• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست مدیریت در ایران انجمن

kamrang

New member
سلام بخش خانواده و ازدواج رو به من بدین . مدیر خوبی میشم اگه دقت کنید اکثر مطالبم هم مربوط به همینه . من حتی میتونم به سوالات بچه ها پاسخ بدم .

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
سلام صبح ادینه بخیر ایران انجمنیهای خوشملم:گل:

من درخواست مدیریت دارم واسه بخش گرافیک

:خجالت2:

اگه قابل بدونین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام صبح ادینه بخیر ایران انجمنیهای خوشملم:گل:

من درخواست مدیریت دارم واسه بخش گرافیک

:خجالت2:

اگه قابل بدونین

با سلام
مدیریت شما به صورت موقت در تالار گرافیک و مالتی مدیا فعال شد.
ای تالار از تالارهای کم کار ایران انجمن هست که توجه ویژه میطلبه و امیدوارم با حضور شما در این تالار شاهد موفقیت این تالار و قرار گرفتنش در بین تالار های فعال انجمن باشیم.

موفق باشید

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلام روزتون بخیر:گل:

منم یهو علاقمند شدم که مدیر بشم:giggle:

ولی نمیدونم کجا و چطوری و اینا:نمیدونم:

تو بخش فوتبال فکر کنم بهتر باشه

بی زحمت اگه امکانش هست موافقت بشه اگه هم که نه.....که خوب هیچی:خنده1:

سپاس:philosopher:

nafasss

کاربر ويژه
سلام عصر زیبا تون بخیر:گل:
میخواستم بگم منم در خواست مدیریت دارم اگر امکانش هست :گل:
در بخش نقاشی

با تشکر:گل:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
ممنون از مدیرای کل بخاطر اینکه بهم اعتماد کردن و مدیر شدم

ایشالا که بتونم مدیر خوب و لایقی باشم

M.A.N247

کاربر ويژه
با سلام و خسته نباشید:)
میخواستم اعلام کنم اگر قابل میدونی میتونم در بخش فوتبال خارجی مدیریت کنم.
ممنونم!

0mid

متخصص بخش ورزشی
ممنونم!

درخواست مینا جان مورد تایید من هست لطفا دسترسی مدیریت در بخش فوتبال خارجی رو بدین بهش :بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی

درخواست مدیریت ریحانه جان تایید شد لطفا مدیریت بخش فوتبال داخلی رو بدین بهش :بله:

p4ym4n

کاربر ويژه
سلام :گل:

من کلا با فتوشاپ و نرم افزار های گرافیکی سرکار دارم یعنی کلا رشتم همین هستش

میخواستم بدونم امکان مدریت من تو این بخش هست یا نه :احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام خدمتی همگی عزیزان که لطف میکنند و جهت همکاری بیشتر با ما ابراز علاقه میکنند :گل:

مدیریت شما با تأیید مدیر ارشد تالار به صورت موقت در بخش فوتبال داخلی فعال شد، پس از فعالیت مستمر و کسب شرایط لازم مدیریت شما به مدیریت دائم بخش ارتقاء خواهد یافت.
مدت زمان سه ماهه برای مدیران موقت جهت کسب شرایط لازم در طول مدت ذکر شده در نظر گرفته شده است و بدیهی هست پس از گذشت این زمان و عدم کسب شرایط لازمه مدیریت مدیران موقت به صورت خودکار و یا توسط مدیران کل لغو خواهد شد.
برای شما آرزوی موفقیت در این بخش رو داریم.
سلام عصر زیبا تون بخیر:گل:
میخواستم بگم منم در خواست مدیریت دارم اگر امکانش هست :گل:
در بخش نقاشی

با تشکر:گل:
با توجه به اینکه این بخش تحت مدیریت ارشد سولماز خانم گرامی است، نیاز هست که جهت فعال شدن مدیریت خودتون قبلاً با ایشون هماهنگ کنید.

ممنونم!
مدیریت شما با تأیید مدیر ارشد تالار به صورت موقت در بخش فوتبال خارجی فعال شد، پس از فعالیت مستمر و کسب شرایط لازم مدیریت شما به مدیریت دائم بخش ارتقاء خواهد یافت.
مدت زمان سه ماهه برای مدیران موقت جهت کسب شرایط لازم در طول مدت ذکر شده در نظر گرفته شده است و بدیهی هست پس از گذشت این زمان و عدم کسب شرایط لازم مدیریت مدیران موقت به صورت خودکار و یا توسط مدیران کل لغو خواهد شد.
برای شما آرزوی موفقیت در این بخش رو داریم.

مدیریت
بخش ادبیات رو میخواستم ممنون
طبق اعلام مدیران ارشد بخش ادبیات تعداد مدیران این بخش در حد کامل است و مدیر جدید در این بخش فقط با انتخاب و درخواست مدیران ارشد این بخش امکان خواهد داشت.

سلام :گل:

من کلا با فتوشاپ و نرم افزار های گرافیکی سرکار دارم یعنی کلا رشتم همین هستش

میخواستم بدونم امکان مدریت من تو این بخش هست یا نه :احترام:

بله امکانش وجود داره. با شروع فعالیت مستمر شما در این بخش و پس از ارساد خداقل 300 پست مربوطه در این بخش، امکان فعال کردن مدیریت شما به صورت دائم خواهد بود.

با آرزوی موفقیت برای همگی عزیزان

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.من می توانم در زمینه ی موسیقی سنتی و یا ورزش بسکتبال مدیریت کنم.:گل:و نیز دوست می توانم در بخش هواشناسی مدیرت بخش را بر عهده بگیرم.

آخرین ویرایش:

کیمیا

کاربر ويژه
:adambarfy::adambarfy::adambarfy::adambarfy:پیر شدم بس که درخواست مدیریت دادم مدیریت بخش عکس رو بدید برم دیگه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مدیریت بخش عکس رو میخواست

سلام.من می توانم در زمینه ی موسیقی سنتی و یا ورزش بسکتبال مدیریت کنم.:گل:و نیز دوست می توانم در بخش هواشناسی مدیرت بخش را بر عهده بگیرم.

با سلام
عزیزان نیاز است قبل از درخواست مدیریت در بخش مربوطه فعالیتی از خودتون داشته باشید تا بشه با توجه به تخصص و نوع فعالیت شما در این مورد تصمیم گیری کرد.

موفق باشید

rain bow girl

کاربر ويژه
با عرض سلام من پس از فرستادن بيش از 20 تاپيك ميتئنم مدير بخش فرهنگ و هنر شوم:گل:

parisa

متخصص بخش
با عرض سلام من پس از فرستادن بيش از 20 تاپيك ميتئنم مدير بخش فرهنگ و هنر شوم:گل:

سلام
عزیزم ادمین درپست 97 به افرادی که درخواست مدیریت دادن گفتن که قبل ازدرخواست مدیریت در بخشی که علاقمند هستید فعالیت کنید. تا بنا به تخصص وحرفه شما تصمیم گیری کنند :گل:

بالا