کیم جان دی
New member
سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید
پیامتون رو که در پروفایلم گذاشته بودید خوندم ..
در مورد درخواستتون باید اولا بگم که در مورد اینجور درخواست ها ممنون میشم که در تالار زبان در این تاپیک درخواستتون رو مطرح کنید ...
اول از همه چیز من باید بدونم شما در چه حد زبان رو بلدید ؟
اینجوری که گفتید انگار هنوز شروع نکردید و اول راه هستید و تازه میخواید شروع به یادگیری کنید .. درسته ؟
اگه اینطور هست که من نمیتونم کمک زیادی در مورد تلفظ بهتون بکنم ... چون اگه شما در این سطح باشید به این معنیه که هنوز حروف الفبا رو بلد نیستید ، با قواعد زبان به طور مبتدی آشنایی ندارید ، با جمله بندی و خوندن جملات یا خوندن یک متن ساده آشنایی ندارید و عملا چیزی از زبان رو نخوندید .... واسه همین نمی تونید حتی کلمات ساده رو تلفظ کنید ولی باز هم من سعی می کنم بهتون کمک کنم ... شما می تونید برای تقویت تلفظتون به طور صحیح ، Listening خودتون رو تقویت کنید ... در سطح اینترنت خیلی از سایت ها هستند که مکالمات یا اخبار انگلیسی رو به صورت صوتی واسه دانلود قرار دادن یا در کتاب فروشی ها که مراجعه کنید کتاب هایی مثل کتاب های داستان موجودن که دارای سی دی صوتی باشند و در سطوح مختلف هم هستند و شما می تونید از سطح مبتدی شروع کنید به گوش دادن و خوندن داستان .. این کار رو که بکنید ، به مرور متوجه میشید که تلفظتون هم خوب شده ....
در تالار زبان هم تاپیک های داستان های صوتی انگلیسی و اخبار انگلیسی موجوده که دارای متن + فایل صوتی هستن و خیلی به دردتون میخوره ....
غیر از اینها من سعی می کنم بهتون کمک کنم تاتلفظتون خوب بشه و تو اینترنت میگردم تا شاید چند تا کتاب برای تلفظ انگلیسی همراه با فایل صوتی براتون پیدا کنم و لینک دانلودشونو براتون بذارم ... :احترام:
اگر میخواید به صورت حرفه ای ، فونتیک ها رو یاد بگیرید هم من یک کتاب دارم که مخصوص فونتیک هست و پیداش می کنم و بهتون میگم اسمش رو .. شاید تو اینترنت هم واسه دانلود باشه و اونم میگردم و اطلاع میدم بهتون ....
سلام خیلی ممنون.
اونقدرام نابلد نیستم میتونم متن انگلیسی رو بخونم. فقط می خوام روان بشه و وسطش به لکنت زبان نیوفتم . و هر متن انگلیسی که بهم دادن رو بتونم روان بخونم.
از شما بابت راهنمایی تون ممنون.