به طور خیلی عجیبی الآن داره از آسمون سیل میاد.خیلی شدیده.دونه درشت.ديگه نوبت مشهده كه بارشهاي خفن ثبت و ضبط كنه. يعني استغفرالله ديگه عدالت خدا داره زير سوال ميره. همش دور و بر مشهد دارن بارشهاي خفن ثبت ميكنن
هسته بارش ديگه بايد روي مشهد شكل بگيره......
مركز شهر فقط اسمون تاريك شده . هنوز بارشي نيست.به طور خیلی عجیبی الآن داره از آسمون سیل میاد.خیلی شدیده.دونه درشت.
تا پنج دقیقه دیگه منتظر بارش سیل آسا باش سامان جان.مركز شهر فقط اسمون تاريك شده . هنوز بارشي نيست.
تا پنج دقیقه دیگه منتظر بارش سیل آسا باش سامان جان.
خداییش تا الآن غرب مشهد 4 برابر آمار فرودگاه باریده.
طوفان خاک فوق شدید در زاهدان!!!!
اینجا زاهدان است خیلی باد شدید و پر خاکه....اصلا کناریتو نمیتونی ببینی
همین الآن پیام بهم رسید.
۲۶° c توفان و گردوخاک جهت باد: جنوب غربی |
سرعت باد: ۱۶ متر بر ثانیه, ۵۶ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۱۳ دید افقی: ۳۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۶° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۵° c |
سلام سامان جان چرا کسی از ای سی ام حرفی نمیزنه؟؟ چرا اینجوری آپدیت کرد!خداييش مشهد اقليم متفاوتي داره
الان حس ميكنم چرا فرودگاه چيزي ثبت نكرده
باورتون ميشه الان سطح اسفالت خشكه!!!!يعني من دارم شاخ در ميارم ميگين اون سمت سيله
مگه چه شکلی آپدیت کرد؟سلام سامان جان چرا کسی از ای سی ام حرفی نمیزنه؟؟ چرا اینجوری آپدیت کرد!
سلام سامان جان چرا کسی از ای سی ام حرفی نمیزنه؟؟ چرا اینجوری آپدیت کرد!
بارش فردا رو به شدت کم کرد حدود 5.6میل برف نهایتا واسه مشهد برف درنظر گرفته..مگه چه شکلی آپدیت کرد؟
سلام محمد جان
چون نبايد ecm رو تحويل گرفت. شدت سرما رو بيشتر كرده و خوب بالطبع شدت بارش رو كمتر كرده
اما بعيد ميدونم اپديت درستي داشته باشه.
خدا کنه سامان جان انشالا که شب سرعقل میاد..سلام محمد جان
چون نبايد ecm رو تحويل گرفت. شدت سرما رو بيشتر كرده و خوب بالطبع شدت بارش رو كمتر كرده
اما بعيد ميدونم اپديت درستي داشته باشه.
هنوز خبری از اطلاع رسانی و صدور اطلاع رسانی تکمیلی نیست:
پورتال اداره کل هواشناسي خراسان رضوي
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلام
حاج امیر هواشناسیم باید خصوصی بشه تا ما یکم پیشرفت مشاهده کنیم
البته در ارگانهای اداری با این چندرغاضی که میدن پرسنل اشتیاقی برای کار ندارن .
من میگم دوستان همکاری کنن و یه دستگاه باران سنج برای غرب شهر تهیه کنیم که مجبور نباشیم بعد 24 ساعت انتظار آمار اشتباه مشاهده کنیم.