• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دفتر مدیریت تالار زبان ( سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات و تشکر شما )

تا چه حد راهنمایی های من به شما در حل مشکلتان کمک کرده ؟

• توضیحات بسیار مفید بوده

رای: 4 100.0%
  • نسبتا خوب بوده

رای: 0 0.0%
  • یکمی بهم کمک کرده

• نتونسته مشکلم رو حل کنه

• مجموع رای دهندگان
    4

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
پاسخ : درخواست آموزش زبان انگلیسی

دوست عزیز می توانید از تاپیک زیر که از مبتدی تا پیشرفته آموزش داده شده استفاده کنید:
کد:
[URL]http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=20463[/URL]

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : .: سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات و تشکر شما در تالار زبان انگلیسی :.

با سلام و درود
دوستان عزیز زبان انگلیسی این حقیر تقریبا صفر است؛چند مدتی است که میخوام شروع کنم به یادگیری اما نمیدانم از کجا و چگونه؟

ممنون میشم راهنمایی جامع و مانع کنید

سلام دوست عزیز ...
:بای:
به ایران انجمن خوش اومدید ...:گل:

باعث خوشحالیمه که بتونم کمکتون کنم ....
:احترام:اول اینکه اگه شما قصد گرفتن مدرک زبان رو دارید ، به نظر من بهتره به آموزشکده زبان مراجعه کنید و به طور کامل کتاب های انگلیسی زبان رو به کمک مدرس زبان انگلیسی مطالعه و بگذرونید ... :بدجنس:ولی اگر که به صورت تفریحی مشتاق به یادگیری زبان انگلیسی به صورت خود آموز هستید همونطور که امین خان ( با تشکر از راهنمایی امین خان ) گفتن ، میتونید از طریق اون لینک به تاپیک کلاس درس زبان انگلیسی مراجعه کنید و مطالب رو از ابتدا یاد بگیرید ... و در مورد بخش گفتاری ( Speaking ) و خواندن ( Reading ) هم میتونید از یه نرم افزار دیکشنری انگلیسی به فارسی سخنگو مثل دیکشنری Lingvosoft Talking Dictionary English _Farsi برای تلفظ صحیح لغات استفاده کنید ....:سوت:

ضمنا چون شما اول کارتونه و چیز زیادی از زبان بلد نیستید بهتره اول از همه چیز حروف الفبای انگلیسی و نحوه درست نوشتن اونا رو یاد بگیرید ( در تاپیک کلاس درس زبان انگلیسی موجوده ) ... بعد با کتاب های زبان مبتدی شروع کنید و همراه با اون کتابا نوار یا سی دی اون کتاب رو پخش کنید تا بتونید خودتون هم اون لغات و جملات رو تکرار کنید ... بعد مکالمه های دو نفره رو یاد بگیرید مثل سلام علیک و معرفی همدیگه ... بعدش داستان های سطح مبتدی شروع کنید ...
سعی کنید تا میتونید دایره لغتتون رو بالا ببرید .... مثلا اسم میوه ها ، اسم کشورها ، اسم اعضای بدن ، اسم سیاره ها ، اسم ماه های سال ، اسم ایام هفته و ... رو حفظ کنید و کم کم متوجه میشید که کلی لغت بلدید ... معنی فارسی لغاتی رو که در کتابی بلد نیستید ، با استفاده از دیکشنری پیدا کنید و بالاش یادداشت کنید ... اگه از همون ابتدا مترادف انگلیسی اون لغت رو هم کنارش یادداشت کنید که چه بهتر ... چون اونجوری نه تنها معنی اون کلمه رو میدونید بلکه معنی کلمه مترادفش رو هم میدونید و میدونید که این دو کلمه معنی یکسانی دارن ...

آخرین ویرایش:

majnooneleyli

کاربر ويژه
پاسخ : کلاس درس زبان انگلیسی

doste azizam geramro kheli khob tozih va sharh dadi faghat yekari bara mokalemamon kon mesi:بای::بای:

BLaDe

متخصص بخش زبان

doste azizam geramro kheli khob tozih va sharh dadi faghat yekari bara mokalemamon kon mesi:بای::بای:

با سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون از تعریفتون ... باعث بسی خرسندی است که بخش گرامر مورد قبول واقع شده... ممنون از شما ...
در مورد مکالمه باید عرض کنم که ما در حال حاضر چند تاپیک بدین منظور در تالار زبان به آدرس های زیر داریم :
[h=3] مکالمات روزمره و موقعیتی در مکانهای مختلف
مکالمه به زبان انگلیسی ( پیشرفته )
[h=3]مكالمه به زبان انگليسي ! ( مبتدي تا متوسطه )باز هم در این مورد انشاء الله مطالب و مکالمات بیشتری خواهم گذاشت ..
ممنون از پیشنهادتون ....

Maryam

متخصص بخش ادبیات
پاسخ : زمان یادگیری زبان دوم

خیلی مفید و آموزنده بود نسرین جون
برای من همیشه این سوال بود که چه زمانی برای یادگیری زبان در کودکان مناسب تر هست .
باز هم ممنون :1:

10290

New member

با سلام و خسته نباشی و تشکر از شما بابت نکات مفید درس شیرین زبان انگلیسی

BLaDe

متخصص بخش زبان
10290 گفت:
با سلام و خسته نباشی و تشکر از شما بابت نکات مفید درس شیرین زبان انگلیسی

درود بر شما .... :دوست:
قبل از هر چیز ورودتون به انجمن و عضو شدنتون رو تبریک میگم و امیدوارم باز هم تشریف بیارید و موندگار بشید ....
:زبون:
ممنون دوست عزیز ... :احترام:خواهش می کنم وظیفم بود .... :نیش:خوشحالم که براتون مفید واقع شده ... :شاد:تعریفات شما عزیزان باعث دلگرمی من هست و سعیم رو میکنم که ادامه مطالب رو هر چه سریعتر قرار بدم ... :گل:

با عرض معذرت هر دو پست به تاپیک پیشنهادات منتقل میشه ...
:احترام::خجالت2:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
پاسخ : مطلبی در خصوص فروتنی و تواضع(in english)

عالی بود ممنون.

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام من دارم روی یک مقاله کار میکنم که به زبان انگلیسی است.برای ادامه کار نیاز دارم که از نویسنده یک راهنمایی بخوام.اگر دوستان لطف کنن و این متن رو واسم ترجمه کنن دتا من واسش ایمیل کنم ممنون میشم. متن: با سلام .شما چه زبان برنامه نویسی را پیشنهاد میکنید که بتوان پیاده سازی را انجام داد؟ آیا با c# میشه به راحتی الگوریتم را پیاده سازی کرد؟ شما خود برای پیاده سازی چه زبانی را استفاده نموده ای؟ برای ارتباط data set با زبان برنامه نویسی مورد استفاده چه راهکار و data base مناسب است؟

سلام بر شما دوست عزیز و به ایران انجمن خوش اومدید ...:احترام:
این هم ترجمه متنی که می خواستید :

?Hello . What programming language do you recommend that the implementation can be done
?Is it possible to implement the algorithm easily with C# programming language
?What language did you use to implement your own
?Which solution and database is suitable to relate the data set with the used programming language

میتونید به جای جمله سوم بنویسید :
?What language is used to implement your own
ولی یکم معنیش متفاوت میشه :
برای پیاده سازی الگوریتم خودتان از چه زبانی استفاده می شود ؟

دوستان دیگه هم اگه کسی جمله ای غیر از جملات من بلده میتون متن رو به زبان انگلیسی ترجمه کنه و اینجا قرار بده ....

آخرین ویرایش:

نیاز

New member
سوال

سلام . خواهر من می خواد دو سال دیگه کنکور بده . من بهش توصیه کردم برای تقویت زبانش بعد از اینکه واژه ها و گرامر رو خوند کتابایی رو بخونه که درک مطلبشو بالا می بره . می خواستم کتاب بهم معرفی کنی .
اگه نخواد که کنکور زبان بده ، در این صورت هم باز می خواد که زبانش رو بالا بزنه . اگه کنکور زبان نده احتیاج نیست که غیر از گرامر های کتاب های مدرسه گرامر دیگه ای بخونه . درسته ؟ خوندن گرامر بیشتر از اونی که توی کتاب های مدرسه هست ( اگر بخوادکنکور رشته ی دیگه ای غیر از زبان بده) به درک مطلبش کمک می کنه یا نه ؟

ممنون

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام . خواهر من می خواد دو سال دیگه کنکور بده . من بهش توصیه کردم برای تقویت زبانش بعد از اینکه واژه ها و گرامر رو خوند کتابایی رو بخونه که درک مطلبشو بالا می بره . می خواستم کتاب بهم معرفی کنی .
اگه نخواد که کنکور زبان بده ، در این صورت هم باز می خواد که زبانش رو بالا بزنه . اگه کنکور زبان نده احتیاج نیست که غیر از گرامر های کتاب های مدرسه گرامر دیگه ای بخونه . درسته ؟ خوندن گرامر بیشتر از اونی که توی کتاب های مدرسه هست ( اگر بخوادکنکور رشته ی دیگه ای غیر از زبان بده) به درک مطلبش کمک می کنه یا نه ؟

ممنون

سلام بر شما دوست عزیز

به ایران انجمن خوش اومدید ...

از نظر من شما کار خوبی کردید که به خواهرتون همچین چیزی رو گفتید ... هر چه سطح دانش زبان خواهرتون بالاتر باشه ، به طبع می تونه تو کنکور نمره بالاتری از زبان بگیره و به سوالات بیشتری جواب بده .... به نظر من که سوالای زبان در کنکور مثل آب خوردنه ... با این حال اینم بدونید که خیلی از دانشچویان در درس زبان ضعیف هستن و خیلی هاشون اصلا زبان رو دوست ندارن و این نقطه قوتی برای خواهرتون محسوب میشه ...

در مورد معرفی کتاب در مورد درک مطلب ، نظر شخصی من اینه که هر متن ، داستان یا پاراگراف انگلیسی ای که می خونی همه جزء درک مطلب محسوب میشه ولی میتونید از کتاب هایی استفاده کنید که بعد از اون متن ، تمرین هایی رو به صورت جواب کوتاه ، جواب بلند ، Yes / No و True/False داره و حتی در بعضی از این کتاب ها جواب تمرین ها هم نوشته شده ... حتی داستان های کوتاه هم به درک مطلب کمک می کنن .. یا روزنامه یا مجله انگلیسی رو بگیر دستت و شروع کن به خوندن متنش .. حتما که نباید کتاب باشه

میتونی از این کتاب ها استفاده کنی :

کتاب درک مطلب انگلیسی ، انتشارات گاج ( همراه با پاسخ های تشریحی )
کتاب افزایش مهارت های درک مطلب به زبان انگلیسی

این کتاب هم داستان کوتاه با تمرین داره که اگه دوست داشتی میتونی بگیریش : Steps to understanding

من اگه دانلود رایگان این کتاب ها رو پیدا کردم در بخش زبان خارجه کتابخانه الکوترونیکی میذارم لینک دانلودشون رو و تو این پست اطلاع میدم ...
اینکه بخواد یا نخواد کنکور زبان رو بده ، در هر صورت خوندن گرامر مدرسه کفایت نمی کنه و باید بیشتر از اون سطح مدرسه و دبیرستان بدونه .. میتونید با خرید کتاب های تست زبان تا حدی این مشکل رو برطرف کنید .. تازه الان که دیگه در مورد لغات و حتی گرامر ، فلش کارت های مختلفی تو بازار موجوده و کار دانشجوها و علاقمندان به زبان رو راحت کرده ... کتاب یا فلش کارت های " کتاب لغات ضروری 504 " رو حتما بگیرید و بخونید که خیلی لغات کاربردی ای توش داره ... می تونید به جای خرید از اینترنت هم کتابش رو دانلود کنید ... این لینک هم لینک تاپیک لغات مربوط به این کتاب در تالار زبان خودمونه :
کلمات پرکاربرد زبان در کتاب 504

بله مسلما خوندن گرامر بیشتر از اونی که توی کتاب های مدرسه هست به درک مطلب و مهارت های reading و Grammar کمک می کنه ... اصلا گرامر مدرسه خیلی پیش و پا افتاده است و چیز زیادی از اون رو نمیشه برای خوندن واسه کنکور حساب کرد ... چون گرامر مدرسه سطح خیلی پایینی داره و اگه حتی همزمان با مدرسه تمثل من کلاس زبان رفته بودی ، می فهمی که کلاس زبان مدرسه چقدر واست کسل کننده میشه و اصلا نیازی نداری که چیزی واسش بخونی .. چون همش مطالب تکراری ایه که تو کلاس زبان آموزشگاه خیلی قبل تر اونا رو خوندی و بلدی ....

شما فکر کن داری یه متن انگلیسی در مورد یه بخش گرامری از یه کتاب انگلیسی کاملا انگلیسی رو میخونی ... با کلمات جدید روبرو میشی و تو دیکشنری دنبال معنی ش می گردی ، روخونی ات خوب میشه ، چون مجبوری تلفظ صحیح لغات رو در دیکشنری پیدا کنی و حتی به طور ناخودآگاه با نحوه جمله بندی ها تو اون متن آشنا میشی و بعد ها به دردت میخوره و تازه به خودت میگی این جمله بندی رو من قبلا خوندم و بلدم با نحوه چیدن لغات تو این مدل جمله بندی و ...

موفق باشید ..

حالا اگه خواهرت واسه کنکور کاردانی رشته زبان داره میخونه میتونم این کتاب ها رو بهش معرفی کنم :

_ کتاب واژگان ضروری 504

_ کتاب واژگان ضروری تافل

_ Essential Grammar in Use

_Practical English Usage

_ Vocabulary for the high school students

_ The study of language

_ Paragraph development

_ Communication What you mean

_ Oxford Practice Grammar ( سطح Intermediate و سطح Advanced )

این هم لینک تاپیکی که در اون کتاب های درک مطلب واسه دانلود قرار میدم براتون

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=37961
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم:گل:
امروز متوجه شدم که تاپیک دیگری با تاپیکی که من آغاز کرده بودم )Beautiful Quotes) ادغام شده به طوری که من دیگر آغازگر تاپیک نیستم. چرا به هیچ طریقی به من اطلاع ندادید؟ چرا دلیلش رو در تاپیک ننوشتید؟ :تعجب2:
در هر حال خواهش می کنم اون تاپیک رو جدا کنید و تاپیک من دوباره به حالت اول برگرده:احترام: :گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان
فاطمه جان من فکر نمی کنم من همچین کاری کرده باشم ... :ناراحت: به تازگی این اتفاق افتاده ؟ چون من جدیدا تاپیکی رو در طول هفته اخیر مدیریت نکردم .. مخصوصا این تاپیک نقل قول ها رو تا جایی که یادمه من مدیریت نکردم تا حالا

چون من هر تاپیکی رو مدیریت کنم تو اون تاپیک دلیلش رو می نویسم ... من حتی قبل از ایجاد اون تاپیکی که علی خان فرمودن اینکارو میکردم ...
:گریه:

شایدم چند وقت پیش بوده و یادم نیست الان
به هر حال ببخشید .. تاپیک ها جدا شد
ن

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مهسا جان من تازه امروز متوجه شدم نمی دونم کی تاپیک ها ادغام شده بودند.
ممنونم که تاپیک ها رو جدا کردید :احترام: :گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان
به هر حال شرمنده ....:احترام: احتمالا خودم ادغامشون کردم ولی یادم نمیاد کی بوده ... :خجالت2: فقط میدونم تو این یکی دو هفته اخیر نبوده ، چون من تو این یکی دو هفته کم میومدم انجمن و فقط مطلب به روز می کردم و کار مدیریتی انجام ندادم ....دلیلش هم شاید یکسان بودن مطالب بوده ولی حالا که تو ناراضی هستی جدا شدند و عنوان تاپیک ها با هم فرق دارن الان ...:گل:

از علی خان و مریم جان هم معذرت میخوام که این اشکال مدیریتی اتفاق افتاده ... :خجالت::52:

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام خسته نباشید. من عضو جدید هستم. قصد دارم زبان انگلیسی رو یاد بگیرم. اما تو تلفظ زبان مشکل دارم. برای همین هر وقت قصد کردم تا یاد بگیرم این مشکل برام هست و همیشه ناامید میشم. شما میتونید بهم کمک کنید تا من یاد بگیرم. حفظ کردنم خوبه فقط اگه تلفظم خوب بشه خیلی خوبه. لطفا کمکم کنید. ممنون

سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید
پیامتون رو که در پروفایلم گذاشته بودید خوندم ..
در مورد درخواستتون باید اولا بگم که در مورد اینجور درخواست ها ممنون میشم که در تالار زبان در این تاپیک درخواستتون رو مطرح کنید ...
اول از همه چیز من باید بدونم شما در چه حد زبان رو بلدید ؟
اینجوری که گفتید انگار هنوز شروع نکردید و اول راه هستید و تازه میخواید شروع به یادگیری کنید .. درسته ؟

اگه اینطور هست که من نمیتونم کمک زیادی در مورد تلفظ بهتون بکنم ... چون اگه شما در این سطح باشید به این معنیه که هنوز حروف الفبا رو بلد نیستید ، با قواعد زبان به طور مبتدی آشنایی ندارید ، با جمله بندی و خوندن جملات یا خوندن یک متن ساده آشنایی ندارید و عملا چیزی از زبان رو نخوندید .... واسه همین نمی تونید حتی کلمات ساده رو تلفظ کنید ولی باز هم من سعی می کنم بهتون کمک کنم ... شما می تونید برای تقویت تلفظتون به طور صحیح ، Listening خودتون رو تقویت کنید ... در سطح اینترنت خیلی از سایت ها هستند که مکالمات یا اخبار انگلیسی رو به صورت صوتی واسه دانلود قرار دادن یا در کتاب فروشی ها که مراجعه کنید کتاب هایی مثل کتاب های داستان موجودن که دارای سی دی صوتی باشند و در سطوح مختلف هم هستند و شما می تونید از سطح مبتدی شروع کنید به گوش دادن و خوندن داستان .. این کار رو که بکنید ، به مرور متوجه میشید که تلفظتون هم خوب شده ....

در تالار زبان هم تاپیک های داستان های صوتی انگلیسی و اخبار انگلیسی موجوده که دارای متن + فایل صوتی هستن و خیلی به دردتون میخوره ....

غیر از اینها من سعی می کنم بهتون کمک کنم تاتلفظتون خوب بشه و تو اینترنت میگردم تا شاید چند تا کتاب برای تلفظ انگلیسی همراه با فایل صوتی براتون پیدا کنم و لینک دانلودشونو براتون بذارم ... :احترام:

اگر میخواید به صورت حرفه ای ، فونتیک ها رو یاد بگیرید هم من یک کتاب دارم که مخصوص فونتیک هست و پیداش می کنم و بهتون میگم اسمش رو .. شاید تو اینترنت هم واسه دانلود باشه و اونم میگردم و اطلاع میدم بهتون ....

بالا