• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست مدیریت در ایران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام مدیریت بخش تاریخ رو میخواستم:گل:
سلام
کوروش عزیز مدیریت شما توسط مریم خانم عزیز تأیید شد.
در صورتی که هنوز مایل به کسب مدیریت هستید جهت فعال شدن مدیریت موقت خود در همین تاپیک اعلام نمایید.
موفق باشید

سلام و عرض تشکر:گل:

درخواست مدیریت در بخش تلفن همراه رو دارم:گل:
سلام
فاطمه خانم عزیز امکان فعال شدن مدیریت شما در بخش تلفن همراه خواهد بود. (تأیید اخلاقی)
منتها نیاز هست از لحاظ تخصصی نیز فعالیت شما در این بخش تأیید بشه، پس جهت اخذ مدیریت نیاز هست مدتی در این بخش فعال باشید تا تخصص و علاقه شما دیده بشه و سپس میتونید در همین تاپیک جهت یادآوری و فعال شدن مدیریتتون در بخش مذکور اطلاع بدید.
موفق باشید

kuruš

متخصص بخش تاریخ
سلام من امادگی خودم رو برای مدیریت در بخش تاریخ اعلام میکنم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام خدمت همگی عزیزان
سلام و عرض تشکر:گل:

درخواست مدیریت در بخش تلفن همراه رو دارم:گل:
مدیریت شما در تالار تلفن همراه فعال شد، طبق قوانین مدیریتی در صورت فعالیت قابل قبول شما در این بخش در آینده مدیریت شما به دائم ارتقاء خواهد یافت.

سلام من امادگی خودم رو برای مدیریت در بخش تاریخ اعلام میکنم
مدیریت شما در بخش تاریخ فعال شد، طبق قوانین مدیریتی در صورت فعالیت قابل قبول شما در این بخش در آینده مدیریت شما به دائم ارتقاء خواهد یافت.

سلام...مدیریت بخش روانشناسی رومیخواستم:4:
سلام
ممکنه من را مدیر بخش گل وگیاه کنید؟حدود 20 تا پست گذاشتم
ممنون
دوستان گرامی جهت فعال شدن مدیریت شما در بخش های مد نظرتون نیاز هست تا فعالیت و علاقه ی شما عزیزان در این بخش ها در طول زمان کلی دیده و سنجیده بشه.

موفق باشید

T I N A

کاربر ويژه
دوستان گرامی جهت فعال شدن مدیریت شما در بخش های مد نظرتون نیاز هست تا فعالیت و علاقه ی شما عزیزان در این بخش ها در طول زمان کلی دیده و سنجیده بشه.

موفق باشید

سلام ...ادمین خااان فک کنم 30تاپست ارسال کردمااااا...:ناراحت: مگه شما 30تامدنظرتون نبوووود:تعجب2: فعالیتمم که خوب بوده دراین مدت کم:نیش2:

اصلا من میرم مامانموووو واست میارم:96:

پانته آ

متخصص بخش
سلام
آدمین خان
منم بیشتر از 30 پست ارسال کردم می توونید ملاحظه بفرمایید

A M I R

کاربر ويژه
با سلام به علی آقای بزرگوار.:دوست:

به دلیل نیاز به ویرایش های زیاد متنی و پیوست تک تک عکس های تاپیک های بخش زبان انگلیسی که ارسال کردم .

درخواست مدیریت در بخش زبان انگلیسی را خواستارم فقط بخش Writing

شاید مدت بسیار زیادی لازم باشه برای مرتب کردن مطالب خودم .

و البته ممکن هست مطالب دیگر آموزشی در این بخش هم ارسال کنم ، در کل نیاز میبینم مدیر این بخش بشوم.

از شما درخواست دارم منو در این بخش ذکر شده مدیر کنید.

تشکر از زحمات پر ارزش تان.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام به علی آقای بزرگوار.:دوست:

به دلیل نیاز به ویرایش های زیاد متنی و پیوست تک تک عکس های تاپیک های بخش زبان انگلیسی که ارسال کردم .

درخواست مدیریت در بخش زبان انگلیسی را خواستارم فقط بخش Writing

شاید مدت بسیار زیادی لازم باشه برای مرتب کردن مطالب خودم .

