• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
باز خدا شکر من آمار گرفتم دوستان گفتن از س روز پیش چاشم برف داشته که رو هم رفته 1 متر شده ولا جرات نمیکنم از اون جاده برم چاشم وحشتناکه ظهری رفته بودم تا کمر ماشین تو برف بود خدا گلخیدم فکر کردم تونل دارم میرم

samann

کاربر ويژه
با احتساب بارشهامون تا این لحظه از سال ابی،
مشهد 145 میل بارش کسب کرده و انشالله با بارشهایی که در انتظامونه و با استعانت از حضرت فرودگاه مشهد که این چند روز واقعا رو اعصاب بود
و در حال حاضر فک کنم دیگه همه مشهدیا حالت انزجار از این موجود خوار و خفبف دارن، تا پایان سامانه عدد این فرودگاه با همکاری مسئولین محترم هواشناسی استان که در کمک کردن به فرودگاه ملعون مشهد از هیچ کمکی دریغ نکردن و یه 4 میل بارون ما رو این وسط نادید گرفتن
به عدد 160 خواهیم رسید و ما همچنان امیدوار به ادامه سال ابی
من با اجازه شما ، سال ابی 93 رو در یک کلام مرطوب و معتدل و پر باران و البته بدون سرما می نامم

felan123

New member
c1b06797c22d40df4a7d3087bcaa840a.jpg

felan123

New member
سمنان دوباره منتظر یه بارش پیش بینی نشده باشه چون الان باید دما 3 درجه زیر صفر میرفت وای آنقدر رطوبت وجود داره این اتفاق هنوز نیفتاده این یک نشانه هست
به امید خدا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به خروجی بسیار مطلوب مدل های هواشناسی و نفوذ تدریجی هوای سرد انتظار بر این است که در ساعات آینده ضمن تشدید بارش در غالب نواحی استان خراسان رضوی خصوصن نیمه شرقی و هچنین مشهد و شمال غرب استان از صبح فردا به بعد، بارش برف در بیشتر نقاط استان غالب گردیده و منجر به اختلال در تردد جاده ای محورهای مواصلاتی شهر و برون شهری گردد.​
شایان ذکر است در برخی نواحی مرکزی و شرقی استان احتمال بارش تگرگ و طغیان رودخانه های فصلی و دائمی دور از انتظار نمیباشد.​

در انتها به اطلاع هم استانی های عزیز میرسانم که بارشها حداقا تا اواخر وقت روز دوشنبه در شمال شرق ایران تداوم خواهد یافت.​
مقادیر پیش بینی بارش تجمعی در شهر مشهد در صورت عدم وقوع تغییرات گسترده در نقشه های هواشناسی و بنابر اطلاعات موجود در رنج 25 الی 50 میلیمتر در نقاط مختلف شهر در نوسان خواهد بود.​
توضیح:​
در صورت وقوع هر گونه تغییرات در نقشه های هواشناسی و در صورت نیاز در پست های تکمیلی اطلاع رسانی مقتضی صورت خواهد پذیرفت:​

felan123

New member
خداییش خودمونیما
در مجموع و منطقیشو نگاه کنین این برف ماله ما بود، خدا از حلقومتون بکشش بیرون ،چشمه ما الان دنباله اون برفه خواهر ،خیر نمیبینین
واسه شوخی بود . مبارکتون باشه چرخش واستون بچرخه
این ارتفاع برف در روی کوه
امیدوارم همه ایران بارش داشته باشن برف نشد باران بیاد که حداقل گرم بودن زمستون امسال از یادتان برود بیرون
یا خدا خودت شاد کن دل همه رو

samann

کاربر ويژه

این ارتفاع برف در روی کوه
امیدوارم همه ایران بارش داشته باشن برف نشد باران بیاد که حداقل گرم بودن زمستون امسال از یادتان برود بیرون
یا خدا خودت شاد کن دل همه رو

مرسی . من که واسه بارونم شاکرم شدید و اسیدی

felan123

New member
من عاشق این سیستم ها هستم نمیدونم راز ش چیه که حتی تو دل کویر هم بارش چشم گیری داشتیم ولی از سیستم های شمالی اصلا اینتوری نمیشه خیلی عجیب سیستم های شمالی با اون ادا نمیتوان تو کویر بباره ولی این سیستم حتی تو دل کویر هم 15 میلی بارش داشته تعجب میکنم

samann

کاربر ويژه
من عاشق این سیستم ها هستم نمیدونم راز ش چیه که حتی تو دل کویر هم بارش چشم گیری داشتیم ولی از سیستم های شمالی اصلا اینتوری نمیشه خیلی عجیب سیستم های شمالی با اون ادا نمیتوان تو کویر بباره ولی این سیستم حتی تو دل کویر هم 15 میلی بارش داشته تعجب میکنم

اهای اهای دوست عزیزم
حالا درسته برف خفن داشتین ولی دلیل نمیشه به سیستم شمالی توهین کنین .دریاهای شمال و سیستمهای شمالگان مقدسن و شایسته احترام
الان حاج محسن میاد و یه چیزی میگه ها

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ضع هوای بجنورد

هوای حاضر ساعت: ۲۳:۳۵
پیش بینی ۳ روز آینده

N_33_XL.png
صفر° c
رگبار برف

جهت باد: غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | شنبه ۰۲ اسفند