• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دفتر مدیریت تالار زبان ( سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات و تشکر شما )

تا چه حد راهنمایی های من به شما در حل مشکلتان کمک کرده ؟

• توضیحات بسیار مفید بوده

رای: 4 100.0%
  • نسبتا خوب بوده

رای: 0 0.0%
  • یکمی بهم کمک کرده

• نتونسته مشکلم رو حل کنه

• مجموع رای دهندگان
    4

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : .: سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات شما در تالار زبان انگلیسی :.

خب من در نظر داشتم فونتیک کلّ کلمه ها در تمام پست ها رو بذارم نه فقط این یکی یا دو تا پست ...

ولی بازم این که میگی پیشنهاد خیلی خوبیه ... کاملا با این آخری موافقم .. قربون دستت .. پس برو تو کارش ...

ولی من آخرش مینویسم که فونتیک ها رو تو زحمتشو کشیدی :نیش: که اگه غلط هم بودن تقصیر تو باشه نه من ... :غش2:

شوخی کردم .. ولی آخرشون می نویسم فونتیک ها توسط علیرضا بید ...

WALKMAN

کاربر ويژه

فونتیک کل حروف که من منظورم نبید.
باشه. میرم تو کارش تا شب می رسونم بهت.

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : کلاس درس زبان انگلیسی

در جواب محمد باید بگم معنیشون درسته و من از یه کتاب میام اینا رو می نویسم و کاملا درسته و انقدر به این تاپیک زبان بیچاره من گیر ندید .. :نیش:تو دیکشنری هم همین معنی رو نوشته بود وقتی چکشون کردم:غش2:

آخرین ویرایش:

WALKMAN

کاربر ويژه

مهسا الان داری با کی حرف می زنیییییییییییییییییی؟ :غش2::تعجب::غش2:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

ببخشی خط رو خط افتاد :نیش:
شما زیاد جدی نگیر خانوم معلم هنگ کرد .:غش2:

BLaDe

متخصص بخش زبان

بابا جان با محمدم دیگه ...
ای بابا تا یه دقه میرم از انجمن بیرون هی پشت سرم میان حرف میزنن :نیش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

استاد همه رو بنداز بیرون .کلاسو زدن خراب کردن :نیش:
یادمه راهنمایی سر کلاس عربی همیشه معلمون بیرونم میکرد :غش2:

WALKMAN

کاربر ويژه

با اجازه استاد و مدیر بخش:

محمد جان کلمات متفاوتن اما یک معنی میدن و مترادف هم هستند مثل like و similar یا as که معانی هر سه تا هست مانند، مشابه، شبیه ولی هرکدوم کاربرد خاص خودشو داره و در مکان خاص خودش استفاده میشه. بزار یک مثال دیگه بزنم good-looking و handsome و pretty هر سه یعنی زیبا و خوش قیافه، اما pretty فقط و فقط برای خانما بکار میره و handsome فقط و فقط برای آقایون. اگه تو خارج به زنی بگی handsome می زنه می پکونتت و بالعکس :نیش:

ببخشید که جسارت کردم :خجالت:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان

خواهش می کنم علیرضا جان ... :48:راحت باش :50:، من کاریت ندارم ... :49:
دستت درد نکنه:1:
خیلی خوب توضیح دادی به محمد ....
:نیش2:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پاسخ : Idioms ... تکیه کلام های امریکایی

تیکه کلاما سرکاری هم بذاری گاهی بدرد میخوره.

ممنون استاد مهسا:نیش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

با اجازه استاد و مدیر بخش:

محمد جان کلمات متفاوتن اما یک معنی میدن و مترادف هم هستند مثل like و similar یا as که معانی هر سه تا هست مانند، مشابه، شبیه ولی هرکدوم کاربرد خاص خودشو داره و در مکان خاص خودش استفاده میشه. بزار یک مثال دیگه بزنم good-looking و handsome و pretty هر سه یعنی زیبا و خوش قیافه، اما pretty فقط و فقط برای خانما بکار میره و handsome فقط و فقط برای آقایون. اگه تو خارج به زنی بگی handsome می زنه می پکونتت و بالعکس :نیش:

ببخشید که جسارت کردم :خجالت:
لوس :نیش:
بعدم من خودم بلد بودمااا میخواستم ببینم تو هم بلدی که فهمیدم نه یک چیزی بلدی .
یکه تاز کلاسم :غش2:

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : .: جملات کاربردی انگلیسی آمریکایی خودمانی .:

