یک جبهه(فقط جبهه در هواشناسی نیست :خنده2:) صدای زیبا از دو طرف گوشم شنیده می شود که بسیار زیبا و عالی است.
بالاخره من هم باید شروع کنم. البته از آن آهنگ قدیمیاش.:خنده2:آفرین به استارتر عزیز که تایپیک زیبائی را شروع کردند.
منتظر صدای زیبای ادمین عزیز هستیم:شاد::شاد::شاد:
:خنده2:بالاخره من هم باید شروع کنم. البته از آن آهنگ قدیمیاش.:خنده2:آفرین به استارتر عزیز که تایپیک زیبائی را شروع کردند.
منتظر صدای زیبای ادمین عزیز هستیم:شاد::شاد::شاد:
منتظر صدای زیبای ادمین عزیز هستیم
بله ما هم بیصبرانه منتظریم اگه ایشون اجرا داشته باشند من هم یک آهنگ سنتی با موسیقی پاپ اجرا میکنم?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
باسلام
اقا عماد بهتر نت ها رو خوب کار کنید چون شما اصلا نت رو نمی شناسید و بهتر بود قبل از ضبط صدا چیزی که میخواستین رو اول روی کاغذ می نوشتید بعد
خواهشا اول نت رو خوب یاد بگیرید بعد بخونید
ببخشید رک گفتم چون واقعا به نظر من شما نت رو نمی شناسید
از اقا امیر محسن هم تشکر می کنم و باید بگم خیلی خوب بود و فکر کنم کیبورد داشتن میزدن اگر اشتباه نکنم
:گل:
آقای امیر محسن کارتون بسیار خوب بود
خیلی خوب تونسته بودید با ریتم آهنگ هماهنگ بخونید، معلوم شد شما علاوه بر هنر عکاسی در هنر خوانندگی هم دستی دارید، فکر میکنم در آینده نزدیک ما بقی هنرهاتون و کم کم رو نمایی کنید :خنده2:
براتون آرزوی موفقیت دارم :گل:
سلام خانم مریم عزیز
خیلی ممنون از لطفتون ، بنده رو شرمنده می فرمایید :خجالت2: :گل:
راستش نمیدونم چی بگم ولی من با عشق و علاقه به طبیعت-موسیقی- هواشناسی-عکاسی و.... زنده ام و اگه اینا نباشند زندگی اینروزا خیلی سخت و تکراری میگذره!
چشم!باسلام
اقا عماد بهتر نت ها رو خوب کار کنید چون شما اصلا نت رو نمی شناسید و بهتر بود قبل از ضبط صدا چیزی که میخواستین رو اول روی کاغذ می نوشتید بعد
خواهشا اول نت رو خوب یاد بگیرید بعد بخونید
ببخشید رک گفتم چون واقعا به نظر من شما نت رو نمی شناسید
از اقا امیر محسن هم تشکر می کنم و باید بگم خیلی خوب بود و فکر کنم کیبورد داشتن میزدن اگر اشتباه نکنم
:گل:
بسیار عالی بود امیرمحسن عزیز، واقعا لذت بردم، کاش میشد وقت بیشتری برای طبیعت و همینطور موسیقی در زندگی گذاشت اما با این روش ماشینی و روند تکراری روزها و ماهها، عملا همه داریم تبدیل به ربات میشم!
واقعا این بچه های هواشناسی کمپانی استعدادن!
امیر محسن یه پا خواننده است انصافا