[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نتیجه ی سرنوشت من و زمستان با هم به تصاوی کشیده شد, در حقیقت بازی به نفع تو تمام شد.
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تقدیر قانون گل نهایی را منحل کرد تا مبادا تو با گل لبخند دروازه ی سکوتم را بشکنی.
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سرنوشت حتی ثانیه ای وقت اضافی برای بازپس گرفتن انتقامم از غم تو منظور نکرد .
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] قلب من بیشترین گل را از تو خورد , تو دروازه ی قلبم را با مها رتی عجیب گشودی و ترجیح دادی
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که دروازه ی سکوتم همچنان بسته بماند . شنیدم که تکل از پشت کارت قرمز دارد,نمی دانم آن
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زمانی که سرنوشت به تنهابخش باقیمانده ازآرزوهای من پشت پا زد, داورها کجا بودند!
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هیچ کس حتی کارت زرد نشانش نداد , چرا هیچ داوری خطا های سرنوشت را نمی بیند.
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] زیبا! سکوت تو خطای مسلمی است که پنالتی دارد.
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]غمت آرزوهایم را درو کرد , مدتهاست که تو دفاع آخر یا همان عقل مرا به شدت مصدوم کرده ای
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]یاد تو دائم با ضربه های آزاد درست کنار دروازه ی قلبم آتش به جانم می زند. حقا که ...
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دروازه ی خودت رو بستی و نقطه ضعف دل رسوای مرا یافتی , زیبا! قضیه یه کرنر ساده نیست,
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تو ازهمه طرف به من گل زدی ,درد دلهایم را به اوت نزن , به خدا اینها شوتهای هوایی یک نفس
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نیستند, ضد حمله هم نیستند که دفعشان کنی , زیبای من نگذار فراق تو در همین بازی نخست
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از دور شرکت کنندگان درمسابقه ی زندگی جام پیکار حذفم کند,زیبا تو چه آسان مرا از اوج جدول
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آرامش به دسته ی آخر دلواپسی فرستادی من فقط از تو گل خوردم , حالا که درکم میکنی با
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مهربانیت برایم از تقدیر آوانتاژ بگیر, یاد تو در بین نود دقیقه صبوری و تحمل هم رهایم نمی کند
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تو را به خدا تجدید نظر کن , تو دیگر کارت قرمز نشانم نده , محرومم نکن بگذار تماشایت کنم تا
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زندگی کنم...
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] من با دیدا رتو زمین دنیا و توپ تقدیر را خواهم بوسید و با افتخار به عنوان پیش کسوتی
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در عشق برای همیشه با جام زندگی خدا حافظی خواهم کرد.