• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دفتر مدیریت تالار زبان ( سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات و تشکر شما )

تا چه حد راهنمایی های من به شما در حل مشکلتان کمک کرده ؟

• توضیحات بسیار مفید بوده

رای: 4 100.0%
  • نسبتا خوب بوده

رای: 0 0.0%
  • یکمی بهم کمک کرده

• نتونسته مشکلم رو حل کنه

• مجموع رای دهندگان
    4

سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید
پیامتون رو که در پروفایلم گذاشته بودید خوندم ..
در مورد درخواستتون باید اولا بگم که در مورد اینجور درخواست ها ممنون میشم که در تالار زبان در این تاپیک درخواستتون رو مطرح کنید ...
اول از همه چیز من باید بدونم شما در چه حد زبان رو بلدید ؟
اینجوری که گفتید انگار هنوز شروع نکردید و اول راه هستید و تازه میخواید شروع به یادگیری کنید .. درسته ؟

اگه اینطور هست که من نمیتونم کمک زیادی در مورد تلفظ بهتون بکنم ... چون اگه شما در این سطح باشید به این معنیه که هنوز حروف الفبا رو بلد نیستید ، با قواعد زبان به طور مبتدی آشنایی ندارید ، با جمله بندی و خوندن جملات یا خوندن یک متن ساده آشنایی ندارید و عملا چیزی از زبان رو نخوندید .... واسه همین نمی تونید حتی کلمات ساده رو تلفظ کنید ولی باز هم من سعی می کنم بهتون کمک کنم ... شما می تونید برای تقویت تلفظتون به طور صحیح ، Listening خودتون رو تقویت کنید ... در سطح اینترنت خیلی از سایت ها هستند که مکالمات یا اخبار انگلیسی رو به صورت صوتی واسه دانلود قرار دادن یا در کتاب فروشی ها که مراجعه کنید کتاب هایی مثل کتاب های داستان موجودن که دارای سی دی صوتی باشند و در سطوح مختلف هم هستند و شما می تونید از سطح مبتدی شروع کنید به گوش دادن و خوندن داستان .. این کار رو که بکنید ، به مرور متوجه میشید که تلفظتون هم خوب شده ....

در تالار زبان هم تاپیک های داستان های صوتی انگلیسی و اخبار انگلیسی موجوده که دارای متن + فایل صوتی هستن و خیلی به دردتون میخوره ....

غیر از اینها من سعی می کنم بهتون کمک کنم تاتلفظتون خوب بشه و تو اینترنت میگردم تا شاید چند تا کتاب برای تلفظ انگلیسی همراه با فایل صوتی براتون پیدا کنم و لینک دانلودشونو براتون بذارم ... :احترام:

اگر میخواید به صورت حرفه ای ، فونتیک ها رو یاد بگیرید هم من یک کتاب دارم که مخصوص فونتیک هست و پیداش می کنم و بهتون میگم اسمش رو .. شاید تو اینترنت هم واسه دانلود باشه و اونم میگردم و اطلاع میدم بهتون ....

سلام خیلی ممنون.

اونقدرام نابلد نیستم میتونم متن انگلیسی رو بخونم. فقط می خوام روان بشه و وسطش به لکنت زبان نیوفتم . و هر متن انگلیسی که بهم دادن رو بتونم روان بخونم.
از شما بابت راهنمایی تون ممنون.

BLaDe

متخصص بخش زبان
خواهش می کنم دوست عزیز :زبون:
پس در این صورت خدا رو شکر مشکل خاصی ندارید ... فقط کافیه کمی تلاش و کوشش به خرج بدی و متون انگلیسی زیاد بخونید و آهنگ انگلیسی همراه با متن آهنگ گوش بدی یا فیلم و سریال خارجی با زیرنویس انگلیسی نگاه کنی ... خلاصه از این جور چیزا همه جا هست و میتونید حتی از اینترنت پیدا کنید و دانلود کنید و استفاده کنید .. من سر فرصت چند تا کتاب پیدا می کنم و واسه دانلود میذارم و آدرس تاپیک ها رو بهتون میدم ...

ضمنا برای روان خواندن کتاب های مفید و خوبی مثل Paragraph development موجود هست که روش های مختلف خوندن متون انگلیسی رو به طریق روان خوندن و همراه با اون متوجه شدن معنی و مفهوم متنی که خوندنید توضیح داده ...
:احترام:

bamdad

کاربر ويژه
سلام دوستان کسی هست که بتونه درباره آزمون gre یک سری اطلاعات به من بده؟

نیکا

متخصص بخش معماری
فکر کنم این طوری بشه :فکر:

you can imagine a workforce where it is the culture to take performance enhancers routinely, and your boss yelled at you if you didnt do so as well

شما میتونین کارمندی رو تصور کنین در جایی که اینکه معمولا کارها به صورت تقویت کننده انجام میشود یک فرهنگ است، و همچنین اگر شما کارتان را آنطور انجام ندهید، رئیستان سر شما فریاد میکشد.

kh_m

کاربر ويژه

شما میتوانید یک نیروی انسانی را تصور کنید که افزایش عملکرد و کارایی به طور معمول فرهنگ آن جاست و اگر شما کار را خوب انجام ندهید رئیستان بر سر شما فریاد میزند .
مرسی فریده جون ...
:دوست: ترجمه تو هم خوب بود فقط یکم اولاش اشکال داشت ....:زبون:

از شما دوستان گل واقعا ممنونم مخصوصا ***(بلد)*** عزیز که زحمت تصحیح ترجمه کامل متن رو هم کشید :گل::loveiranjoman::4::14:

kh_m

کاربر ويژه
بلد عزیز میشه ترجمه آهنگ dream on از گروه Aerosmith رو هم بذاری؟ :خجالت::گل::adambarfy:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد میکنم با این روال چند پست اخیر مبحث جدایی برای درخواست ترجمه ایجاد بشه.
البته میشه بر حسب سطور متن ها درخواست ها رایگان و غیر رایگان انجام بشه. :بدجنس: مشکل و محدودیتی از این بابت برای مدیران بخش زبان ایران انجمن نخواهد بود. :گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان
پیشنهاد میکنم با این روال چند پست اخیر مبحث جدایی برای درخواست ترجمه ایجاد بشه.
البته میشه بر حسب سطور متن ها درخواست ها رایگان و غیر رایگان انجام بشه. :بدجنس: مشکل و محدودیتی از این بابت برای مدیران بخش زبان ایران انجمن نخواهد بود. :گل:

با سلام خدمت علی خان عزیز
:104:، مدیر کل زحمت کش و دلسوز انجمن :99:

علی خان ممنون بابت حمایتتون
:12:و همچنین پیشنهاد عالی ای که دادید ...:127:
حتما الان این کار رو می کنم و پست های کاربران و خودم رو که مربوط به ترجمه متن هستند رو با اجازه این کاربران عزیز به تاپیک جدیدی با عنوان "ترجمه متون درخواستی شما " منتقل می کنم که این تاپیک در بخش Translating تالار زبان قرار خواهد گرفت ...:63:
در مورد رایگان یا غیر رایگان بودن متون باید بگم که همونطور که علی خان عزیز مطرح کردند :122:و همونطور که میدونید ترجمه یک متن عمومی یا تخصصی کار خیلی زمان گیر و پر زحمتی هست :132:و از اونجایی که برخی متون از جمله این متن آخری خیلی طولانی هستند ،:111: تصمیم گرفتم که متون دارای خطوط زیاد رو به صورت غیر رایگان انجام بدم ....:121: در مورد هزینه این قبیل متون انگلیسی به صورت پیام خصوصی توافق خواهد شد ...:108: با تشکر

یک خواهش که از کاربران دارم اینه که لطفا درخواست های ترجمه شون رو برام پیام خصوصی نکنند و در همین تاپیک فوق الذکر قرار بدن ....

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
من یه سوال داشتم اگه اینجا بخوام یه اهنگو ترجمه کنه کسی میشه یعنی کسی هست که بتونه اهنگو برام ترجمه کنه ؟

bayati

New member
دانلود كتاب information technology

لطفاً دانلود كتاب information technology را برايم ارسال نمائيد

BLaDe

متخصص بخش زبان

خیلی هم خوب استفاده میکنیم از آموزش های شما.:گل::گل:

ممنون دوست عزیز .. :12::63:نظر لطفتونه ... :احترام:باعث خوشحالی دلگرمی بنده هست و انگیزه ای برای ادامه دادن مطالب ... :1:
حالا اگه اجازه هست من این چند تا پست صحبتمون رو به تاپیک مربوط بهش منتقل کنم تا نظم این تاپیک هم به هم نخوره ...:24:

بالا