با سلام بر تمامی دوستان عزیز :1:
قبل از هر چیز عذرخواهی میکنم از اینکه در این یک هفته فعالیتم خیلی کم شده و حتی بهرته بگم به صفر رسیده بود ..:34: انشاء الله در هفته آینده جبران میکنم:5:
بعدش هم از مهدی عزیز دوست خوب و دلسوزم تشکر میکنم که این تاپیک تسلیت رو ایجاد کرد و واسم خیلی با ارزش بود و هیچ وقت این لطفشو فراموش نمیکنم ...:4:
همچنین از تمامی دوستان و عزیزانی که چه به صورت پیام خصوصی و چه به صورت پست در این تاپیک یا به هر دو شکل بهم تسلیت گفتن تشکر میکنم و خیلی خیلی ممنونشون هستم که همدردی شون رو نشون دادن ... خوشحالم که در بین دوستانی چون شما هستم که مانند یک خانواده گرم و صمیمی هست ...
امیدوارم روح آن مرحومه شاد باشه :64:و دیشب که شب اول قبرش بود رو به خوبی و بدون هیچ عذابی گذرونده باشه ....:73::48:
از دوستانی که برای شادی روح آن مرحومه فاتحه ای قرائت کردند هم خیلی خیلی ممنونم ...:5:
راستش من خودم یه دفعه شنیدم که اگه واسه شادی روح کسی که فوت کرده فاتحه بفرستی ، خداوند پس از فوت خودتون فرشتگانی رو اجیر می کنه که برای شادی روحت فاتحه بفرستن ...:احترام:
امیدوارم خداوند به فرزندان اون مرحومه از جمله پدر عزیزم صبر عطا کند ... :ناراحت:
متاسفانه انسان بعد از اینکه عزیزی رو از دست بده تازه اون موقع است که قدرش رو میدونه و دلش براش تنگ میشه که اون موقع دیگه هیچ فایده ای نداره و پشیمونی سودی نداره ... :گریه::آه:
امیدوارم همگی قدر این لحظات با هم بودن رو بدونن و تا وقتی که اطرافیانشون زنده هستن و انشاء الله هزار سال دیگه هم عمر کنند ، قدرشون رو بدونن که بعدها پشیمون نشن ... :احترام:
انشاء الله خداوند به همگی دوتسان و عزیزان سلامت و شادی عطا کند و هیچ کسی غم نبیند و همیشه به شادی دور هم جمع شوند. :94:
با تشکر :گل: