• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل سوم( فروردین- اردیبهشت-خرداد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
میشه دقیق بگی من چیکار کردم؟ چندین بار خود من امدم گفتم محسن بیاد. الان هم طرز تفکر من نیست. من به محسن گفتم این وضعیت به نفع شمال شرق نیست و دیدید که نبود و به نفع غرب بود .دروغ گفتم؟

اصلا امير محسن با ao و nao که شما در نظر داريد مشکل نداره
اصلا بياين بگين ماست سفيد نيست اون سعيش رو ميکنه که شما رو قانع کنه و اگه قانع نشديد خوب نشديد
اون مشکلش با رفتارهايي هست که باعث ايجاد کدورت و نفرت و دشمني در انجمن ميشد
اميرمحسن اينجا را خودش بنا نهاده بعد يکي به خودش اجازه ميده بياد بگه هر کي دوست داره فعاليت کنه و ... منتي نداره اصلا ايشون چه حقي داره بياد همچين حرفي بزنه
مثلا خود ايشون نميدونه که بيشتر اعضاي انجمن با تفکر حکومتي ايشون مخالفن
شما سامان جان کلاهت رو قاضي کن رفتار شما و چند نفر ديگه در حق ايشون خيلي زننده بود و حداقل رعايت حرمت ايشان را نکرديد و پشت سر هم نمک پا شيديد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اصلا بياين بگين ماست سفيد نيست اون سعيش رو ميکنه که شما رو قانع کنه و اگه قانع نشديد خوب نشديد
اميرمحسن اينجا را خودش بنا نهاده بعد يکي به خودش اجازه ميده بياد بگه هر کي دوست داره فعاليت کنه و ... منتي نداره اصلا ايشون چه حقي داره بياد همچين حرفي بزنه
شما سامان جان کلاهت رو قاضي کن رفتار شما و چند نفر ديگه در حق ايشون خيلي زننده بود و حداقل رعايت حرمت ايشان را نکرديد و پشت سر هم نمک پا شيديد
من اون جمله رو بعد از حرف شما زدم که گفتی همون گروه خودمون کافیه نه بعد از رفتن امیر محسن!
در ضمن ما از امیرحسین اصلا انتظار نداشتیم که به خاطر یک دعوا در فروم بذاره بره و بچه ها رو تنها بذاره!! آیا این رفتار ایشون درست بود؟
در آخر هم نظرات سیاسی و زندگی شخصی من به شما ربطی نداره که اینجا میگی با نظر خیلی ها فرق داره خب ربطش به فرومی هواشناسی چیه؟؟؟ تازه تو مگه معتقدات سیاسی و مذهبی من رو میدونی که قضاوت میکنی؟ اینجا یه فضای مجازی نه حقیقی!

samann

کاربر ويژه
من حقیقتا نمیدونم منظور شما از کسی که تفکر حکومتی داره کیه.
من هیچ زمان به امیرمحسن بی احترامی نکردم . اما در کمال احترام به امیر محسن عزیز گفتم قهرشون کار درستی نبود.
محسن و مهرداد عزیز بهترینهای ما در هواشناسی هستن و ازشون انتظار زیاده و نباید اینقد زود رنج باشن.
به شخصیت من تو همین انجمن توهین شد. اما من دوباره امدم و دارم فعالیت میکنم.
ادعا هم ندارم استاد هواشناسی ام. رشته من این نیست و هرچی یاد گرفتم آماتوری بوده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من اون جمله رو بعد از حرف شما زدم که گفتی همون گروه خودمون کافیه نه بعد از رفتن امیر محسن!
در ضمن ما از امیرحسین اصلا انتظار نداشتیم که به خاطر یک دعوا در فروم بذاره بره و بچه ها رو تنها بذاره!! آیا این رفتار ایشون درست بود؟
در آخر هم نظرات سیاسی و زندگی شخصی من به شما ربطی نداره که اینجا میگی با نظر خیلی ها فرق داره خب ربطش به فرومی هواشناسی چیه؟؟؟ تازه تو مگه معتقدات سیاسی و مذهبی من رو میدونی که قضاوت میکنی؟ اینجا یه فضای مجازی نه حقیقی!
اصلا معلوم بود هدفت کيه
من تا سال جديد خداحافظي کردم نه براي هميشه
ميبيني شما حق نداري واسه کسي تعيين تکليف کني وقتي ميبيني من به تفکراتت ايراد ميگيرم عصباني ميشي و از کوره در ميري و فقط به خاطر اينکه واکنش بدي نوشتم وگرنه ذره اي به تفکرات کيهاني و اعتقادات سياسي شما کاري ندارم! بعد انتظار داري اميرمحسن يا بقيه به خاطر اون حرفت ناراحت نشه اصلا اگه اميرمحسن اينجا نباشه بهت قول ميدم بخش هواشناسي ايران انجمن تعطيل ميشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من حقیقتا نمیدونم منظور شما از کسی که تفکر حکومتی داره کیه.
من هیچ زمان به امیرمحسن بی احترامی نکردم . اما در کمال احترام به امیر محسن عزیز گفتم قهرشون کار درستی نبود.
محسن و مهرداد عزیز بهترینهای ما در هواشناسی هستن و ازشون انتظار زیاده و نباید اینقد زود رنج باشن.
به شخصیت من تو همین انجمن توهین شد. اما من دوباره امدم و دارم فعالیت میکنم.
ادعا هم ندارم استاد هواشناسی ام. رشته من این نیست و هرچی یاد گرفتم آماتوری بوده

شما بارها با کاربراني از بعضي مناطق کشور درگير شديد و حتا به مناطقشون توهين کردين و آرزوي بدي واسه اون مناطق داشتيد و اونها رو مجاب به واکنش کرديد و امير محسن بارها از هر 2 طرف خواست اينکار رو نکنيد و خصوصا از شما اين خواست را داشت ولي هيچوقت محل نداديد و به قول خودشون ادامه فعاليت در اين انجمن را ديگه امکان پذير نديد !

samann

کاربر ويژه
شما بارها با کاربراني از بعضي مناطق کشور درگير شديد و حتا به مناطقشون توهين کردين و آرزوي بدي واسه اون مناطق داشتيد و اونها رو مجاب به واکنش کرديد و امير محسن بارها از هر 2 طرف خواست اينکار رو نکنيد و خصوصا از شما اين خواست را داشت ولي هيچوقت محل نداديد و به قول خودشون ادامه فعاليت در اين انجمن را ديگه امکان پذير نديد !
بیخیال هادی جان این دلیل نیست/
ببین من یه مقاله علمی گذاشتم در مورد نقش ارتفاعات در بارش ایران. توی اون مقاله گفته بود بارشهای ایران بستگی به عوامل دور (که همون شاخصهاست) و عوامل نزدیک (نقش نا همواری ها) و همینطور منابع ابی تامین رطوبت پرداخته بود. در مقاله به این نتیجه رسیده بود زاگرس که جزو یکی از عوامل بارشیه جلوی نفوذ رطوبت به مناطق داخلی تر رو میگیره. منم به شوخی گفتم لعنت به این زاگرس . اونوقت اون شخص شروع کرد به بدو بیراه گفتن به من !!!
حالا امیر محسن ناراحت شده!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آقای محترم نه من شما رو از نزدیک دیدم نه تو من رو از نزدیک دیدی! بعد چه جوری با صراحت از اعتقادات من حرف میزنی؟؟ اعتقادات من کیهانی نیست اگه هم کسی همچین اعتقاداتی داشته باشه باعث خواری نیست! سعی کن به اعتقاد بقیه توهین نکنی و احترام بذاری همونطور که انتظار داری به عقیده ات احترام گذاشته بشه!
در ضمن من به امیر محسن توهینی نکردم فقط گفتم هیچکس نباید از موضع بالا با بقیه صحبت کنه! آیا این خلافه؟ آیا به خاطر اینکه امیرمحسن اطلاعاتش بیشتره ما باید منتشو رو بکشیم که برگرده؟ تازه مگه اکثر بچه های فروم خلافی کرده بودن که ایشون یکددفعه گفتن من دیگه فعالیت نمیکنم؟ آیا این کار رسم رفاقته؟
من هم مثل همه به خاطر علاقه ام به هواشناسی دوست دارم تحلیل های امیرمحسن رو بخونم ولی نه با زیر بار منت رفتن!

