• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

"خوابتان رو تعريف كنيد و تعبيرش را بخوانيد"

sara74

New member
سلام
من خواب دیدم ک دارم تو ی خیابونی گریه میکنمو راه میرم یجورایی میدوام! درحالی کفش پام نیست ینی پای راستم کفش دارم ولی پای چپم برهنستو یه کتاب زیرشه!!!! ینی ی کتاب کف پامه و اونجوری دارم را میرم!
این ینی چی؟ o_O

نریمان

New member
من خواب دیدم که مسجد محله مان کلا از ریشه خراب شد و نیست و نابود شده و اثری از آثارش باقی نمانده تعبیرش چیه لطفا بگید با تشکر

amirtatloo

New member
سلام من با دختری قبلا دوست بودم ک دوستیمون خیلی قوی بود قرار ازدواجم داشتیم ولی ایشون به من خیانت کردن و با یکی دیگه هستن ک اون پسر رو میشناسم

خواب های پرپوچ زیاد از ایشون میبینم ولی تنها خوابی که یادمه

من تو ی بازار بودم دیدم ایشون با خانواده مشغول خرید هستن منم داشتم از یک دست فروش خرید میکردم و اون اومد نشت ویسط بساط دست فروش
و منو ندیده بود منم یه جلوه توجه کردم که منو ببینه ولی در عین حال کم محلی کردم و رفتم
بعد یادمه ایشون براخریید لباس اومده بودن ولی ندیدم لباس بخره
قبلش ندیدم حامله باشن ولی بعد یه صحنه دیدم که حامله هست و شکمشم نسبتن کوچیک بود ولی مشخص بود که حامله هست
خودمم تو ی خواب یه لباس زرد با سبز تنم بود که تو واقعایتم همین لباسمو دارم

لطفا تعبیرش کنید منتظرم ممنونم

akbar_az

New member
سلام خدمت دوستان گرامى...
يه خوابى ديدم كه خيلى دنبال تعبيرش گشتم و پيدا نكردم... اگه ميتونيد لطفا كمك كنيد...
من چندين سال عاشق يه دختر هستم ولى هيچ وقت نگفتم بهش
چون ميترسيدم كلا از دستش بدم
يه شب تو خواب ديدمش
باهام خيلى خوب بود و لبخند ميزد
تو اتاق خونه ى پدر بزرگم بوديم
كه چن نفر ديگه هم بودن
دخترى كه دوسش دارم اومد سمتم و دست راستم رو گرفت و توى دستم رو امضا كرد
ميخواستم ببينم تعبيرش چى ميشه...
از همتون ممنون

بالا