و البته ممکن هست مطالب دیگر آموزشی در این بخش هم ارسال کنم ، در کل نیاز میبینم مدیر این بخش بشوم.

از شما درخواست دارم منو در این بخش ذکر شده مدیر کنید.

تشکر از زحمات پر ارزش تان.

سلام
با توجه به اینکه بخش زبان مدیر ارشد دارند باید جهت کسب مدیریت در این بخش با خود ایشون هماهنگ کنید:
http://www.iranjoman.com/member.php?42-BLaDe

موفق باشید

rain bow girl

کاربر ويژه
با عرض سلام خدمت مديريت :گل:

بعد گذشت سه ماه و داشتن 600 پست مي تونم مدير رسمي بشم
:احترام:
با تشكر :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مي تونم در بخش موسيقي به طور دائم مدير بشم :گل::احترام:

سلام
برای اخذ مدیریت دائم نیاز به درخواست نیست.
همانطور که دربخش قوانین مدیریتی نوشته شده است با رسیدن فعالیت مدیران به حد مطلوب مورد نظر مدیریت آنها میتواند به مدیریت دائم توسط مدیران کل ارتقاء یابد.

موفق باشید

Ali

کاربر ويژه
سلام به ادمین و تمامی دوستان زحمتکش ایران انجمن :گل:

دوستان اگر بنده رو یادتون بیاد، خیلی وقت هست اینجا عضو هستم، اما به دلیل برخی از مشکلات چند ماهی نتونستم بیام، الان چند روزه که دوباره فعالیتم رو در بخش http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=470 شروع کردم، میخواستم اگر میشه بازم مدیر این بخش بشم تا کمی امکانات زیاد بشه تا این تالار رو دوباره سروسامون بدیم :گل:

منتظر جواب ادمین و نظرات دوستان هستــــیم :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام به ادمین و تمامی دوستان زحمتکش ایران انجمن :گل:

دوستان اگر بنده رو یادتون بیاد، خیلی وقت هست اینجا عضو هستم، اما به دلیل برخی از مشکلات چند ماهی نتونستم بیام، الان چند روزه که دوباره فعالیتم رو در بخش http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=470 شروع کردم، میخواستم اگر میشه بازم مدیر این بخش بشم تا کمی امکانات زیاد بشه تا این تالار رو دوباره سروسامون بدیم :گل:

منتظر جواب ادمین و نظرات دوستان هستــــیم :گل:

سلام
طبق شرایط و قوانین جدید نیاز به حاصل شدن مواردی جهت کسب مدیریت است، میتونید شرایط رو در تاپیک زیر مطالعه کنید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=4096

موفق باشید

Ali

کاربر ويژه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون ادمین عزیز :گل:

خب بنده بعد از خوندن قوانین دیدم , الان شرایط رو دارا هستم یا نه ؟

خواهش میکنم.
خیر.
attachment.php
کاربران علاقه مند به دریافت مدیریت یک بخش پس از فعالیت مستمر و همراه با علاقه حداقل یک ماهه در بخش مذکورمیتوانند درخواست مدیریتی خود را در تایپیک درخواست مدیریت ارسال کنند تا بعد از بررسی و هماهنگی با مدیر بخش مربوطه مدیریت ایشان را به صورت آزمایشی فعال نماییم .
attachment.php
تنها موارد موثر در فعال سازی مدیریت کاربران، تخصص و علاقه و مشاهده فعالیت مستمر آنها در بخش مورد نظر می باشد که این امر تنها از طریق مشاهده ی فعالیت مستمر کاربر مورد نظر در بخش مربوطه امکان پذیر خواهد بود.
attachment.php
وجود علاقه و فعالیت مستمر در مدیران جهت کسب مدیریت شرط لازم می باشد، اما وجود تخصص در کاربران نیازمند وجود علاقه و فعالیت مستمر نیز خواهد بود.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام:احترام:
ادمین خان یعنی من نمیتونم درخواست مدیریت بدم؟:ناراحت:
تو تالار خانه و خانواده فعالیت داشتما
هنر در خانه، کی میتونم درخواست مدیریت بدم؟ اگه مشکلی نباشه
:4:

آخرین ویرایش:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام:احترام:
ادمین خان یعنی من نمیتونم درخواست مدیریت بدم؟:ناراحت: