• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانه دانه سپاس!

baroon

متخصص بخش ادبیات

به نام حضرت دوست

سلام به یارانِ جان :11:
این تاپیک رو ایجاد می کنم برای قدردانی از ارسال پست های ایران انجمنی ها. یه صندوقچه ی محفوظ برای لوح های تقدیر ما! :8::بله: هوراااا :13::دست::13:

یادش بخیر یه زمانی که جمعمون کوچیکتر بود حتی برای 100 پستی شدن هم تاپیک تبریک می زدیم ولی الآن گلستانمون پر از گلای رنگیه و شمارشش هم شاید ساده نباشه.:شاد: خدارو شکر...

برای اینکه یه دفتر یادگاری به یادموندنی داشته باشیم:

** لطفاً پست دیگه ای ندید.
یک نفر به نمایندگی از همه ی ما از دوستی قدردانی می کنه و ما با دکمه ی تشکر و می پسندم تاپیک رو همراهی می کنیم. می تونیم برای تشکر مستقیم، به پروفایل دوستان بریم که این خیلی هم قشنگه. :دست:

** اگر تاپیک های تشکر ما تا امروز بر فرض 30- 40 پست داشته، معنیش اینه که تقریباً همین تعداد نفر قدردانی کردن. پس حالا هم انتظار میره با همین وسعت محبّتمون رو با دکمه های تشکر و سپاس نسبت به دوستمون ابراز کنیم و مضایقه نکنیم.

** مثل قبل می تونید تاپیک های جداگانه هم داشته باشید و این تاپیک کمکیه! :نیش2:

امیدوارم این تاپیک بهمون کمک کنه که یادمون باشه حتی 1 پست هم ارزشمنده و درسته که برای برترین ها مسابقه داریم امّا ملاک وجود خود ماست. برای تک تک پست های همه ی شما خوبان ارزش قائلیم، چون این خودتونید که ارزشمند و نازنین هستید.:دوست:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خب من مدّتهاست می خوام از یه عالمه دوست تشکر کنم.:13: تعداد بالاست.:نیش2: برای چند نفر خودم پست می زنم و برای بقیه به تدریج با هم قدردانی خواهیم داشت.:توافق:
اولویت بندیش مشکله امّا برای پست اوّل نه. پست اوّل برای مهسای عزیزمه.:بغل:

یار قدیمی ایران انجمنه و فعالیتش ویژه ست.
مهسایی که به حق یکی از بهترین مدیرانی هست که تا حالا دیدم. دوستی که وقت باارزشش رو می گذاره و سهم قابل توجّهی از مطالبی که توی بخش زبان انگلیسی می بینید رو تایپ می کنه و بدون چشمداشت تقدیم می کنه به انجمنش. دلسوزی، نظم، برنامه ریزی و تلاش خالصانه ش برای بخش مشهود و شادی بخشه. مهسا همیشه تحسین منو برانگیخته. یه دوست مهربون و صادق و زرنگگگگ.:دست:
مهسای گلم رسیدن به مرز 1000 پست رو پیشاپیش بهت تبریک میگیم.

مثل همیشه موفّق و با انگیزه، شیرین و شاد از لحظه ها گذرکنی. :دوست:

baroon

متخصص بخش ادبیات

دوّمین پست برای فاطمه ی دوست داشتنی ما:13:. همکار خوب خودممم که سبزه قبا بود و حالا پیرهن بنفش براش خریدیم.

:نیش2:

فاطمه ی عزیزم 2580 پست با ما بودی. از اینکه دوست بااخلاق و نیکوصفتی درکنارمون داریم خوشحال و شاکریم. :دوست:
از دیدن پست های دلنشینت که در محتوا و ظاهر، هر دو زیبا و آراسته ست به شخصه خیلی لذّت می برم. توی انتخاب عکس هات هم عجیـــــــب خوش سلیقه ای و به انجمن زیبایی می بخشی.
ازت ممنونیم.:دست:

و تشکر برای تلاشت و تشکر ویژه تر برای همدل بودنمون توی رسیدگی به بخش ادبیات. :19:
امیدوارم همچنان باعث رونق و گرمی بخشمون باشی.

