• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دفتر خانه خیاطی

شکرانه

New member
تکه دوزی

باسلام مرسی از اینکه پاسخمو دادی متشکرم گلم من از مدل تکه دوزی خوشم می یاد همونی که سه تا پارچه نخی رو بهم دوختی دور کمر اواستین پایین مانتو گذاشتی من فقط اون مدلو دیدم ناگفته نماند عالی توضیح دادی میشه لطف کنی دوباره بذاری گلم :گل::گل::احترام::احترام::احترام:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
باسلام مرسی از اینکه پاسخمو دادی متشکرم گلم من از مدل تکه دوزی خوشم می یاد همونی که سه تا پارچه نخی رو بهم دوختی دور کمر اواستین پایین مانتو گذاشتی من فقط اون مدلو دیدم ناگفته نماند عالی توضیح دادی میشه لطف کنی دوباره بذاری گلم
سلام دوست گلم :گل:چشم حتما مدلهای دیگه هم میذارم ولی بهتره نظر وسوالات خودتونودرتاپیک خودش مطرح کنید عزیزجان:گل:

يا رب

New member
آموزش دوخت تاپ های دخترانه زیبا با پارچه ریون+الگو

اگه میشه لطفا آموزش دوخت لباسهای مجلسی قشنگ از جنس ریون برامون بذارید. متشکرم

asaljon

کاربر ويژه
باسلام.میشه الگو و نحوه دوخت مقنعه نماز آستین دار رو آموزش بدین؟ممنونم

nina91

New member
اگه میشه الگوی این مانتو (مانتو سمت راست مشکی 2) رو بذاریدپهلوهای مانتو بدون درز هست من پارچه تریکو گرفتم برای دوخت این مانتو ولی نمی دونم چطوری بدوزم با تشکر

30463256398031383047.jpg
[/URL][/IMG]

asaljon

کاربر ويژه
سلام به همه ایران انجمنیهاوسلام مخصوص به اونایی که برای ایران انجمن زحمت میکشن.همگی خسته نباشید.
بی زحمت می خواستم بدونم کدام یقه ها برای کدام مدل لباسها بهتره؟وهمینطورکدام استینها برای کدام مدل لباسها بهتره؟
خیلی خیلی ممنون وتشکر

Maryam

متخصص بخش ادبیات

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آموزش دوخت مقنعه نماز آستین دار

باسلام.میشه الگو و نحوه دوخت مقنعه نماز آستین دار رو آموزش بدین؟ممنونم

سلام خوش اومدید به ایران انجمن :گل:
برای دوخت مقنعه نماز آستین دار 1.5 متر پارچه با عرض 90 لازم داریم که مطابق شکل اول نقاب را در میاوریم بعد چانه را .سپس پارچه را مانند شکل تا میکنیم ونقاب وبعد چانه را میدوزیم.در قسمت پایین کار هم نقطهaبرویb اورده میشود ودوخته میشود وتشکیل استین را میدهد که قسمت زیر استین یک حالت ازاد دارد که ان هم دوخته میشود.برای مچ استین هم از دگمه یا کشبافت استفاده کنید.

1298495415_377_b55096f8b2.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اگه میشه الگوی این مانتو (مانتو سمت راست مشکی 2) رو بذاریدپهلوهای مانتو بدون درز هست من پارچه تریکو گرفتم برای دوخت این مانتو ولی نمی دونم چطوری بدوزم با تشکر

30463256398031383047.jpg
[/URL][/IMG]

اسم مدل مورد نظرتون و بگید تا براتون نحوه دوخت آن را آموزش بدهیم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام به همه ایران انجمنیهاوسلام مخصوص به اونایی که برای ایران انجمن زحمت میکشن.همگی خسته نباشید.
بی زحمت می خواستم بدونم کدام یقه ها برای کدام مدل لباسها بهتره؟وهمینطورکدام استینها برای کدام مدل لباسها بهتره؟
خیلی خیلی ممنون وتشکر

سلام روزتون بخیر
دوست عزیز هر خیاط بسته به سلیقه شخصی خودش میتونه مدل ها رو تغییر بده، شما چه نوع مدلی مد نظرتون هست؟
بیشتر توضیح بدید لطفاً :گل:

asaljon

کاربر ويژه
سلام.خداقوت میگم به همه
ممنونم ازهمه اونایی که جواب سوالات مارومیدن.من توخیاطی هنوزتورده های پایینم براهمین زیادسردرنمیارم.بعضی ها میگن فلان یقه برا فلان مدل لباس خوبه ازاون جهت پرسیدم .می خواستم بدونم قانون خاصی داره یااینکه واقعا سلیقه ایست؟تشکر

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام.خداقوت میگم به همه
ممنونم ازهمه اونایی که جواب سوالات مارومیدن.من توخیاطی هنوزتورده های پایینم براهمین زیادسردرنمیارم.بعضی ها میگن فلان یقه برا فلان مدل لباس خوبه ازاون جهت پرسیدم .می خواستم بدونم قانون خاصی داره یااینکه واقعا سلیقه ایست؟تشکر
سلام عسل جونم خوبی گلم:گل:
خواهش میکنم گلم هرموقع سوالی داشتی بدون تعارف بپرس واینوبدون هرکسی که بتونه بهت کمک میکنه:دوست:
ببین عزیزم هیچ قانون خاصی برای برای پارچه وانتخاب مدل نداره درواقعا توخیاطی باید خیلی سلیقه داشته باشی وبدونی چه مدلی به پارچه میاد..چه یقه ای مناسبه....برای چه سنی میخوای بدوزی..اینا همه اش دقت میخوادوحوصله...مطمئن هستم بزودی یه خیاط قابل وحرفه ای میشی عزیزم:گل:

nina91

New member

اسم مدل مورد نظرتون و بگید تا براتون نحوه دوخت آن را آموزش بدهیم.

با سلام اسم مدل رو نمی دونم ولی باید مدل خفاشی باشه فکر کنم من این مدل رو تو بازار دیدم پهلو ها وپشت درز نداره .

آرزو1

New member
سلام خسته نباشین ایام سوگواری آقااباعبدالله را به شما عزیزان تسلیت میگم انشاالله که دعا وعزاداری همه ما رو خداقبول کنه من یه سوال در مورد دامن قارچی داشتم اگه میشه حتما جواب منو بدین ممنون میشم . یه دامن قارچی با پارچه مخمل برش زدم دامنش سه برابر دور باسنه وپرچین برای آستری نمیدونم باید عرض دامن وقد رو چقدر بگیرم که پایین دامن خوش فرم بیاسته قددامنم هم 37 سانت هت ودور باسن هم 59 است که من سه برابرش کردم حالا برای آستری موندم خواهش میکنم راهنماییم کنید من هرروز سرمیزنم:گل:

آرزو1

New member
برمشامم میرسد هرلحظه بوی کربلا ترسم بردلم بماند آرزوی کربلا

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده تابگیرم دربغل قبرشهیدکربلا

سامیه63

New member
سلام.شما جوابتون روگرفتید که این مانتو چجوری دوخته میشه؟ممکنه برای من توضیح بدین؟ممنون میشم...

سامیه63

New member
سلام.شما جوابتون روگرفتید که این مانتو چجوری دوخته میشه؟ممکنه برای من توضیح بدین؟ممنون میشم...

بالا