• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل سوم( فروردین- اردیبهشت-خرداد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
ب گرفتگی صحن های حرم رضوی + تصاویر کد خبر : 569513 --- تاریخ مخابره : ۱۸ / ۰۲ / ۱۳۹۴ --- ساعت مخابره : ۱۳:۰۶ به گزارش هورنیوز ؛ در پی بارندگی شدید دیشب در مشهد مقدس تمامی صحن های حرم مطهر امام رضا (ع) دچار آب گرفتگی وسیع شد و آب تا ضریح مطهر و روضه منوره نفوذ کرد.
همچنین این بارندگی باعث آب گرفتگی معابر و خیابان های این شهر شد.
1254.jpg

121212.jpg
14141414.jpg

samann

کاربر ويژه
با احتساب بارش دیروز در خشک اباد مشهد،بارش سال زراعی به 220 رسید و تنها 30 میل دیگر میخوایم تا در اینده از سال 93،94 به عنوان سال نرمال یاد ببریم.
ایا این مهم رخ خواهد داد؟؟

samann

کاربر ويژه
طبق پیش بینیها باید امروز شاهد بارشی فراتر از دیروز میبودیم. اما این اتفاق نیفتاد. چرا؟
دوستان نظرات کارشناسیشونو بدن

وحید - مشهد

کاربر ويژه
دوستان خواهشا بحث رو به حاشیه نبرید .
سامان جان علتش رو خودتون فرمودین . وزش باد و عدم تابش آفتاب دو دلیل تشکیل نشدن همرفت و شکل گیری بارش بود .

tima ir

کاربر ويژه
سلام دوستان

این تصویر ابرها مربوط به ساعت 14 امروز از شاندیز گرفته شده به سمت مشهد هست در منطقه شاندیز و زشک بارش دیروز کمتر از مشهد رخ داده
ولی در طرقبه و ویلاشهر شرایط بارشی بهتر از مناطق شاندیز بوده انچه به نظر میرسه بارش مشهد بسیار قابل توجه, نسب به مناطق مذکور اتقاق افتاده است . در منطقه ییلاقی زشک بیشتر بارش امروز مربوط به ساعات اولیه صبح بوده و طول روز تا ساعت 14 که اونجا بودم بارش پراکنده داشتیم . به هرحال خدا رو شکر بعداز این گرما و خشکی , باران رحمت رو , بر مشهد و دیگر مناطق نازل کرد .

farzad0511

New member
هرچقدر هم مشهد تو این چندسال تو بحران باشه شما نباید از الفاظ زشت(خشک آباد ) در محیط عمومی استفاده کنی.
هرشهر واسه خودش حرمت داره
نمیخوای حرمتشو نگه داری میتونی از فروم بری بیرون.یه چیز یادآوری کنم که دلیل اصلی رفتن امیر محسن از این فروم خود شما بودی
یا علی

mrdn

New member
ديروز به جاي امروزم باريد.البته بارش ديشب در دندانپزشكان واقعا در حد 7 ميليمتر بود.فكر كنم هواي سرد امروز مانع همرفت شد.

samann

کاربر ويژه
هرچقدر هم مشهد تو این چندسال تو بحران باشه شما نباید از الفاظ زشت(خشک آباد ) در محیط عمومی استفاده کنی.
نمیخوای حرمتشو نگه داری میتونی از فروم بری بیرون.یه چیز یادآوری کنم که دلیل اصلی رفتن امیر محسن از این فروم خود شما بودی
یا علی
پسر خوب اولا که شما خوب جمله رو بخون و درک کن : منظور من از خشک اباد مشهد ، فرودگاه مشهده، نه خود مشهد، این لفظ رو خود امیرمحسن هم استفاده میکنه
ثانیا من قبلا هم گفتم که اگه دلیل نیامدن امیر محسن منم ؛ ایشون بیاد من دیگه نمیام،
ثالثا شما در حد قضاوت نیستی که من باشم یا از فروم برم بیرون . اینجا مدیر داره ادمین داره و ....

وحید - مشهد

کاربر ويژه
دوست خوبم سامان عزیز به کسی یا شهری توهین نکرده امیر محسن نیز هنگامی که فروم تشریف داشتند از کم بارشی فرودگاه و ثبت آمار پایین گلایه داشتند. به هر حال سعی کنیم به فعالیت در فروم به نحو احسن ادامه بدیم تا امیر محسن وهادی عزیز هم به جمع ما باز گردند.

hossein6120

New member
پسر خوب اولا که شما خوب جمله رو بخون و درک کن : منظور من از خشک اباد مشهد ، فرودگاه مشهده، نه خود مشهد، این لفظ رو خود امیرمحسن هم استفاده میکنه
ثانیا من قبلا هم گفتم که اگه دلیل نیامدن امیر محسن منم ؛ ایشون بیاد من دیگه نمیام،
ثالثا شما در حد قضاوت نیستی که من باشم یا از فروم برم بیرون . اینجا مدیر داره ادمین داره و ....

سلام
دوست عزیز من تا حدودی با آقا بهزاد موافقم طرز برخورد شما با دوستان خیلی تند و جنجالی هست ( بحث شما با اون دوست عزیز در غرب کشور و توهین شما)
آقا سامان شما به من بگو دلیل فعالیت نکردن دوستان در این 2 ماه چی میتونه باشه افردای مثل آقاامیرمحسن -آ..هادی - آ...فرهاد-آ...احمد-آ... محسن چرا همه به یکباره سایتو ترک میکنن .
در مورد خط دوم شماهم باید بگم واقعا جای تاسف داره 2 ماه قبل این حرفو زدی حال روز تایپیک این شد .
یه انتقادی هم به ادمین دارم دوست عزیز وقتی شما برای بخش هواشناسی مدیر گزاشتی و ایشون تصمیم گرفته یه کاربرو اخراج کنه چرا بدون هماهنگی با مدیر و کارشناس بخش اجازه فعالیت به کاربر داده میشه .
موفق باشید

آرش-مشهد

کاربر ويژه
امروزم هوا ابری و سرده
خدا کنه یه آفتاب خوبی بشه بلکه یه رگبار و رعد و برق خوبی داشته باشیم

samann

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز من تا حدودی با آقا بهزاد موافقم طرز برخورد شما با دوستان خیلی تند و جنجالی هست ( بحث شما با اون دوست عزیز در غرب کشور و توهین شما) آقا سامان شما به من بگو دلیل فعالیت نکردن دوستان در این 2 ماه چی میتونه باشه افردای مثل آقاامیرمحسن -آ..هادی - آ...فرهاد-آ...احمد-آ... محسن چرا همه به یکباره سایتو ترک میکنن . در مورد خط دوم شماهم باید بگم واقعا جای تاسف داره 2 ماه قبل این حرفو زدی حال روز تایپیک این شد . یه انتقادی هم به ادمین دارم دوست عزیز وقتی شما برای بخش هواشناسی مدیر گزاشتی و ایشون تصمیم گرفته یه کاربرو اخراج کنه چرا بدون هماهنگی با مدیر و کارشناس بخش اجازه فعالیت به کاربر داده میشه . موفق باشید
شما مثله اينكه يادتون رفته كه اون دوست عزيزتون به مشهدو منو شخصيت من توهين كرد شما مثله اينكه يادتون رفته من هيچ زمان شروع كننده توهين به اشخاص نبودم ولي هميشه در اين فروم به من توهين شده ميدوني اتفاقا برخوردهاي شماها دوستانه نيست نه من!!! من نميدونم پشت سر من چه اتفاقي افتاده اما اگه اختلاف نظر فني من با هادي يا محسن دليله درخواست اونا از ادمين بابت اخراج بوده واقعا هم واسه شما و هم واسه مدير اينجا متاسفم. رك و راست بياين بگين ما طاقت نظر مخالف نداريم. هر چي ما ميگيم درسته تا منم بگم چشم ديگه حرف نميزنم در مجموع ميخوام بگم ما مردم جهان سومي هستيم و طاقت انتقاد نداريم. ديگه هم حوصله حاشيه ندارم . دوست دارين فعاليت كنين دوست هم ندارين فعاليت نكنين. اين حركات ديگه بچه بازيه

یا علی
دیگه قرار نشد گیرهای بچه گونه بهم بدیمآدم خندش میگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا