[FONT="Tahoma"]رفتنی میره یه روزی من از اول میدونستم کاش نمی شدم خرابت کاش می شد کاش می تونستم....
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 24 #261 رفتنی میره یه روزی من از اول میدونستم کاش نمی شدم خرابت کاش می شد کاش می تونستم....
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 2 #262 خیلی وقت است فراموش کرده ام … کدامیک را سخت تر می کشم… ؟ رنــــج ! انتظار ! یا نفس را …
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 3 #263 همه ی پل های پشت سرم راخراب کردم ! از عمد ، راه اشتباه را نباید برگشت
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 8 #264 حوصله ات که سر می رود ؛ با دلـــــــــــــم بازی نکن ، من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام.
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , March 12 #265 كاش يكی باشه با وفا باشه، رفيق لحظه ها باشه ... كاش يكی باشه نرنجونت، تو كنج دلش بگنجونت ... كاش يكی باشه تو لحظه هات، باشه رفيق سختيات ... :گل:
كاش يكی باشه با وفا باشه، رفيق لحظه ها باشه ... كاش يكی باشه نرنجونت، تو كنج دلش بگنجونت ... كاش يكی باشه تو لحظه هات، باشه رفيق سختيات ... :گل:
پانته آ متخصص بخش 2013 , March 12 #266 مجنون هميشه مرد نيست گاهي مجنون دختركي تنهاست كه زماني ليلي كسي بود…
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , March 12 #267 اشکانم اشکانم که می ایند تنها اشک نیستند , تنها قطره ابی نیستند بلکه کلماتی هستند که به جای زبانم از چشمانم بیرون می ایند تنها به این دلیل که نمی یابند کسی را که معنی که معنی این کلمات را بفهمد
اشکانم اشکانم که می ایند تنها اشک نیستند , تنها قطره ابی نیستند بلکه کلماتی هستند که به جای زبانم از چشمانم بیرون می ایند تنها به این دلیل که نمی یابند کسی را که معنی که معنی این کلمات را بفهمد
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 12 #268 این روزهـــا سـُرفـه هایم صدایـ خـُـرده شـیـشـــه مى دهند فكر كنمـ دلـ ـ ـمـ شـِكـسـتــ×ــه استــ .../. تشخیص تو چیست ؟
این روزهـــا سـُرفـه هایم صدایـ خـُـرده شـیـشـــه مى دهند فكر كنمـ دلـ ـ ـمـ شـِكـسـتــ×ــه استــ .../. تشخیص تو چیست ؟
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 14 #269 وقتــــــی "رفتــــــی" تا آخــــــر "بــــــرو" وقتــــــی "مانــــــدی" تا آخــــر "بمــــان" ایــــــن تــــــن.....خستــــــه ســــــت ! از نیــــــمه رفــــــتن ها............. از نیــــــمه مانـــــدن ها....
وقتــــــی "رفتــــــی" تا آخــــــر "بــــــرو" وقتــــــی "مانــــــدی" تا آخــــر "بمــــان" ایــــــن تــــــن.....خستــــــه ســــــت ! از نیــــــمه رفــــــتن ها............. از نیــــــمه مانـــــدن ها....
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 14 #270 مگه قلب من بت بود ! که خدا تو را برای شکستنش فرستاد. . . ؟
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 14 #272 از هر چه میترسیدم سرم آمد . . . کاش تو هم ترسناک بودی.
ک کیمیا کاربر ويژه 2013 , March 14 #273 دردی است درد عشق که مرهم ندارد راهی است راه عشق که پایان ندارد
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 15 #274 در دلــــــم ڪودڪیست ڪہ ... بی تــو بودنشــ را نق میزنـد... مــن هیچـ ...! لااقــل بہــانہ ے او بـــاش...
در دلــــــم ڪودڪیست ڪہ ... بی تــو بودنشــ را نق میزنـد... مــن هیچـ ...! لااقــل بہــانہ ے او بـــاش...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 15 #275 این روزها بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی . . . دلت بگیره ولی دلگیری نکنی . . . شاکی بشی ولی شکایت نکنی . . . گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن . . . خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری . . . خیلی حرفارو بشنوی ولی نشنیده بگیری ! خیلی ها دلتو بشکنن و تو فقط سکوت کنی . . .
این روزها بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی . . . دلت بگیره ولی دلگیری نکنی . . . شاکی بشی ولی شکایت نکنی . . . گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن . . . خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری . . . خیلی حرفارو بشنوی ولی نشنیده بگیری ! خیلی ها دلتو بشکنن و تو فقط سکوت کنی . . .
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 15 #276 این روزها بوی بهار را بیشتر حس میکنم و میدانم که بازهم روسیاهی به زغال میماند.این روزها ته دلم خوشحالیه عجیبی هست.حس میکنم روزگاربهتری در انتظار ماست... _________________ ♥ روزگار عـجـیـبـی شـده… حـتـی وقــتـی میخندیم، منظــورمـان چـیـزدیـگـریـسـت!
این روزها بوی بهار را بیشتر حس میکنم و میدانم که بازهم روسیاهی به زغال میماند.این روزها ته دلم خوشحالیه عجیبی هست.حس میکنم روزگاربهتری در انتظار ماست... _________________ ♥ روزگار عـجـیـبـی شـده… حـتـی وقــتـی میخندیم، منظــورمـان چـیـزدیـگـریـسـت!
ل لارا کاربر ويژه 2013 , March 16 #277 این روزها دنبال صدای قار قار کلاغی میگردم تا به فال نیک بگیرم در حالیکه قاصدک ها لال شده اند
ل لارا کاربر ويژه 2013 , March 16 #278 نمی دانم من کدامین امید را ناامیدکردم وکدام خواهش را نشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 17 #279 نوشته هــــــــایـــم را کهـــ می خــــــوانیـــــ دلخــــــــوش نبــــــــاش از اینـــــکــه مخــــاطبـــــــــمـ تویـــــــــی...! زیــــــــــاد شدن نوشته هـــــــــــای من یعنــــــــــی: بی حـــــــــدی نامــــــردی هــــــای تـــــــــو....!!!
نوشته هــــــــایـــم را کهـــ می خــــــوانیـــــ دلخــــــــوش نبــــــــاش از اینـــــکــه مخــــاطبـــــــــمـ تویـــــــــی...! زیــــــــــاد شدن نوشته هـــــــــــای من یعنــــــــــی: بی حـــــــــدی نامــــــردی هــــــای تـــــــــو....!!!
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 17 #280 لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ...
لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ...