• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دوس دارین دنیا تموم بشه و چرا؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
الان مدیر مریم خانوم این تااپیکو میبنده
پیشگو ای شدم باسه خودما:سوت:
نوسترآداموس که میگن منم:خنده1:

فرق نداره کارام انجام شده

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
بدم نمیاد این اتفاق بیفته و دنیا تموم شه:بله:
بعضی مواقع اون قدر عجیب عزیزای آدم، دل آدمو می شکنن که خودتم هاج و واج میمونی به کداااااااااااااااامین گناه:خنده2:آخه به کدامین گنااااااااااااااااه:75: اینا رفتارشونو ییهووووو هاااااا!ییهو عوض کردن و اینقدر سرد و نچسب شدن:64:اینقد دلا سنگ شده ، اینقد اون روی کثیف دنیا داره به اون روی خوشگل و پاک دنیا غالب می شه، اونقد دلا سنگی شده:نه: اونقدر آدمایی که دیگه آسمونشون دریایی نیست و به جاش به رنگ کبود و سرخ در اومده دارن تو این دنیا رنج میکشن که لااقل واسه من و امثال من بهتره این دنیا تموم شه:64:
وقتی امیدی نیست... وقتی مهری نمونده... وقتی لبخندی نونده... وقتی حتی گل دادن ها به هم مصنوعی و از رو پاکی قلب نیست... زندگی کردن چه ارزشی داره آخه؟

از همان روزی که یوسف را برادرها به چاه انداختند
از همان روزی که با شلاق و خون دیوار چین را ساختند
آدمیت مرده بود، گرچه آدم زنده بود:تاسف:

وقتی آدمیت مرده دیگه دنیا رو میخوایم چیکار؟ها؟!

آه ای دنیا دلم از تو گرفته ، مرگ بر تو

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی حتی گل دادن ها به هم مصنوعی ....
وقتی آسمان دربائی عزیز من این اندازه دلش گرفته باشه مگر من می توانم بخندم.ولی عزیز من خیلی کارهای نیمه تمام داری که باید به انجام برسانی.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
وقتی حتی گل دادن ها به هم مصنوعی ....
وقتی آسمان دریائی عزیز من این اندازه دلش گرفته باشه مگر من می توانم بخندم.ولی عزیز من خیلی کارهای نیمه تمام داری که باید به انجام برسانی.

آره بابا هوشنگم.حرف شما درسته ولی من واقعا دارم غصه میخورم. وقتی بهترین های تو کسایی که تو قلب و مغزت واسشون جایی رو در نظر گرفتی و از ته دل دوسشون داری و بی دریغ بهشون محبت می کنی و پاره ای از وجودت شدن، بدون هیچ دلیلی روشونو از تو بر می گردونن و حتی جواب سلامتم نمیدن این حقو به من نمیدین که دلم بسوزه و غصه بخورم و هی هر روز صد بار از خودم بپرسم یعنی چی شده؟:نه:خدایا من که جز مهربونی به اینا چیزی ندادم...آخه چه اتفاقی افتاده؟ و بدتر از همه اینکه نمی دونم چه اشتباه و گناهی مرتکب شدم که اینقد بین دوستام منفور شدم:75::گریه:
به من حق نمیدین که بگم بهتره همچین دنیایی وجود نداشته باشه؟:64:

Silver Star

مدير ارشد تالار
هــــــــــی، بدم هم نمیاد تموم بشه. تموم نشه هم مهم نیست، بود و نبودش فرقی نداره.

0mid

متخصص بخش ورزشی
واسه من که مهم نیست فوقش دنیا وای میسته رضا صادقی پیاده میشه دیگه :0mid:

البته هرچند از نظر من اصلا واقعیت نداره ولی خب من به شخصه ترجیح میدم زندگی کنم چون بهرحال هممون یه روزی میریم اون دنیا ولی این دنیا اگه تموم بشه دیگه میره واسه خودش پس دوست دارم تا آخر تجربه کنم :بله:

ولی یه خوبی داره نابود شدن دنیا اینه که دیگه همه باهم میریم و هیچوقت غصه از دست دادن کسی رو تو این دنیا نمیخوریم!

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
ولی یه خوبی داره نابود شدن دنیا اینه که دیگه همه باهم میریم و هیچوقت غصه از دست دادن کسی رو تو این دنیا نمیخوریم!

آهااااااااااااااااا...این دقیقا همون حرفی بود که من میخواستم بزنم:نیش2:

مرسی امید جان:گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار
منم با امید و نسرین موافقم:18: ولی اونجا که به حسابامون رسیدگی کنن، معلوم نیست همه با هم یه جا باشیم یا نه:سوت:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
باهات موافقم
بالاخره یه روز ما تو این دنیا نیستیم
ولی بهتر از همه اینه که غم از دست رفتن عزیزانمون رو نبینیم:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
ما که خیالمون از بابت راست یا دروغ بودن آخر دنیا توی ۲۱ دسامبر راحته،
آخه عربستان همیشه یه روز زودتر از ماست،وایمیسم ببینیم چی میشه!!!!

پیشنهاد راهنما :یک روز قبل بریم عربستان تا وضعیت اینطرف را ببینیم.
اگر مشکلی پیش آمد که خوب پشگوئی درست بوده و فردایش به عربستان می رسد.سریع همان روز برگردیم اینطرف و دوباره انجمن را فعال کنیم.:خنده2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
اگر مشکلی پیش آمد که خوب پشگوئی درست بوده و فردایش به عربستان می رسد.سریع همان روز برگردیم اینطرف و دوباره انجمن را فعال کنیم.
وای خیلی جالب بود:10:

rahnama

پدر ایران انجمن
پس شما عزیزان نگران نباشید.فقط پاسپورتهای خود را به آدرس :
قزوین - پلاک 2 منزل شخصی راهنما :خنده2::خنده2::خنده2:با پست سفارشی ارسال کنید تا بلیطها را تهیه کنم.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
من که کاملا موافقم:18:
تازه به قول امید خوبیش اینه که همه با هم میریم

rahnama

پدر ایران انجمن
نتیجه گیری :
پیشنهاد:
ما که خیالمون از بابت راست یا دروغ بودن آخر دنیا توی ۲۱ دسامبر راحته،
آخه عربستان همیشه یه روز زودتر از ماست،وایمیسم ببینیم چی میشه!!!!

اگر مشکلی پیش آمد که خوب پشگوئی درست بوده و فردایش به عربستان می رسد.سریع همان روز برگردیم اینطرف و دوباره انجمن را فعال کنیم.

وکاری که باید انجام شود.
لطفا عزیزان اسم نویسی کنند.
فقط عزیزانی که می توانند شرکت کنند اسم خود را مرقوم فرمایند. بهمراه داشتن خانواده و فامیل و دوست و آشنا آزاد است.
:خنده2::خنده2::خنده2:
هر نفر 10 دلار با خودش بیاورد کافی است .

زیدی یواشکی گفت : نکنه راهنما قصد کلاهبرداری داری؟
راهنما طبق معمول خندید.
:شاد:

بالا