babak2006

کاربر ويژه
درود
سال نو بر همه دوستان مبارک
سال خوب وپرازشادی داشته باشید
اقا یکم این جنگ وجدل ها رو این اول سال کناربزارید حقیقتا اونقدر بحث بدی نبوده که به اینجاکشیده فقط دونظرمتفاوت که به خاطر یکم لجبازی حتی باعث نیومدن امیر محسن به تاپیک شده با یکم صعه صدرو ندادن پست های تحریک امیزهمه چی حل می شه امیر محسن عزیز هم حتما به جمع ما بازخواهندگشت همه دوستان بچه های خوبی هستن ارش سامان هادی عزیز و بقیه بچه های خراسان ودیگر نقاط ایران به امید صلح وصفای مجدد درتاپیک
هادی اقا اگه وقتش رو دارین محبت کنید ابدیت ecm رو بزارید

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آقای محترم نه من شما رو از نزدیک دیدم نه تو من رو از نزدیک دیدی! بعد چه جوری با صراحت از اعتقادات من حرف میزنی؟؟ اعتقادات من کیهانی نیست اگه هم کسی همچین اعتقاداتی داشته باشه باعث خواری نیست! سعی کن به اعتقاد بقیه توهین نکنی و احترام بذاری همونطور که انتظار داری به عقیده ات احترام گذاشته بشه!
در ضمن من به امیر محسن توهینی نکردم فقط گفتم هیچکس نباید از موضع بالا با بقیه صحبت کنه! آیا این خلافه؟ آیا به خاطر اینکه امیرمحسن اطلاعاتش بیشتره ما باید منتشو رو بکشیم که برگرده؟ تازه مگه اکثر بچه های فروم خلافی کرده بودن که ایشون یکددفعه گفتن من دیگه فعالیت نمیکنم؟ آیا این کار رسم رفاقته؟
من هم مثل همه به خاطر علاقه ام به هواشناسی دوست دارم تحلیل های امیرمحسن رو بخونم ولی نه با زیر بار منت رفتن!

ميخواستم بگم بهت که حق نداري به جاي بقيه حرف بزني
امير محسن هيچوقت منت نذاشت اونم به خاطر اون همه تلاشي که کرد تا بچه ها علم هواشناسي رو ياد بگيرن ولي متاسفانه اکثر بچه ها فقط نروژ فورکا و مدل عددي جي اف اس رو ياد گرفتن و جديدن هم اپليکيشن هاي موبايلشون رو به رخش ميکشيدن وقتي من هر روز باهاش صحبت ميکردم ميگفت :"هادي تمام اين کارهاي من بيهوده بوده و بچه ها فقط واسه سرگرمي اينجا ميان و دريغ از علم آموزي"
ولي آيا اومد بهتون اين حرف ها رو بزنه؟
اومد منت علمش رو بزاره
اون همه مقاله علمي گذاشت ولي حتا زحمت نميدادين 2 خطش رو بخونيد
تازه شاکي هم بودن بعضي ها که چرا مقاله انگليسي ميزاري
حتمن انتظار داشتند ترجمه هم بشه واسشون
و
.
.
.
اون واسه علاقش اينجا بود و اگه صلاح هم بدونه خواهد بود!

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود
سال نو بر همه دوستان مبارک
سال خوب وپرازشادی داشته باشید
اقا یکم این جنگ وجدل ها رو این اول سال کناربزارید حقیقتا اونقدر بحث بدی نبوده که به اینجاکشیده فقط دونظرمتفاوت که به خاطر یکم لجبازی حتی باعث نیومدن امیر محسن به تاپیک شده با یکم صعه صدرو ندادن پست های تحریک امیزهمه چی حل می شه امیر محسن عزیز هم حتما به جمع ما بازخواهندگشت همه دوستان بچه های خوبی هستن ارش سامان هادی عزیز و بقیه بچه های خراسان ودیگر نقاط ایران به امید صلح وصفای مجدد درتاپیک
هادی اقا اگه وقتش رو دارین محبت کنید ابدیت ecm رو بزارید

درود بابک جان
متاسفانه از اون نقشه ها سو استفاده شد و احتمالن خواهد شد ولي سعي ميکنم هر چند وقت يک بار بزارم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان منم دلم خيلي پره اگه به کسي توهيني و يا رنجشي از طرف من شد به بزرگي خودتون ببخشيد و اميدوارم سال خيلي خوبي در پيش رو داشته باشيد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۰۱:۲۶
پیش بینی ۳ روز آینده

N_03_XL.png
۱۴° c
قسمتی ابری

جهت باد: شمال شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه ۰۲ فروردین

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۰ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۵۸

دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۷° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۴/۰۱/۰۱ ۰۲:۰۰

mrdn

New member
من با این لحن و صحبت شما هیچ حرفی برای گفتن با شما ندارم
اما واسه اون دوستمون که پرسیدن :
فاز مثبتAO به دوره هایی اطلاق می شود كه فشار سطح دریا در قطب شمال زیر معمول باشد . در این حالت بادهای غربی سطح زمین در شمال اقیانوس اطلس تقویت می شود و شرایط گرمتر و مرطوبتر از معمول را در ار وپای شمالی به همراه می آورد. فاز منفی AO نشاندهنده ی فشار بالاتر از معمول بر روی منطقه قطب شمال و كمتر از معمول در عرض های 45 درجه شمالی است.
شاخص NAOحاصل تفاضل فشار مرکز کم فشار ایسلند و فشار مرکز پر فشار جنب حار ه ای می باشد.یعنی NAOشیب فشاری بین این دو سیستم است که شدید و فعال بودن کم فشار ایسلند و پر ارتفاع جنب حا ره ای باعث مثبت شدن شاخص NAOمی شود و ضعیف شدن کم فشار ایسلند و پرارتفاع جنب حا ره ای باعث منفی شدن شاخص NAO می شود.

ممنون از توضيحاتتون

mrdn

New member
همه ميدونيم كه تو اب و هوا اختلاف نظر وجود داره و اين يه امر طبيعيه.اگه همه نظرشون اينجا يكي بود نه به علم بنده اضافه ميشد و نه بحث هاي مفيد شكل ميگرفت.علت جذاب بودن هواشناسي هم همينه.اميدوارم اونايي كه رفتن برگردن.والسلام

samann

کاربر ويژه
ایا امروز شاهد اولین بارش در سال 94 خواهیم بود؟
پتانسیل رعد و برق داره مشهد امروز

samann

کاربر ويژه
انومالی دمای ناحیه نینو 3.4 واقعا رو اعصابه، دوباره داره به سمت خنثی میره.
به هر حال خدا بزرگه فعلا امروزو عشقه، ببینیم چی میشه، رستگار میشیم یا نه؟
دوره بد شمال شرق انشالله داره تموم میشه. من که امیدوارم، نوبت ماست

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
برای امروز GFS خیلی خوب پیشبینی کرده ولی سامانه چهارشنبه تا جمعه رو کم زده. ECM دقیقا برعکس!

باید دید ایندفعه دقت کدوم بیشتره؟

samann

کاربر ويژه
برای امروز GFS خیلی خوب پیشبینی کرده ولی سامانه چهارشنبه تا جمعه رو کم زده. ECM دقیقا برعکس!

باید دید ایندفعه دقت کدوم بیشتره؟

هر دوتاش خوبه ارش جان،
وقتی شاخصها به نفع ما میشه ، بارش رخ میده نگران نباشید

آرش-مشهد

کاربر ويژه
هر دوتاش خوبه ارش جان،
وقتی شاخصها به نفع ما میشه ، بارش رخ میده نگران نباشید

ان شا الله که همینجور باشه. الان متاسفانه در اوج میانگین بارشمون هستیم و این وقفه بارشی بدجور میتونه زیرنرمال ببرمون. الان فقط حدود 20 میل از نرمال بیشتریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا