• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
25194_943.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای نیشابور

هوای حاضر ساعت: ۱۲:۵۶
پیش بینی ۳ روز آینده

D_31_XL.png
۵° c
بارش باران

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۱۲ اسفند

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۸۸

دید افقی: ۸۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۳° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: صفر° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۱۲ ۱۲:۳۰

golil

کاربر ويژه
خدایا دلچسبی بارشهای این آخر هفته ها رو از ما نگیر
مشهد
8m000zzvt61ubpaxnyq2.jpg

قوچان
gn85xqy5yhse3sdl89om.jpg

بجنورد
a36tmu86y4qs81up81u1.jpg

emadi1368

New member
سلام بر اساتید محترم علم هواشناسی به خصوص استاد امیر محسن
من یک سوالی داشتم در شمال سمنان منطقه چاشم قرار دارد(35.89-53.25) که در دره ی رو به مازندران واقع شده عموما در طی صبح تا ساعت 12 باد شدیدا گرم از کوه نیزوا(واقع در شمال شرق روستای چاشم) می وزه که دمای هوا بالا میره اما به ناگاه از سمت جنوب غرب که به سمت مازندران میره باد خنک شروع به وزیدن می کنه و از ساعت 1 شروع میشه و دربعدازظهر ابرهای پایین(مه) کل جلگه چاشم رو می پوشاند3 سوال داشتم 1- عموما اختلاف دمای شبانه روزی چاشم خیلی بیشتر از شهر ها و روستاهای اطرافش هست( مثال تابستان شهمیرزاد 30-20 بود اما دمای چاشم 32-13 بود یعنی اختلاف دمای شبانه روزی خیلی بالاست علت چیست؟2- چرا بجای اینکه روز باد دشت به کوه برقرار باشه باد کوه به دشت برقراره؟3-چرا از کوه نیزوا که 3810متر هست و روستای چاشم که 2150متر است بادگرم و سوزان از کوه به منطقه چاشم میوزه ___خیلی ممنون میشم اساتید خوب و بادانش همچون استاد امیرمحسن به سوال من جواب دهند. سپاسگزارم

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
من یک سوالی داشتم در شمال سمنان منطقه چاشم قرار دارد(35.89-53.25) که در دره ی رو به مازندران واقع شده عموما در طی صبح تا ساعت 12 باد شدیدا گرم از کوه نیزوا(واقع در شمال شرق روستای چاشم) می وزه که دمای هوا بالا میره اما به ناگاه از سمت جنوب غرب که به سمت مازندران میره باد خنک شروع به وزیدن می کنه و از ساعت 1 شروع میشه و دربعدازظهر ابرهای پایین(مه) کل جلگه چاشم رو می پوشاند3 سوال داشتم 1- عموما اختلاف دمای شبانه روزی چاشم خیلی بیشتر از شهر ها و روستاهای اطرافش هست( مثال تابستان شهمیرزاد 30-20 بود اما دمای چاشم 32-13 بود یعنی اختلاف دمای شبانه روزی خیلی بالاست علت چیست؟2- چرا بجای اینکه روز باد دشت به کوه برقرار باشه باد کوه به دشت برقراره؟3-چرا از کوه نیزوا که 3810متر هست و روستای چاشم که 2150متر است بادگرم و سوزان از کوه به منطقه چاشم میوزه ___خیلی ممنون میشم اساتید خوب و بادانش همچون استاد امیرمحسن به سوال من جواب دهند. سپاسگزارم

درود بر شما
آقا من نفهميدم شما يك سوال داشتي يا سه سوال؟:خجالت2: :گل:

emadi1368

New member
هاها راست گفتی یک سوالیه که از توش 3تا سوال میشه پرسید خیلی روش فکر کردم و مطالعه اما جوابی واسش پیدانکردم :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
از لطف تون متشکرم.حقیقتا اونقدرهایی که تعریف میکنید اطلاعات من بالا نیست و من هم مث شما و خیلی از دوستان فقط علاقمند هستم ولی سعی میکنم در مورد سوالتون تحقیق کنم و اگه جوابی پیدا کردم تقدیم حضورتون کنم.
این چیزی که در ارتباط با این منطقه در البرز شرقی فرمودین رو من خودم در بلندیهای دو هزار و سه هزار منطقه شهسوار مازندران تجربه کردم و در حالیکه در خط ساحلی هوا سرد و بارانی بود در جاده سه هزار وزش گرم باد رو از جنوب به شمال شاهد بودیم.

همین اتفاق در محدوده گردنه مزدوران در شمال شرق مشهد هم در برخی موارد مصداق داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا