تسلیت میگم دریا خانم :ناراحت: قرین رحمت الهی باشن
ل لارا کاربر ويژه 2013 , July 23 #22 دریا جان منهم به نوبه خودم تسلیت میگم وبقول ما ترکها باشیز ساغ اولسون
D diana کاربر ويژه 2013 , July 23 #23 دریای عزیزم از صمیم قلبم بهتون تسلیت میگم. درگذشت عموی بزرگوارتون بار دیگه غم از دست دادن عمه ی مهربونم رو در ذهنم تداعی کرده. امیدوارم شما بتونید راحت تر با این مصیبت بزرگ کنار بیایید. روحشون شاد باشه دوست خوبم.:ناراحت:
دریای عزیزم از صمیم قلبم بهتون تسلیت میگم. درگذشت عموی بزرگوارتون بار دیگه غم از دست دادن عمه ی مهربونم رو در ذهنم تداعی کرده. امیدوارم شما بتونید راحت تر با این مصیبت بزرگ کنار بیایید. روحشون شاد باشه دوست خوبم.:ناراحت:
پ پسرخاله کاربر ويژه 2013 , July 23 #24 :73::73:دریا خانم گرامی منم تسلیت میگم بهتون ، امیدوارم خدا بهتون وخانوادتون صبر عطا کنه :34:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , July 23 #25 دریای گرامی! تسلیت عرض میکنم. از صمیم قلب از خداوند رحمان برای آن بزرگوار شادی روح و برای شما و خانواده ی گرامیتان، صبر و سلامتی خواهانم. :گل:
دریای گرامی! تسلیت عرض میکنم. از صمیم قلب از خداوند رحمان برای آن بزرگوار شادی روح و برای شما و خانواده ی گرامیتان، صبر و سلامتی خواهانم. :گل:
R rain bow girl کاربر ويژه 2013 , July 23 #26 دوست عزيزم درياجان خدا ايشونو رحمت كنه منم از صميم دل بهت تسليت مي گم:ناراحت:
پانته آ متخصص بخش 2013 , July 23 #27 دریا خانم بهت تسلیت میگم خدا صبرتون بده خدا عموی گرامی تو رحمت کنهمنم در غم خودت شریک بدون
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , July 23 #28 تسلیت میگم دریا جان. :گل:روحشون شاد.:گل: :گل: اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم :گل:
A amin khan مدیر انجمن 2013 , July 23 #29 خانم دریا بهتون تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه. روحشون شاد :گل:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2013 , July 23 #30 تسلیت میگم دریا خانوم :ناراحت: خدا به شما و خونوادتون صبر بده
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , July 23 #33 دریا جان از صمیم قلب بهت تسلین میگم :گل: وقتی گفتی عموت مریضه فکر نمیکردم مشکل تا این حد حاد باشه و امیدوار بودم که خوب بشه اینبار امیدوارم تو و خانواده محترمت بتونین این درد رو تحمل کنین
دریا جان از صمیم قلب بهت تسلین میگم :گل: وقتی گفتی عموت مریضه فکر نمیکردم مشکل تا این حد حاد باشه و امیدوار بودم که خوب بشه اینبار امیدوارم تو و خانواده محترمت بتونین این درد رو تحمل کنین
س سایه کاربر ويژه 2013 , July 24 #34 دریا جون، دوست عزیزم تسلیت میگم:گل: از خداوند منان برای عزیز از دست رفته طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامتی خواهانم:گل:
دریا جون، دوست عزیزم تسلیت میگم:گل: از خداوند منان برای عزیز از دست رفته طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامتی خواهانم:گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , July 24 #37 :ناراحت: تسلیت میگم ابجی دریا:ناراحت: امیدوارم غم آخرت باشه ابجی:گل: روحشون شاد و یادشون گرامی:احترام: ابجی قربونت برم غصه نخوریا:ناراحت:
:ناراحت: تسلیت میگم ابجی دریا:ناراحت: امیدوارم غم آخرت باشه ابجی:گل: روحشون شاد و یادشون گرامی:احترام: ابجی قربونت برم غصه نخوریا:ناراحت:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , July 24 #38 سلام دریا خانم عزیز خدمتتون تسلیت عرض میکنم. روحشون شاد و یادشون گرامی :گل: خداوند به شما و خانواده ی محترمتون صبر بده
سلام دریا خانم عزیز خدمتتون تسلیت عرض میکنم. روحشون شاد و یادشون گرامی :گل: خداوند به شما و خانواده ی محترمتون صبر بده
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2013 , July 24 #39 سلام دریا خانم تسلیت میگم روحشون شاد، ما رو هم در غم خودتون شریک بدونین :گل:
G goldstar متخصص بخش راهی تا خدا 2013 , July 25 #40 دریا جان درگذشت عموی بزرگوارت رو بهت تسلیت میگم امیدوارم روحشون قرین رحمت الهی باشه منم در غم خودت شریک بدون:ناراحت:
دریا جان درگذشت عموی بزرگوارت رو بهت تسلیت میگم امیدوارم روحشون قرین رحمت الهی باشه منم در غم خودت شریک بدون:ناراحت: