• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دخترای ایرونی

South Boy

متخصص بخش فوتبال
جدی به دخترای ایرونی باید مدال شجاعت و استقامت داد ...

مانتو کوتاه میپوشه ، نگاه آنچنانی بهش میکنن ! میگن نپوش تا نگات نکنن ؛

توی نت تیکه میندازن بهش ! میگن عکس نذار تا حرف نشنوی ؛

توی تاکسی مردک میچسبه بهش ! میگن سوار نشو تا نچسبن بهت ؛

توی دانشگاه استاد بهش نظر داره ! میگن خوب درس نخون تا بهت نظر نداشته باشن ؛

و کلاً هر جا میره به جرم دختر بودن باید از رسولان الهی حرف بشنوه ؛

من دوتا راه حل پیشنهاد میکنم:

یا تمام دخترا رو بکشیم

یا مردها رو توجیه کنیم که : آقا ،برادر ،اخوی

این دختر همم به اندازه تو حق حضور در اجتماع رو داره بفهم! سعی کنیم انسان باشیم ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
عالی بود.سپاسگزارم.:گل::گل::گل:

ما دخترها بعضی وقتها حتی نمیتونیم راحت از خیابون رد بشیم.:سکوت:

با اینکه پوششی خیلی معمولی و سنگین دارم،بازم انقدر بوق و چراغ و سرعتهای پایین هستن که نمیذارن از خیابون رد بشم و فکر میکنن مسیرم در ادامه ی این سمت خیابان است.:52::قاطی:

چندبار به شدت عصبانی شدم و هیچی نگفتم.
:عصبانی:

tazeha

کاربر ويژه
خوب خانم های عزیز حر فای شما رو تایید نمیکنم چون نظرات شما ابتدایی هستن

منظورم اینکه شما فکر می کنین که اینطوری با شما رفتار می کنن

الان دنیا دست شماهاست هر جا برا کار زدن منشی خانم تایپسپیست خانم یا فلان کار به یه خانم نیزمندیم

از نظر تیکه پروندن به خانما خوب از کم بود فرهنگ بعضی پسرای بی تربیت هستش به اونا محل نزارین

با محل نزاشتن به اونا عفت خودتون رو ثابت میکنین

ولی راست می گی دخترا به اندازه پسرا حق دارن ولی با فرهنگ اسلامی و محدودیت ها
نظرت چیه شکیرا خانوم عزیز:گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
راه حل اول یکم خشن نبود :ناراحت:
هرچند متاسفانه تا بوده همین بوده . به امید فردایی بهتر برا بانوان سرزمین ایران :گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
از دوستان عزیز و گرامی معذرت میخوام که در این تاپیک جواب رو عرض میکنم(چون شاید اینجا مکان این جواب من نباشه).:احترام::گل:

آقایان گرامی و محترم انجمن!

این عرائض و جوابهای بنده، فقط طبق تجربه است و واقعیت دارن و من به شما عزیزان جسارت نمیکنم چون من مطمئنم که شما سروران و برادران عزیز، محترم هستید و جزء این اقلیت از آقایان که دارای فقر فرهنگی هستند، نیستید.
:گل::احترام::گل::احترام::گل::احترام::گل::iranjoman:

خوب خانم های عزیز حر فای شما رو تایید نمیکنم چون نظرات شما ابتدایی هستن

منظورم اینکه شما فکر می کنین که اینطوری با شما رفتار می کنن

دوست گرامی!

طرز فکر من نیست، طرز برخورد آقایی که پشت فرمان ماشین جلوس کردن و بدون فکر کردن به موقعیت من رفتار میکنن، باعث میشه این حرف رو بزنم.
وقتی من با پوششی معمولی و رفتاری سنگین، بدون اینکه به ماشینهای گذری توجه کنم، میخوام از خیابان رد بشم یا منتظر تاکسی و اتوبوس هستم، ماشین شخصی تشریف میارن و با بوق و چراغ مزاحم میشن و گاها" ترمز میکنن و تا چند لحظه دست از مزاحمت برنمیدارن، من چه فکر دیگه ای میتونم داشته باشم.مخصوصا" اینکه در خیلی از موارد مشخص است که این ماشین برای سوار کردن مسافر نیست.

الان دنیا دست شماهاست هر جا برا کار زدن منشی خانم تایپسپیست خانم یا فلان کار به یه خانم نیزمندیم

این هم در خیلی مواقع بستگی به صاحب کار دارد.

عده ای چون نمیخوان حقوق و مزد زیاد تقدیم زیر دستانشون کنن، از خانمها بهره میبرن ( چون آقایان به مزد کم راضی نمیشن و هستن خانمهایی که فقط میخوان یه مزدی داشته باشن و به هر کاری با هر مزد و حقوقی راضی میشن.)

عده ای هم که وصف حالشون در روزنامه ها فراوان است و نیازی به توضیح نمیبینم.

از نظر تیکه پروندن به خانما خوب از کم بود فرهنگ بعضی پسرای بی تربیت هستش به اونا محل نزارین

با محل نزاشتن به اونا عفت خودتون رو ثابت میکنین

من هیچوقت نیازی نمیبینم که جواب بی ادبی و بی احترامی و بی فرهنگی های پسرهای بیکار خیابان رو بدم.من همیشه یا برای کارهای ضروری و شخصی خودم یا برای دانشگاه از منزل خارج میشم نه برای وقت گذراندن و حرف زدن با این آقایان.

اگه هم برای تفریح یا خرید از خانه خارج بشم، همیشه یا با خانواده میرم یا با دوستان صمیمی و با اینکه دختر هستیم، هیچ اهمیتی به افراد داخل خیابان نمیدیم و با هم گرم گفتگو میشیم.

ولی راست می گی دخترا به اندازه پسرا حق دارن ولی با فرهنگ اسلامی و محدودیت ها ...

من دقیقا" نمیدونم آیا در دین اسلام گفته شده که خانمها باید محدود و در خانه زندانی باشن تا آقایان دین و ایمانشون رو حفظ کنن.

خوب همینطور که آقایون هر رنگ و هر مدل لباسی که دوست دارن میپوشند، دخترها هم دوست دارن طبق میلشون به ظاهرشون برسن.

****************************************************************************************

دوستان گرامی!

مجددا" از شما معذرت میخوام که مزاحم وقت با ارزشتون شدم.

بی نهایت سپاسگزارم که وقتتون رو در اختیار من قرار دادید.

:گل::احترام::گل::احترام::گل::احترام::گل::احترام::گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار
ممنون آقای پسر جنوب:نیش:عالی بود:1:
جواب آقا یوسف هم میخواستم بدم ولی دیدم که شکیرا جان جواب قشنگی دادن:بله:
فقط دیدم کسایی رو که چادری بودن و مردهایی همسن پدرشون ازشون تقاضا های نابجا داشتن. این مسئله رو چجوری باید حلش کرد؟
واقعا ما که این همه فرهنگ و هوشمون رو به رخ مردم دنیا می کشیم، باید آقایون جامعه ی ما همچین رفتاری رو داشته باشن؟ و از اون بدتر، قبول نکنن که فقر فرهنگی دارن؟
هرچند الان بعضی خانوما هم از این جریان جدا نیستن، ولی خود علمای دینی گفتن اگه مردها بتونن خودشون رو از نگاه حرام حفظ کنن، نصف امنیت جامعه تضمین شده. ولی متاسفانه بعضی ها...
از نظر من هر دو طرف مقصر هستن تو بروز این رفتار ها... ولی باز هم میگم دیدم دخترای با وقار و چادری ای رو که از مزاحمت بعضی پسرا در امان نیستن.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خب منم یه موضوعی میخواستم بگم...
اولش بگم قصد توهین به کسی رو ندارم و شامل بعضی از آدمها میشه نه همه...
و همه جا خوب و بد پیدا میشه...
وقتی فطرت و ذات آدمها خراب باشه... و با یه نگاه به جنس مخالف ( فرقی نمیکنه چه زن چه مرد ) دلش برای لذت بلرزه ، حتی اگه جنس مخالف از نظر ظاهر پوشیده کامل باشه ...گناه محسوب میشه...
پس نمیشه گفت پوشیدگی کامل میتونه ملاک گناه نکردن باشه...
متاسفانه تو کشور ما بعضی از مردم با این جور فرهنگ بزرگ شدند و کاری هم نمیشه کرد و به نسلهای بعدی اشون هم منتقل می کنند...
بایستی فرهنگ سازی بشه... که متاسفانه نمیشه... وفقط عنوان میکنند خانمها مراقب خودشون باشن ، حجاب داشته باشن... مبادا آقایون به گناه مرتکب نشن... خوب این یعنی چی ؟!!!!! فکر نمیکنم آقایون اینقدر بی اراده باشن که نشه بهشون این موضوع رو براشون قابل فهم کرد...
منم بارها به این موارد برخورد کردم... و واقعا برام جای تاسف داشت...
البته من مثل بقیه بی خیال نمیگذرم... اگه کسی چنین رفتاری با من نشون بده جوابش رو میدم ... اما نه با فحش دادن...
شاید بگید کارم اشتباهه ولی ترجیح میدم با چنین افرادی برخورد از نوع کتک زدن داشته باشم...

South Boy

متخصص بخش فوتبال
این تاپیک 100 تا لایک داره!
ببینم چیکار میکنی پس:زبون:

با اینکه پوششی خیلی معمولی و سنگین دارم
بدون شک به پوشش نیس بعضیا یک جور عادته که اصلا جنس مونث میبینند تا فاصله یک کیلومتری اونو زیر نظر داشته باشن.
www.iranjoman.com/showthread.php?t=53480&goto=newpost
این تاپیک هم نشون میده که اصلا پوشش ملاک نیست.

mahdad_mtp

کاربر ويژه
من فقط اینو میتونم بگم که تو هر جنسی خوبو بد پیدا میشه
کسی که خوبه، دیگه خوبه و دختر پسری نداره و برعکس.
در مورد هیچ یک از جنسای مخالفتون زود قضاوت نکنین
همه جور هرزگی تو هر دو جنس دیدیم و داشتیم و رد شدیم
باهم کَــــــــــــل نندازیم
:گل::گل::گل:

مهری

کاربر ويژه
سلام
بحث جالبیه البته بعضی صحبت ها گنگه ومن زیاد متوجه نشدم که دوستان نظر شخصیشون چیه. منم نظر خودمو میگم اینکه شما این تاپیک رو اینجا مطرح کردین آقای پسر جنوب می خوام ببینم منظور شما چیه البته از دست من ناراحت نشید یعنی اینکه این خانما انقدر پوشیده ان وبازم این آقایون بهشون نگاه می کنند یعنی کار کی اشتباهه؟ چون اونا نگاه میکنن اینا نباید اینطور پوشیده باشند؟! خب اگه منم جای اونا بودم نگاه میکردم چون زدن پوشیه تو کشور ما معمول نیست نگاه کردنم داره بگذریم از اینکه اصلا این آقایونم اشتباه می کنند اما این دلیل نمیشه که به خاطر چشمان هرزه ای که همیشه وجود داشته وداره ما بگیم حجاب محدودیته شما بنا به چه دلیلی این حرفو میزنید کی گفته حجاب محدودیته؟ زن باید پوشش داشته باشه چون ارزشش و جایگاهش حفظ میشه مردها هم باید بهشون آموزش داده بشه که چشم ونگاه خودشونو کنترل کنند. چیزی که آموزه های دین مبین اسلام هم بهش تکیه داره.حفظ نگاه مرد و حفظ حجاب زن اسلام به هیچ وجه زن رو محدود نکرده کار خودمونو تقصیر اسلام وحجاب نندازیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
بنظر شما فقط یک طرف قضیه مقصره؟
چون من مزاحمت دو طرف را نسبت بهم دیده ام.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام
بحث جالبیه البته بعضی صحبت ها گنگه ومن زیاد متوجه نشدم که دوستان نظر شخصیشون چیه. منم نظر خودمو میگم اینکه شما این تاپیک رو اینجا مطرح کردین آقای پسر جنوب می خوام ببینم منظور شما چیه البته از دست من ناراحت نشید یعنی اینکه این خانما انقدر پوشیده ان وبازم این آقایون بهشون نگاه می کنند یعنی کار کی اشتباهه؟ چون اونا نگاه میکنن اینا نباید اینطور پوشیده باشند؟! خب اگه منم جای اونا بودم نگاه میکردم چون زدن پوشیه تو کشور ما معمول نیست نگاه کردنم داره بگذریم از اینکه اصلا این آقایونم اشتباه می کنند اما این دلیل نمیشه که به خاطر چشمان هرزه ای که همیشه وجود داشته وداره ما بگیم حجاب محدودیته شما بنا به چه دلیلی این حرفو میزنید کی گفته حجاب محدودیته؟ زن باید پوشش داشته باشه چون ارزشش و جایگاهش حفظ میشه مردها هم باید بهشون آموزش داده بشه که چشم ونگاه خودشونو کنترل کنند. چیزی که آموزه های دین مبین اسلام هم بهش تکیه داره.حفظ نگاه مرد و حفظ حجاب زن اسلام به هیچ وجه زن رو محدود نکرده کار خودمونو تقصیر اسلام وحجاب نندازیم.

اول سلام.
بعد من غلط بکنم بگم حجاب محدودیت هست؟کجا گفتم حجاب محدودیت هست؟بابا خون سرد .
من منظورم از اون عکس اینه که اگر هم حجاب ابل حجاب باشه پسر خراب باشه نگاه میکنه.ولی اگر نه یک حجاب معمولی یا بی حجاب باشه و پسر دنبال این کارا نباشه کاری بش نداره.
بعد موفق باشید
من خودم صد درد صد با حجاب موفق هستم :گل:

مهری

کاربر ويژه
من خونسردم. بعد من که نگفتم شما گفتید آقای تازه ها اینو فرمودن. ولی قبول کنید که حرفاتون این بو رو میداد لازمم نیست کسی به دخترای ایرانی مدال بده اگه لطف کنند رعایت کنند خدا بهشون اجر میده پسرا هم لطف کنند رعایت کنند واز جنسیت خودشون پشیمون نباشند باید به آقایونم الان بگیم آقایون لطفا هم نگاهتونو کنترل کنید هم مرد باشید چه اصراریه که خودتونو شکل زنها درمیارید آدم تو خیابون نمیتونه هیچ جا رو نگاه کنه همش یه منظره هایی میبینه مجبوره چشمشو سریع عین جت برگردونه آخه آقایون شما هم یه کمی حجاب داشته باشید زنها رو دید نزنید تا اونها هم انقدر خود نمایی نکنند یه کمی هم لطف کنید لباسهایی بپوشید که آبرومندانه و با حیا باشه متأسفانه حیا داره از جامعه ما واز بین ما ازبین افراد خانواده هم حتی رخت می بنده.(البته ببخشید ها انشاءالله که تو انجمن ما همچین خبرایی نیست). با جناب رهنما هم موافقم اگه هر دو طرف عفت پیشه کنند همه راحت درجامعه رفت وآمد می کنند.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
به نظر من هم مشکل از 2طرفه
من خودم شخصا خانوم هایی رو دیدم که از صد تا مرد هرزه ،بدتر بودن و...
این یه مشکل بزرگ تو جامعه ماست که با هیچ نوع فرهنگ سازی درست نمیشه و آدما باید پاکی تو ذاتشون باشه

rahnama

پدر ایران انجمن
شنیدم:
جوانی به دوستش گفت من مدتها است دنبال دختر ی هستم که بسیار زیبا است و.... امروز باهاش قرار دارم. بیا از دور ببین , می پسندی؟
با شوخی و خنده , سر قرار رفتند .دوستش رفت جلو , آن دختر آمد.وقتی از دور دختر را دید , به دیوار تکیه زد و نشست.
آن دختر خواهرش بود.

دو طرف باید رعایت کنند .هم پسران و هم دختران.
پسری که بفهمد دختر قبلا با کسی بوده , طرفش نخواهد رفت و دختری که متوجه شود پسر مورد علاقه اش کارش مزاحمت و...بوده ,از او متنفر می شود.
دو طرف رعایت کنند.چون قبلا مددکار اجتماعی بودم مسائلی را از هر دوطرف دیدم که عرض میکنم.دوطرف باید رعایت کنند.

shakira

متخصص بخش پزشکی
دوستان عزیز و گرامی!

از لطف شما عزیزان بی نهایت سپاسگزارم.:گل::گل::گل:

از فرمایشات و نظرات شما بزرگواران بی نهایت بهره بردم.

بنده یه موضوعی رو خدمت شما بزرگواران عرض میکنم، قضاوت با شما عزیزان.

چند روز پیش صبح، من یک کار اداری و بعد از انجامش کلاس داشتم.

صبح که برای انجام کار اداری راهی شدم، پوششی معمولی، همراه با یک کیف دستی ساده داشتم.

بماند که با چه عذابی از خیابان رد شدم(پیشتر عرض کردم و مجددا" تکرار نمیکنم.)

وقتی منتظر تاکسی بودم، در مدتی حدود 5 دقیقه، بیشتر از 5 اتومبیل شخصی کاملا" متوقف شدن. خدا میداند چند بوق و چراغ وجود داشت.

خلاصه اینکه با اولین تاکسی به محل مورد نظر رفتم و در مسیر برگشت به منزل باز هم مشکل داشتم.

به منزل آمدم و کیف دانشگاه رو برداشتم و راهی دانشگاه شدم.

باور کنید در همان خیابان، تعداد مزاحمین به شدت کاهش یافت.

اما تنها تفاوت در ظاهر من، فقط و فقط کیف بود.(بار اول: کیف دستی، بار دوم : کیف دانشگاه)

حالا شما عزیزان قضاوت بفرمایید.
:احترام:

آخرین ویرایش:
بالا