• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ثبت نام صندلي داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ثبت نام برای سی و هفتمین صندلی داغ ایران انجمن

HOT beanch.png
سلام عزیزان
:5:
از امروز تا روز سه شنبه برای ثبت نام در این دور از صندلی داغ مهلت هست.
دوستانی که مایل به شرکت هستند لطف کنند در این تاپیک درخواست بدند. از عزیزانی که قبلا در تاپیک ثبت نام درخواست دادند هم خواهش می کنم دوباره در این تاپیک درخواست بدند.
به امید خدا روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه نظرسنجی برگزار خواهد شد و هفته بعد هم صندلی داغ.

ممنونم از همراهی تون:احترام:

shakira

متخصص بخش پزشکی
از ما که گذشت.:ناراحت:

برای سایر دوستان، آرزوی موفقیت و یک صندلی به داغی مواد مذاب داریم.:احترام:

کیمیا

کاربر ويژه
باباپیرشدم ببین چرامنو نمیشونیدروصندلی کمردرددارم:adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy:

CAPITAN PAYAM

New member
خودمو کاندید میکنم :توافق: :توافق:البته باید خواهش کنم از دوستان که از سوالات سخت پرهیز کنن :100::100: ابای تا بعد الان مدیران سرو کله شون پیدا میشه :فرار2::فرار2::فرار2::فرار2:ولی اگه تو صندلی داغ شرکت کنم همه قلیون مهمون من هستید:قلیون::24: اجازه اینجا یه طرفداری هم از شیش تایی ها بکنم:استقلال:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mahdi Askari

مدير فنی
خودمو کاندید میکنم :توافق: :توافق:البته باید خواهش کنم از دوستان که از سوالات سخت پرهیز کنن :100::100: ابای تا بعد الان مدیران سرو کله شون پیدا میشه :فرار2::فرار2::فرار2::فرار2:ولی اگه تو صندلی داغ شرکت کنم همه قلیون مهمون من هستید:قلیون::24: اجازه اینجا یه طرفداری هم از شیش تایی ها بکنم:استقلال:

دوست عزیز لطفا در نوع و انتخاب کلمات و جملات دقت بیشتری بفرمایید
پست شما ویرایش شد×

در ضمن بخش صندلی داغ تا اطلاع ثانوی تعطیل هست:گل:

CAPITAN PAYAM

New member
دوست عزیز لطفا در نوع و انتخاب کلمات و جملات دقت بیشتری بفرمایید
پست شما ویرایش شد×

در ضمن بخش صندلی داغ تا اطلاع ثانوی تعطیل هست:گل:

از دست انجمن ارتشی دات کام فرار کردم اینجا :ناراحت: اینجا از اونجا که بد تر هستش:قاطی::قاطی:هر جا میری قوانین مچ ات رو میگیره :sanjaghi::R0xanA:

Mahdi Askari

مدير فنی
از دست انجمن ارتشی دات کام فرار کردم اینجا :ناراحت: اینجا از اونجا که بد تر هستش:قاطی::قاطی:هر جا میری قوانین مچ ات رو میگیره :sanjaghi::R0xanA:

مسلما همه دوستان و عزیزان آزادی کامل دارند هر جایی از این فضای بزرگ مجازی که دوست دارند و راحتترن رو برای فعالیت انتخاب کنن
اما این هم امری بدیهی هست که هر جایی رو که انتخاب کردن باید به قوانین اون احترام بگذارند:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
دوست عزیز این موضوع چه ربطی به ثبت نام صندلی داغ دارد؟

در دو بخش دیگر صندلی داغ هم این مطلب را مرقوم فرمودید که پاک شد. . چون جنبه فعالیت کاری شما را در نظر دارم این مورد را پاک نمیکنم و آنرا محول به مسئولین محترم سایت میگذارم تا اگر صلاح دانستند به بخش مربوطه انتقالش بدهند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا