• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست مدیریت در ایران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با عرض سلام من ميتونم در بخش فرهنگ وهنر فعاليت كنم با تشكر:گل:

سلام
در چه بخشی از تالار فرهنگ و هنر؟
در صورتی که به فعالیتتون به صورت مستمر ادامه بدید مدیریت شما فعال خواهد شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در بخش نقاشي ميخواهم مدير بشوم:گل:
با توجه به اینکه مدیریت ارشد این بخش رو سولماز خانم عزیز بر عهده دارند میتونید با ایشون هماهنگ کنید. در صورت تأیید ایشون مدیریت شما فعال خواهد شد.
[MENTION=14854]Silver Star[/MENTION]

Silver Star

مدير ارشد تالار
در بخش نقاشي ميخواهم مدير بشوم:گل:

با توجه به اینکه مدیریت ارشد این بخش رو سولماز خانم عزیز بر عهده دارند میتونید با ایشون هماهنگ کنید. در صورت تأیید ایشون مدیریت شما فعال خواهد شد.
@Silver Star

با تشکر از علی آقا که منو قابل دونستن:6:
مهدیه جان اگه مدیریت بخش موسیقی رو میخواستی هیچ مشکلی نداشتم، ولی متاسفانه بخش نقاشی رو به هیشکی نمیدم دوست عزیز:5:یعنی الان خواهرم هم بیاد بگه مدیریت بخش نقاشی رو بده من بهش نمیدم:سوت:
:احترام:
:silverstar:

rain bow girl

کاربر ويژه
ببخشيد دقت نكرده بودم كه مدير بخش نقاش هستي همون موسيقي هم بدين ممنون ميشم :خجالت:

rain bow girl

کاربر ويژه
سلام ميتونم در يكي از بخش فرهنگ و هنر به جز نقاشي مدير بشم يا موسيقي يا تئاترو ...... اگر هم هيچكدام نشد در يكي از بخش هاي گالري عكس مدير بشم با تشكر:گل::گل::گل::گل::گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام ميتونم در يكي از بخش فرهنگ و هنر به جز نقاشي مدير بشم يا موسيقي يا تئاترو ...... اگر هم هيچكدام نشد در يكي از بخش هاي گالري عكس مدير بشم با تشكر:گل::گل::گل::گل::گل:

با سلام
مدیریت شما به صورت موقت در بخش موسیقی فعال شد.
پس از گذشت مدت زمان تعیین شده در قوانین مدیریت ایران انجمن و همچنین در صورت فعالیت مستمر شما در این بخش مدیریت شما به دائم ارتقاء داده خواهد شد.

موفق باشید

بالا