• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل سوم( فروردین- اردیبهشت-خرداد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tima ir

کاربر ويژه
سلام

در اپدیت جدید نروژ بارش های امروز مشهد کاهش پیداکرده اما بارش فردا و دوشنبه خدا روشکر افزایش داشته و نکته جالب اینکه بارش بسیار خوبی برای طرقبه پیش بینی کرده

مقدار بارش شهر طرقبه

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اطلاعیه شماره6 مورخ 19/2/94

پیرو اطلاعیه شماره 5 مورخه 16/2/1394 نقشه‌ها و مدل‌هاي هواشناسی بیانگر ادامه بارش های رگباری در سطح استان از عصر امروز (شنبه مورخ 19/2/1394) تا روزها ی پایانی هفته جاری
می باشد.
طبق محاسبات این سیستم بطور متناوب موجب افزایش ابرناکی، وزش باد نسبتا شدید تا شدید و بارش های رگباری توام با رعد و برق و در نواحی مستعد بارش تگرگ خواهد شد. بیشترین حجم بارش طی امروز و فردا در سطح استان حادث که احتمال سیلابی شدن مسیل ها وآبگرفتگی معابر بویژه در نیمه جنوبی و نواحی غربی استان وجود دارد. براساس مدل های هواشناسی طی 72 ساعت آینده احتمالا حجم بارش در شهرستان های ذیل بیشتر از سایر نقاط استان خواهد بود. (تایباد،تربت حیدریه ، تربت جام، خواف، فریمان، کاشمر، کلات، کاخک گناباد، کوهسرخ، گناباد، مشهد، و اطراف شهرستان سبزوار )

mrdn

New member
اصلا سامان بد.كسايي كه اعتراض دارن ميتونن برن .بسه ديگه خسته شديم از اين همه دعوا

محمد بجنورد

کاربر ويژه
از مدیریت درخواست دارم که این اکبرقلی روانی رو هرچه سریعتر بن دایم و آی پی اونو در لیست سیاه قرار بدن تا از ورود چنین افراد بی هویتی جلوگیری بشه..

eli93

کاربر ويژه
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه مدتی به خاطر مشغله درسی و کاری نبودم.در ابتدا تبریک میگم بارندگیهای اخیر شهرمون و در انتها اینکه این موضع گیریهایی که علیه اقا سامان تو این انجمن میشه رو به شدت محکوم میکنم.این اقایی که جدید اومدن و کامنت میزارن از کجا اطلاعاتشون کامله که همه چیو میدونن.در ضمن دوستانی که از این انجمن رفتن واقعا برن و حاشیه ای برای این انجمن ایجاد نکنن.چون به اندازه ای کافی درخواست های از جانب تک تک اعضای اصیل این انجمن مبنی بر بازگشتشون بود ولی گویا صلاح ندونستن بیان.بهرحال من از اقا سامان عزیز(استاد گرام) خواهش میکنم بر خلاف دیگران تحت تاثیر این حرفای پوچ قرار نگیرند و با قدرت به کارشون در این انجمن ادامه بدن

وحید - مشهد

کاربر ويژه
پیش بینی نرمال Gfsv2 برای 2هفته آینده

3pw0t1feas2wcwv15kc.gif

seyyedalireza

مدیر موقت
هوا از سمت غرب داره ابری میشه و از نقشه ها هم اینطور میشه فهمید که رعدوبرق داره به مشهد هم میرسه و احتمالا تا چند ساعت دیگه بارش رگباری شروع میشه

seyyedalireza

مدیر موقت
از ادمین عزیز درخواست درم که مدیر این گروه رو عوض کنن وشخص دیگه ایرو مدیر این بخش کنن تا دوباره انجمن به وضع قبلش برگرده وکسی نتونه بحث دیگه ای راه بندازه با تشکر

tima ir

کاربر ويژه
در اخرین اپدیت ها نروژ و فورکا بارش ها رو افزایش دادند انشاءالله شرایط بارشی خوبی در ساعات اینده داشته باشیم

میزان بارش طرقبه درساعت پیشرو
:گل:

meteogram.png 200294.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا