[FONT=Vazir black]مرسی فرانک گلم!
م محمد کاربر ويژه 2012 , June 2 #42 من دیر رسیدم ببخشید تولدتون مبارک انشاله سالم و سرحال و شاداب و موفق باشید
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 2 #43 مرسی آقا محمد، ما اینجا دیر و زود نداریم، همه عزیز هستن.
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , June 2 #44 به بهههه :شاد::شاد::شاد: تولّدت مبارک سولماز عزیزم چه جشن خوشمزه ای گرفتی سولمازجان:8: یه دنیا آرزوهای رنگی برات دارم دوست گلم:19: :شاد::شاد: شاداب و برقرار ، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی :شاد::شاد: تأخیرم رو ببخششش:دوست:
به بهههه :شاد::شاد::شاد: تولّدت مبارک سولماز عزیزم چه جشن خوشمزه ای گرفتی سولمازجان:8: یه دنیا آرزوهای رنگی برات دارم دوست گلم:19: :شاد::شاد: شاداب و برقرار ، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی :شاد::شاد: تأخیرم رو ببخششش:دوست:
Z ZeYnAb KhAnOoM کاربر ويژه 2012 , June 2 #45 سلام خوشگل خانوم تولدت مبارک عزیزم ایشالله 120 سال عمر کنی:گل::شاد::بغل:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , June 2 #47 تولدت مبارک من کیک بلد نیستم درست کنم به جاش برات شمع روشن میکنم فوت کنی آرزو کنی!!!!!!!!! :تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد:
تولدت مبارک من کیک بلد نیستم درست کنم به جاش برات شمع روشن میکنم فوت کنی آرزو کنی!!!!!!!!! :تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد::تولد:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 3 #49 تولدت مبارکا باشه سولماز گل ببینم اینجا پذیرایی چیزی خبری نیست:تعجب2::نیش:
M mina67 کاربر ويژه 2012 , June 3 #50 تمام وجودم را در قلبم.قلبم را در چشمانم.چشمانم را در زبانم خلاصه میکنم تا بگویم روز تولدت مبارک باد
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 3 #51 مرسي ياسي جون و مينا جون! پذيرايي صفحه اول عزيزان! و تولدم هم ديروز بود البته!:احترام:
M mina67 کاربر ويژه 2012 , June 3 #52 :گل: احساسم را در قلبم .قلبم را در چشمانم.چشمانم را در زبانم خلاصه میکنم تا بگویم روز تولدت مبارک باد:گل:
:گل: احساسم را در قلبم .قلبم را در چشمانم.چشمانم را در زبانم خلاصه میکنم تا بگویم روز تولدت مبارک باد:گل:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 3 #55 خواهش ميشه ياسي جون! ما تا يه هفته اينجا جشن داريم!:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , June 3 #56 سولماز جان تولدت مبارک :گل: آخرین ویرایش: 2012 , June 3
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 3 #57 مرسی بابا هوشنگ عزیز!:8: منور کردین مجلس مارو!:احترام:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , June 3 #58 :شاد::شاد::شاد: تولدت مباااااااااااااااااااااااااارک