• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تسلیت به BLaDe عزیز:ناراحت::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
مهسا خانم عزیز، به شدت و از صمیم قلب ابراز همدردی می کنم و تسلیت می گم، هر چند کلمات و جمله ها ذره ای از سنگینی غم شما کم نمی کنه. :)

parastu

متخصص بخش گالری عکس
تسلیت می گم مهسا جان و امیدوارم غم آخرت باشه:گل:
روحشون شاد:گل:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود مهسای نازنین

مرا هم در این پیش آمد ناگوار هم درد خودتان بدانید.
با آرزوی شادی برای روان ایشان و پایداری و بهروزی برای بازماندگان.

xz7vbqk6vtt1qf66el6.jpg

shant

کاربر ويژه
منم متاسف شدم و به شما دوست عزيز تسليت ميگم
در اين 5 شنبه براي شادي روح ايشون دعا مي كنيم

BLaDe

متخصص بخش زبان
با سلام بر تمامی دوستان عزیز :1:

قبل از هر چیز عذرخواهی میکنم از اینکه در این یک هفته فعالیتم خیلی کم شده و حتی بهرته بگم به صفر رسیده بود ..:34: انشاء الله در هفته آینده جبران میکنم:5:

بعدش هم از مهدی عزیز دوست خوب و دلسوزم تشکر میکنم که این تاپیک تسلیت رو ایجاد کرد و واسم خیلی با ارزش بود و هیچ وقت این لطفشو فراموش نمیکنم ...:4:

همچنین از تمامی دوستان و عزیزانی که چه به صورت پیام خصوصی و چه به صورت پست در این تاپیک یا به هر دو شکل بهم تسلیت گفتن تشکر میکنم و خیلی خیلی ممنونشون هستم که همدردی شون رو نشون دادن ... خوشحالم که در بین دوستانی چون شما هستم که مانند یک خانواده گرم و صمیمی هست ...

امیدوارم روح آن مرحومه شاد باشه :64:و دیشب که شب اول قبرش بود رو به خوبی و بدون هیچ عذابی گذرونده باشه ....:73::48:

از دوستانی که برای شادی روح آن مرحومه فاتحه ای قرائت کردند هم خیلی خیلی ممنونم ...:5:
راستش من خودم یه دفعه شنیدم که اگه واسه شادی روح کسی که فوت کرده فاتحه بفرستی ، خداوند پس از فوت خودتون فرشتگانی رو اجیر می کنه که برای شادی روحت فاتحه بفرستن ...:احترام:

امیدوارم خداوند به فرزندان اون مرحومه از جمله پدر عزیزم صبر عطا کند ... :ناراحت:
متاسفانه انسان بعد از اینکه عزیزی رو از دست بده تازه اون موقع است که قدرش رو میدونه و دلش براش تنگ میشه که اون موقع دیگه هیچ فایده ای نداره و پشیمونی سودی نداره ... :گریه::آه:
امیدوارم همگی قدر این لحظات با هم بودن رو بدونن و تا وقتی که اطرافیانشون زنده هستن و انشاء الله هزار سال دیگه هم عمر کنند ، قدرشون رو بدونن که بعدها پشیمون نشن ... :احترام:
انشاء الله خداوند به همگی دوتسان و عزیزان سلامت و شادی عطا کند و هیچ کسی غم نبیند و همیشه به شادی دور هم جمع شوند. :94:
با تشکر :گل:

tazeha

کاربر ويژه
:ناراحت:روحش شاد:ناراحت:

من هم تسلیت می گم انشالله غم آخرتون باشه

محمد

کاربر ويژه
الهم صلی علی محمد و ال محمد

:گل:خدا بیارمزشون:گل:

الهم صلی علی محمد و ال محمد

وضعیت
موضوع بسته شده است.