمت جنوب غرب و عقب نشینی پرفشار باعث میشه دمای هوا در 10 روز اینده افزایشی باشه.
تغییرات دمایی به این شکله که از فردا تا 31 ژانویه(به مدت 4 روز) روند افزایشی است یک کاهش دمای جزئی در 1 فرویه رخ میده و دوباره تا 4 روز اینده روند افزایشی خواهد بود به نحوی که دماها بهاری میشه. (فقط امیدوارم درختان بیدار نشن)
و خوب تجربه نشون میده بعد از این گرمای نا هنجار یک کاهش شدید دما رخ میده که اگر اتفاق بیفته از 6 فرویه خواهد بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا