• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تست خوانندگی ایران انجمنی ها-لطفا نظر بدید!

rahnama

پدر ایران انجمن
یک جبهه(فقط جبهه در هواشناسی نیست :خنده2:) صدای زیبا از دو طرف گوشم شنیده می شود که بسیار زیبا و عالی است.

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
نرم افزارهایی هست برای موبایل هایی که اندروید هستند.
میتونید با استفاده از این نرم افزار آهنگ پاپ بخونید یا برای صدای خودتون اکو بدید
که اگر از اینا هم استفاده کنید خوب میشه.

rahnama

پدر ایران انجمن
بالاخره من هم باید شروع کنم. البته از آن آهنگ قدیمیاش.:خنده2:آفرین به استارتر عزیز که تایپیک زیبائی را شروع کردند.
منتظر صدای زیبای ادمین عزیز هستیم:شاد::شاد::شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک جبهه(فقط جبهه در هواشناسی نیست :خنده2:) صدای زیبا از دو طرف گوشم شنیده می شود که بسیار زیبا و عالی است.

استاد درود
ما آب نمی بینیم و گرنه ماهیگیری قهاری هستیم واسه همین عمده فعالیت مون رو گذاشتیم رو هواشناسی که نه سیخ بسوزه و نه کباب?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بالاخره من هم باید شروع کنم. البته از آن آهنگ قدیمیاش.:خنده2:آفرین به استارتر عزیز که تایپیک زیبائی را شروع کردند.

بله ما هم بیصبرانه منتظریم اگه ایشون اجرا داشته باشند من هم یک آهنگ سنتی با موسیقی پاپ اجرا میکنم?

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:خنده2:
من صدام کجا بود آقا هوشنگ!
نگاه نکنید تاپیک رو استارت زدم در واقع بهانه ی اصلی عماد عزیز بودند، من اگر بخونم باید همه پا به فرار بذارند! :خنده2:
جناب امیر محسن عزیز دست همه رو از پشت بستند، منتها منتظر صدای شما آقا هوشنگ عزیز میمونیم، صدا از شما پخش و جهانی کردنش از ما! :بدجنس: :شاد:

B a R a N

مدير ارشد تالار
باسلام

اقا عماد بهتر نت ها رو خوب کار کنید چون شما اصلا نت رو نمی شناسید و بهتر بود قبل از ضبط صدا چیزی که میخواستین رو اول روی کاغذ می نوشتید بعد

خواهشا اول نت رو خوب یاد بگیرید بعد بخونید

ببخشید رک گفتم چون واقعا به نظر من شما نت رو نمی شناسید

از اقا امیر محسن هم تشکر می کنم و باید بگم خیلی خوب بود و فکر کنم کیبورد داشتن میزدن اگر اشتباه نکنم

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باسلام

اقا عماد بهتر نت ها رو خوب کار کنید چون شما اصلا نت رو نمی شناسید و بهتر بود قبل از ضبط صدا چیزی که میخواستین رو اول روی کاغذ می نوشتید بعد

از اقا امیر محسن هم تشکر می کنم و باید بگم خیلی خوب بود و فکر کنم کیبورد داشتن میزدن اگر اشتباه نکنم

درود بر شما
والا این تاپیک رو من دیدم ذوق زده شدم و با اینکه امشب مراسم شب چله داشتیم گفتم یک قطعه اجرا کنم بعد برم. دیگه ببخشیداجرای همزمان کیبورد با خوندن زیاد جالب نمیشه ولی سعی میکنم کاستی ها رو برطرف کنم و با گیتار با حس بهتری بخونم
شرمنده جمع هنرمند و هنر دوست گلم ?

VioleT

کاربر ويژه
باتشکر از تاپیک جالب جناب ادمین و کارهای دوستان شرکت کننده :احترام:
تا اینجا که خیلی خوب بود منتظر سایر شرکت کنندگان هستیم :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آقای امیر محسن کارتون بسیار خوب بود
خیلی خوب تونسته بودید با ریتم آهنگ هماهنگ بخونید، معلوم شد شما علاوه بر هنر عکاسی در هنر خوانندگی هم دستی دارید، فکر میکنم در آینده نزدیک ما بقی هنرهاتون و کم کم رو نمایی کنید :خنده2:
براتون آرزوی موفقیت دارم :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقای امیر محسن کارتون بسیار خوب بود
خیلی خوب تونسته بودید با ریتم آهنگ هماهنگ بخونید، معلوم شد شما علاوه بر هنر عکاسی در هنر خوانندگی هم دستی دارید، فکر میکنم در آینده نزدیک ما بقی هنرهاتون و کم کم رو نمایی کنید :خنده2:
براتون آرزوی موفقیت دارم :گل:

سلام خانم مریم عزیز

خیلی ممنون از لطفتون ، بنده رو شرمنده می فرمایید :خجالت2: :گل:

راستش نمیدونم چی بگم ولی من با عشق و علاقه به طبیعت-موسیقی- هواشناسی-عکاسی و.... زنده ام و اگه اینا نباشند زندگی اینروزا خیلی سخت و تکراری میگذره!

arashz

مدیر بخش هواشناسی

سلام خانم مریم عزیز

خیلی ممنون از لطفتون ، بنده رو شرمنده می فرمایید :خجالت2: :گل:

راستش نمیدونم چی بگم ولی من با عشق و علاقه به طبیعت-موسیقی- هواشناسی-عکاسی و.... زنده ام و اگه اینا نباشند زندگی اینروزا خیلی سخت و تکراری میگذره!

بسیار عالی بود امیرمحسن عزیز، واقعا لذت بردم، کاش میشد وقت بیشتری برای طبیعت و همینطور موسیقی در زندگی گذاشت اما با این روش ماشینی و روند تکراری روزها و ماهها، عملا همه داریم تبدیل به ربات میشم!

emad.a

New member
باسلام

چشم!
ضمنا ازتون ممنونم که مشکل اصلیم رو گفتید!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بسیار عالی بود امیرمحسن عزیز، واقعا لذت بردم، کاش میشد وقت بیشتری برای طبیعت و همینطور موسیقی در زندگی گذاشت اما با این روش ماشینی و روند تکراری روزها و ماهها، عملا همه داریم تبدیل به ربات میشم!

خواهش میکنم آرش جان
خیلی ممنون. واقعا همینطوره ای کاش میشد وقت بیشتری رو در طبیعت و بهمراه موسیقی گذاشت و از این حصار زندگی شهری رهایی می یافتیم

t92

متخصص بخش
دوستان عزیز برای ضبط با کیفیت صدا به صورت stereo میتونین از یه میکروفون متصل به کامپیوتر و نرم افزار ضبط صدای Dual Audio Recoreder
استفاده کنید.
تاپیک جالبیه.

سیبری

کاربر ويژه
واقعا این بچه های هواشناسی کمپانی استعدادن!

امیر محسن یه پا خواننده است انصافا

بالا