• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست مدیریت در ایران انجمن

shant

کاربر ويژه
سلام و عرض ادب:احترام:
می خواستم اگه صلاح بدونید در بخش سایر زبان های خارجی مدیریتو بر عهده بگیرم.
با تشکر از زحمات شما:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
درخواست مدیریت در بخش سرگرمی و طنز را دارم
ممنون:احترام:

سلام
مدیریت شما در بخش طنز و سرگرمی به صورت موقت فعال شد. در صورت فعالیت مستمر و کسب شرایط طبق قوانین مدیریتی مدیریت شما به مدیریت دائمی بخش ارتقاء خواهد یافت.
بخش سرگرمی به همراه زیر بخش های موجود در آن دارای قوانین خاص مدیریتی هستند، لطفاً قبل از آغاز فعالیت خودتون در این بخش قوانین موجود در این بخش هارو مطالعه کنید. در صورت داشتن سوال و نیاز به راهنمایی میتونید با ما در ارتباط باشید.
برای شما در این بخش آرزوی موفقیت داریم. :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام و عرض ادب:احترام:
می خواستم اگه صلاح بدونید در بخش سایر زبان های خارجی مدیریتو بر عهده بگیرم.
با تشکر از زحمات شما:احترام:

سلام
مدیریت شما در بخش سایر زبان های خارجی به صورت موقت فعال شد. در صورت فعالیت مستمر و کسب شرایط طبق قوانین مدیریتی مدیریت شما به مدیریت دائمی بخش ارتقاء خواهد یافت.
برای شما در این بخش آرزوی موفقیت داریم. :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یکدفعه دیگه همه رو مدیر بزارید :D

مطمئناً آشنایی ما با اخلاق و رفتار و تخصص عزیزان باعث بی پاسخ موندن درخواست مدیریت شما از طرف ما در صفحه ی قبل این تاپیک میشه!

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ادمین جان منم امدم درخواست مدیریت کل رو بگیرم شما بیاید جنوب بگردید من حال این بارسایی ها بگیرم کلا یک روز در میون بن کنم شوخی کردم ادمین :سوت:
ولی امدم اینجا بگویم که بخش دو فوتبال یعنی ((فوتبال خارجی و فوتبال داخلی)) و بخش جدید هاایی که امید جان قراره بگه بهتون رو دوباره به عهده بگیرم
امیدوارم قبول کنی.
خلاصه امید جان هم خیلی کمک کردن شوق مدیریت دوباره پیدا کنم.
سپاس همکار سابق و ناظم جدید ایشالا سرخ بشی رنگ کاربریتو میگم هاا :خنده2::گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ادمین جان منم امدم درخواست مدیریت کل رو بگیرم شما بیاید جنوب بگردید من حال این بارسایی ها بگیرم کلا یک روز در میون بن کنم شوخی کردم ادمین :سوت:
ولی امدم اینجا بگویم که بخش دو فوتبال یعنی ((فوتبال خارجی و فوتبال داخلی)) و بخش جدید هاایی که امید جان قراره بگه بهتون رو دوباره به عهده بگیرم
امیدوارم قبول کنی.
سلام
نیاز به رسیدگی و اطلاع مدیر ارشد این بخش هست. بدین وسیله از ایشون جهت بررسی و اعلام نظر دعوت میشه.
@0mid

سلام درخواست مدیریت بخش ادبیات رو دارم
سلام
نیاز به رسیدگی و اطلاع مدیران ارشد این بخش هست. بدین وسیله از ایشان جهت بررسی و اعلام نظر دعوت میشه.
@fatemeh@ baroon

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال

شرایط اخذ مدیریت توی این تاپیک نوشته شده :گل:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=4096&styleid=72

این شرایطو خوندم تقریبا دارمش

ولی من سوالمو همین طور پرسیدم دیدم بچه ها درخواست میدن مدیر میشن گفتم ببینم هرکی میخواد میشه یا فقط یه عده:خنده1:

مرسی از راهنمایتون:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امیدوارم قبول کنی.

سلام
مدیریت شما در دو بخش فوتبال داخلی و خارجی فعال شد.
لطفاً توجه داشته باشید که طبق قوانین مدیریتی ایران انجمن پس از دو بار لغو مدیریت عزیزان امکان فعال سازی مدیریت برای بار سوم نخواهد بود.

آرزوی موفقیت دارم براتون در این بخش :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام لطفا مدیریت بخش خانواده یا روانشناسی رو به من بدین . با تشکر

سلام
لطفاً یکی از بخش هارو به عنوان بخش مورد درخواستتون اعلام کنید.
همچنین برای اخذ مدیریت در بخش خانواده نیاز به انجام هماهنگی شما با مدیر ارشد بخش یعنی میترا خانم هست.

موفق باشید

بالا