محمد تاپیک جملات کاربردی خودمانی جای جملاته ها ، نه جای کلمات ...
می کشمت:نیش:
:تعجب:
چقدر هم آشنا بیدن ... از کجای تالار زبان اینا رو کپی کردی ؟؟ راستشو بگو :غش2:

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پاسخ : .: جملات کاربردی انگلیسی آمریکایی خودمانی .:

جز یاد گیریای خودمن :نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : بهترین راهها برای آموختن زبان انگلیسی

1.من فیلم ایرانی نگاه نمیکنم ولی بیشتر خارجی نگاه میکنم نمیگم که اصلا هرچند یکبار نگاه هم میکنیم.

2.اصلابه ترانه های ایرانی گوش نمیدم فقط خارجی بعضی از ترانه هارو که زیاد گوش دادم بهتر از خواننده میخونم.

3.اخبارو- فیلم-رادیو و ... هم تو خونه توسط یه دستگاهی که به یه سینی بزرگ شبیه نه به یه بشقاب نگاه میکنم.

4.فقط انگلیسی حرف نمیزنم به خاطر اینکه نمیدونم باید چی بگم البته بهضی از حرفارو هم میفهمم و هم میگم ولی نه اونقدر زیاد.

حالا چیکارکنم خودمم از انگلیسی خیلی خیلی خوشم میاد و میخوام یاد بگیرم.

دوست عزیز در جواب اینکه پرسیدی برای تقویت و یادگیری گفتار یا speaking چه باید بکنی باید بگم که :

اولا فقط گوش دادن و تماشا کردن فیلم و آهنگ و اینجور چیزای آموزشی برای تقویت زبان کافی نیست . بلکه شما باید بدونید اون اخبار یا فیلم انگلیسی رو که تماشا یا گوش می کنید داره در مورد چی صحبت می کنه و حداقلش بتونید جملاتی که میگه رو بفهمید و واسه خودتون به فارسی ترجمه کنید ... چون در این مورد خیلیا هم هستن که واسه تفریح گوش میدن بدون اینکه بدونن اون خواننده خارجی چی داره میخونه و اصلا معنی جملاتش تو آهنگ چی هست ... بعد ازاون هم باید تمرین کنید که بتونید اون جملات ر به خاطر بسپرید تا در مواقع مناسب از اون جملات استفاده کنید ... جون تو خیلی از فیلمای خارجی جملاتی به کار میره که در واقعیت آمریکایی ها خیلی از اون جملات استفاده می کنند و کاربرد زیادی داره ... تو همین فیلما میتونیم جملات خودمانی ای که به همدیگه میزنن رو هم یاد بگیریم ... مثلا خود من یه دفتر یادداشت دارم که وقتی یه فیلمی رو نگاه می کنم ، کلماتی که به نظرم جدید هستن یا جالب هستن رو توی اون دفتر یادداشت می کنم تا به حافظه ام بسپرم و بتونم بعدها تو صحبت کردنم به زبان انگلیسی به کار ببرمشون ...

ثانیا در مورد حرف زدن به زبان انگلیسی یا همون مکالمه انگلیسی ، می تونی در کلاس های که در آموزشگاه های زبان به منظور مکالمه زبان انگلیسی برگزار میشه شرکت کنی ... توی اون کلاس ها معلم سعی بر این داره که همه زبان آموزا رو به فعالیت برای صحبت کردن وا داره و به یادگیری در صحبت کردنشون کمک کنه ...

ثالثا مشکل شما میتونه به خاطر عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد ساخت جملات صحیح انگلیسی از نظر گرامری یا زمان فعل جمله باشه که باید برای حل اون در مورد گرامر مطالعه داشته باشی که تاپیکش رو هم در بخش گرامر تالار زبان داریم ...

آقا هوشنگ هم سوالی مشابه با این سوال رو پرسیدن ...

باز هم اگه چیز بیشتری به ذهنم رسید برای راهنماییت در این پست اضافه می کنم ...

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : .: سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات و تشکر شما در تالار زبان انگلیسی :.

دوستان عزیز لطفا در پست هایی که میدید دقت کنید که اگه در مورد ترجمه آهنگی بود ، توی متن ترجمه ش کلمات مورد دار و بی ادبی و خلاف عرف به کار نرفته باشه .. وگرنه از زدن اون متن آهنگ در پست خودتون خودداری کنید ... من تو یکی از تاپیک ها همچین پستی رو دیدم و نمیدونم چکارش کنم اون پست رو ...:نه::قاطی::73::52:
ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

من تو یکی از تاپیک ها همچین پستی رو دیدم و نمیدونم چکارش کنم اون پست رو ...:نه::قاطی::73::52:
ممنون
سلام
مهسا خانم لطفاً لینک تاپیک مورد نظر رو برای من ارسال کنید.

South Boy

متخصص بخش فوتبال

دوستان عزیز لطفا در پست هایی که میدید دقت کنید که اگه در مورد ترجمه آهنگی بود ، توی متن ترجمه ش کلمات مورد دار و بی ادبی و خلاف عرف به کار نرفته باشه .. وگرنه از زدن اون متن آهنگ در پست خودتون خودداری کنید ... من تو یکی از تاپیک ها همچین پستی رو دیدم و نمیدونم چکارش کنم اون پست رو ...:نه::قاطی::73::52:
ممنون
اول سلام مهسا جان.
بعد اینجا تقریبا جای برای تقویت زبان .کسی صفر کیلومتر زبان که یاد نگرفته زیاد زیادم مطالب و از سایتی ور میدارن جالب باشه میذارن.
درست و صیحیح بودن مطلب با شماس که شما بیای بگی این مطلبتون اینجاش ایراد داره اینجاش اشتباهه.
به نظر من این کار صحیح تر بود.هم برای تقویت زبان هم برای یاد گیری دوستان.
موفق باشی امری نیست

BLaDe

متخصص بخش زبان

اول سلام مهسا جان.
بعد اینجا تقریبا جای برای تقویت زبان .کسی صفر کیلومتر زبان که یاد نگرفته زیاد زیادم مطالب و از سایتی ور میدارن جالب باشه میذارن.
درست و صیحیح بودن مطلب با شماس که شما بیای بگی این مطلبتون اینجاش ایراد داره اینجاش اشتباهه.
به نظر من این کار صحیح تر بود.هم برای تقویت زبان هم برای یاد گیری دوستان.
موفق باشی امری نیست

سلام بر محمد عزیز
بنده الان موفق به خوندن پستت شدم
یعنی منظورت اینه که کار اشتباهی کردم ؟
چون اینجا اطلاع دادم اشتباه کردم ؟
من نمیخواستم مستقیما اون فرد رو خطاب قرار بدم که ناراحت بشه .. فقط خواستم این مورد رو هم به عنوان موردی از قوانین تالار زبان اعلام کنم که همه ببینن
بعدشم این ترجمه ها دقیقا از سایت های دیگه کپی میشن محمد خان .. اینو مطمئن باش ... چون وقتی یک نفر میبینه ترجمه ای که کرده توش کلمات ناجور داره ، نمیاد متن انگلیسی رو به فارسی ترجمه کنه و بذاره اینجا ...
بعدشم چیز بدی نگفتم من که ...
بعدشم این دیگه چیزی نیست که من بخوام حتما بگم که اون فرد بدونه این ترجمه اینجاش اشتباهه بلکه خودش باید اینو بدونه و بفهمه ... چون خیلی تابلو هست متن های ترجمه میگم ... قصد بی احترامی هم نداشتم و ندارم ... فقط از کسانی که تاپیک و پست ایجاد می کنند درخواست دارم که قوانین رو رعایت کنند که من مجبور نشم پستشون رو منتقل یا ویرایش یا حذف کنم که اونا از دستم دلخور بشن ...
این مورد رو هم به قوانین تالار اضافه خواهم کرد ...
در موارد دیگه من کمک می کنم و یا خودم جابجاشون می کنم ولی در این مورد دیگه چیز تابلوییه و هر کی میتونه خودش ترتیب بررسی مطالبی که تو قسمت ترجمه آهنگا میذاره رو بده ...
همین .. باز هم ممنون که نظرتو دادی

آخرین ویرایش:

يافاطمه

New member
پاسخ : کلاس درس زبان انگلیسی

سلام ايكاش معني وصداي حروف الفبا ي انگليسي وهمچنين تلفظ فارسي كلمات انگليسي را مي نوشتيدباتشكر

delawaz

New member
درخواست آموزش زبان انگلیسی

با سلام و درود
دوستان عزیز زبان انگلیسی این خقیر تقریبا صفر است؛چند مدتی است که میخوام شروع کنم به یادگیری اما نمیدانم از کجا و چگونه؟

ممنون میشم راهنمایی جامع و مانع کنید

بالا