سلام و صد سلام.
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 27 #325 سلام سلام سلام امیدوارم روز خوبی رو پیش رو داشته باشید :گل:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , September 6 #328 علیک سلاااااام هااا مریم بانوووووو و دیگر دوستان :نیش: :گل: تا اندکی بدروووود گلا :بای:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , September 6 #329 سلام به همگی دوستان گلم من در حال حاضر با GPRS گوشیم اومدم سرعتم پایینه
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , September 6 #330 سلام به همگی دوستان گلم من در حال حاضر با GPRS گوشیم اومدم سرعتم پایینه
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , September 7 #331 سلام . چند روزیه بخاطر سرعت نت نمیتوانم زیاد خدمت برسم.الان هم سوار فیل..... شدم آمدم .
غ غرور کاربر ويژه 2011 , September 7 #332 سلام محمدرضا هستم 23ساله از اصفهان ازاینکه در جمع شمادوستان هستم خیلی خوشحالم و ولی شماها اصلا غریب نواز نیستین من هنوز با هیچکس آشنا نشدم:دل شکسته:
سلام محمدرضا هستم 23ساله از اصفهان ازاینکه در جمع شمادوستان هستم خیلی خوشحالم و ولی شماها اصلا غریب نواز نیستین من هنوز با هیچکس آشنا نشدم:دل شکسته:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , September 7 #333 با سلام به همگی سلام محمد رضا جان خوش آمدید خودتون رو توی تاپیک " معرفی " معرفی کنید
غ غرور کاربر ويژه 2011 , September 8 #334 ahmadfononi گفت: با سلام به همگی سلام محمد رضا جان خوش آمدید خودتون رو توی تاپیک " معرفی " معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... سلام خیلی ببخشید یه جست و جو کردم ولی پیدا نکردم تا یکی از دوستان زحمت آدرسشو کشید به هاحال:راز:
ahmadfononi گفت: با سلام به همگی سلام محمد رضا جان خوش آمدید خودتون رو توی تاپیک " معرفی " معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... سلام خیلی ببخشید یه جست و جو کردم ولی پیدا نکردم تا یکی از دوستان زحمت آدرسشو کشید به هاحال:راز:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , November 21 #337 سلام به خودت اگه راست میگی :گل: نه راست میگه :نیش: سلام به همه :گل:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , January 19 #339 سلام که نکرده بودم......خداحافظی میکنم تا چند ساعت دیگه که دوباره بر میگردم پیشتون گلا...:گل: