mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
عزیزم یکم فکرمیکنم متوجه میشم الگو این لباس چطوریه:گل:سلام خانومیشرمنده من ایجورفکرکردمشماازکجامیفهمید که الگوی لباسهاچه طوریه
عزیزم یکم فکرمیکنم متوجه میشم الگو این لباس چطوریه:گل:سلام خانومیشرمنده من ایجورفکرکردمشماازکجامیفهمید که الگوی لباسهاچه طوریه
با چه متدی کار میکنین؟
سلام بازمن امدم میگم بچه هاکسی تزیین رولباسوبلده لباسهایی که روشون کارکردن مثل ملیله دوزی روبان دوزی گلدوزی اگه کسی مدلی یاعکس ویا الگوی اون کارهارو داره برامون بزارید ممنون میشم چون این روزها این مدلها خیلی زیادشده نبایدعقب بمونیم
منم دنبال کتاب آموزش ملیله و منجوق دوزی هستم ولی تو تبریز که پیدا نکردم.اگه کسی پیدا کرد منم خبر کنین دوستان لطفا:16:
|
مشخصات کتاب
|
از اینکه بخواهیم الگو رو براتون طراحی کنیم و بفرستیم؟سلام.من میتونم اینجا درخواست الگو بدم؟؟؟؟
لطفا آموزش یقه چپ و راستی متشکرم
سلام میتراجان
یه پیشنهادداشتم بااجازتون
ببین بخش خیاطی خیلی شلوغ شده میشه تقسیم بندی کرد مثلا آموزش بلوز وآستینهارو جداگانه یه بخش کنیم
لباس مجلسی یه بخش دیگه
دامن وکت وشلواریه بخش
تاهمه چیزمرتب باشه
اینجوری دسترسی کاربران هم به مطالب آسونترمیشه
ميترا جون اگه در قسمت اموزش كاري از دستم بر مياد خوشحال ميشم كمكت كنم عزيزم:گل:
سلام
ممنون ریحانه جان به خاطر پیشنهاد خوبت
این نظر هممون هست
امیدوارم با موافقت مدیر سایت اینکارو انجام بدیم:گل:
ميترا جون اگه در قسمت اموزش كاري از دستم بر مياد خوشحال ميشم كمكت كنم عزيزم
سلام ممنون اززحماتتون.یه سوال داشتم برادوخت انواع لباس برا خانم جوان بادورباسن زیاد و کمر قوس دار بایدچیکارکرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم من تازه به جمع شما اومدم وهمچنین توخیاطی تازه کارم میخواستم خواهش کنم اگه وقت دارین اساس الگوی بتالاتنه به روش مولر رو موشکافانه توضیح بدین من خیلی احتیاج دارم وبعد هرسوالی که بود از شما دوست عزیز وهنرمند بپرسیم:خجالت2:خوب ببین من متدم مولره دیدن همین برام کافیه وقتی پایه یه چیز هست دیگه نیازی به تکرارش نیستش. مثلا این طراحی که شما میگی جای برش ها رو ببین مطابقت بده نمیدونم متد شما چطوریه اما اینا کفایت میکنه . ولی راجب هرکدوم که بخوای میتونم برات مو شکافانه توضیح بدم