mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
سلام.ممنون ازلطفتون.لباس روشروع به الگوکشی ودوخت بکنم سوالی بود مزاحم میشم.بازم تشکر
سلام خواهش میکنم مراحمی عزیزم هر سوالی داشتید میتونید بپرسید:گل:
سلام.ممنون ازلطفتون.لباس روشروع به الگوکشی ودوخت بکنم سوالی بود مزاحم میشم.بازم تشکر
سلام دوست گلم :گل:چشم حتما مدلهای دیگه هم میذارم ولی بهتره نظر وسوالات خودتونودرتاپیک خودش مطرح کنید عزیزجان:گل:باسلام مرسی از اینکه پاسخمو دادی متشکرم گلم من از مدل تکه دوزی خوشم می یاد همونی که سه تا پارچه نخی رو بهم دوختی دور کمر اواستین پایین مانتو گذاشتی من فقط اون مدلو دیدم ناگفته نماند عالی توضیح دادی میشه لطف کنی دوباره بذاری گلم
اگه میشه لطفا آموزش دوخت لباسهای مجلسی قشنگ از جنس ریون برامون بذارید. متشکرم
باسلام.میشه الگو و نحوه دوخت مقنعه نماز آستین دار رو آموزش بدین؟ممنونم
اگه میشه الگوی این مانتو (مانتو سمت راست مشکی 2) رو بذاریدپهلوهای مانتو بدون درز هست من پارچه تریکو گرفتم برای دوخت این مانتو ولی نمی دونم چطوری بدوزم با تشکر
[/URL][/IMG]
سلام به همه ایران انجمنیهاوسلام مخصوص به اونایی که برای ایران انجمن زحمت میکشن.همگی خسته نباشید.
بی زحمت می خواستم بدونم کدام یقه ها برای کدام مدل لباسها بهتره؟وهمینطورکدام استینها برای کدام مدل لباسها بهتره؟
خیلی خیلی ممنون وتشکر
سلام عسل جونم خوبی گلم:گل:سلام.خداقوت میگم به همه
ممنونم ازهمه اونایی که جواب سوالات مارومیدن.من توخیاطی هنوزتورده های پایینم براهمین زیادسردرنمیارم.بعضی ها میگن فلان یقه برا فلان مدل لباس خوبه ازاون جهت پرسیدم .می خواستم بدونم قانون خاصی داره یااینکه واقعا سلیقه ایست؟تشکر
سلام خوش اومدید به ایران انجمن :گل:
اسم مدل مورد نظرتون و بگید تا براتون نحوه دوخت آن را آموزش بدهیم.