سرفراز و سبز و شاد باشی دوستم. :بغل:

rahnama

پدر ایران انجمن
پست بعدی تشکر و قدردانی از علی جان ادمین عزیز و دوست داشتنی است که باعث جمع شدن :گل: ان در انجمن شده است.تا می توانید پسند بزنید.ممنون.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به اهالی انجمن عزیزمان:11:

امشب اومدم از یه دختر 1004 پستی تشکّر کنم و همگی همصدا بهش تبریک بگیم.:داغ::شاد:
پست های مهشید عزیز از رقم هزار گذشت و دیگه وقتشه به طور رسمی بهش خداقوّت بگیم.:19:
قریب به کلّ فعّالیت این دوست خوب توی بخش ادبیات هست و لحظه های زیبای شیرین و آرومی رو به مخاطبان بخشمون هدیه داده. :دست:
عمر نوشته هات مستدااااام ای مهشید عزیزمان.:برنده::14:

1627_634751835599875156_l.jpg

_____​

اگر بخوایم تشکر شایسته داشته باشیم از همه ی دوستامون باید تشکّر کنیم.:ایول:
در کنار این پست از تک تک دوستانی که زحمت می کشن و پست هاشون رو هدیه می کنن صمیمانه قدردانی می کنم. باشد که شماره هاتان رند شود و به پستتان برسیم.:نیش2::گل:

آخرین ویرایش:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

408715nlpxm7lefd.gif
سلام سپاس و قدردانی از مریم عزیزم:39:

1252978iual7aoqdc.gif
خانم مدیر کل عزیزمون یه دنیا تشکر به خاطر مهربونی و صداقتشون
1252978iual7aoqdc.gif
مریم جونم یه دنیا ممنونم
1252978iual7aoqdc.gif
10000برترین تشکر شده ها

این گل ها هم بابت تشکر های فراوان به مریم جونم

.
7.jpg
1034653pphuepmw9c.gif

1252978iual7aoqdc.gif
خب حالا نوبت چیه حمله به پروفایل مریم جون:فرار:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ممنونم از همه عزیزان ایران انجمن

سلامممممممم به همه دوستان ایران انجمن که ده ها هزار سپاس هم کم هست برای اینکه ازشون تشکر کنم :5:

htvxs7rcce5343ufkim.png

واقعا ممنونم که من رو قابل دونستید و با دستان مهربانتان این تعداد تشکر رو به مطالبم هدیه دادید :خجالت2:
برای تک تک شما عزیزان آرزوی سلامتی و لبخند رو دارم :گل:

wobai30ck4hoi7kuqds5.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
cqzbds5i8o9o1ybchzgq.gif

سلام همراهان ایران انجمن ؛ امشب اومدم از بارون عزیزم تشکر کنم :5:
باران جان 8000 پست ارزشمندت جای تقدیر و تشکر بیکران داره
برای همه چیز یک دنیا ممنونیم دوست من :4: :گل:

51x8q0dr0y9nmmli1t6h.gif

baroon

متخصص بخش ادبیات
attachment.php
..................................................................................................................................
attachment.php

یه سلام پرجون بهارانه :شاد:
attachment.php

اولین سپاس سال نو رو از الهه ی خورشید عزیزم دارم. یه دوست خوب و مهربون و مدیر دلسوزی که با جدّیت پست های تخصصی و درخور توجّه رو ارسال می کنه. قبلاً توی بخش روانشناسی و حالا توی بخش آرایشی و بهداشتی خوش درخشیده و حضورش برای ما نعمته. :14:
میترای عزیزم ناب ترین لحظه هارو در کنار این جمع داشته باشی و به گرماگرم مهر یاران ایران انجمنی، خرّم باشی.
سپاس بی دریغ برای 3000 فرصتی که با ما بودی.:دوست::شاد: سبز باشی و برقـــــــــرار...
attachment.php

1241_thumb_300x300.jpg

بالا