با سلام و درود
دوستان عزیز زبان انگلیسی این حقیر تقریبا صفر است؛چند مدتی است که میخوام شروع کنم به یادگیری اما نمیدانم از کجا و چگونه؟
ممنون میشم راهنمایی جامع و مانع کنید
doste azizam geramro kheli khob tozih va sharh dadi faghat yekari bara mokalemamon kon mesi:بای::بای:
10290 گفت:با سلام و خسته نباشی و تشکر از شما بابت نکات مفید درس شیرین زبان انگلیسی
سلام من دارم روی یک مقاله کار میکنم که به زبان انگلیسی است.برای ادامه کار نیاز دارم که از نویسنده یک راهنمایی بخوام.اگر دوستان لطف کنن و این متن رو واسم ترجمه کنن دتا من واسش ایمیل کنم ممنون میشم. متن: با سلام .شما چه زبان برنامه نویسی را پیشنهاد میکنید که بتوان پیاده سازی را انجام داد؟ آیا با c# میشه به راحتی الگوریتم را پیاده سازی کرد؟ شما خود برای پیاده سازی چه زبانی را استفاده نموده ای؟ برای ارتباط data set با زبان برنامه نویسی مورد استفاده چه راهکار و data base مناسب است؟
سلام . خواهر من می خواد دو سال دیگه کنکور بده . من بهش توصیه کردم برای تقویت زبانش بعد از اینکه واژه ها و گرامر رو خوند کتابایی رو بخونه که درک مطلبشو بالا می بره . می خواستم کتاب بهم معرفی کنی .
اگه نخواد که کنکور زبان بده ، در این صورت هم باز می خواد که زبانش رو بالا بزنه . اگه کنکور زبان نده احتیاج نیست که غیر از گرامر های کتاب های مدرسه گرامر دیگه ای بخونه . درسته ؟ خوندن گرامر بیشتر از اونی که توی کتاب های مدرسه هست ( اگر بخوادکنکور رشته ی دیگه ای غیر از زبان بده) به درک مطلبش کمک می کنه یا نه ؟
ممنون
سلام خسته نباشید. من عضو جدید هستم. قصد دارم زبان انگلیسی رو یاد بگیرم. اما تو تلفظ زبان مشکل دارم. برای همین هر وقت قصد کردم تا یاد بگیرم این مشکل برام هست و همیشه ناامید میشم. شما میتونید بهم کمک کنید تا من یاد بگیرم. حفظ کردنم خوبه فقط اگه تلفظم خوب بشه خیلی خوبه. لطفا کمکم کنید. ممنون