• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سلام - خداحافظ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maksemos

متخصص بخش خودرو
صبح همه ایران انجمنی هااا بخیر:گل:

جمعه خوب و خوشی رو پیش رو داشته باشین

ما که رفتیم :18:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام و صد تا سلام.

صبحی که دیگه داره ظهر میشه بخیر.

من اووووووووومدم.
:نیش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
شب همگی خوش
708019_hippie10.gif

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
دارم میرم
به قول سنجد برمیگردم حتمااااااااااااااااااا هاااااااااااااااااااااااااا

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
ما که داریم میریم
بودیم و کسی پاس نداشت که هستیم
باشد که نباشیم و بدانند که بودیم

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلاااااااااااااااااااااااااااااااممممممم به همه دوستای انجمنی :نیش: :11: :11: :11:

امروز بعد از 1 2 3 4 ، بعد از 4 روووووزز مشکل نت من با انجمن حل شده انگار :8::8::8::8:

میفرماید من دوباره برگشتم :نیش::50:

روز خوبی داشته باشین :گل: :شاد:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام داوود جان چه عجب
من اومدم هم تو رفتی هم بارون؟
خوش اومدی گلم:شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام.
امروز بعد از چند روز غیبت بعلت مسافرت خدمت رسیدم.سلام:گل:
چون در خواست مرخصی نداده بودم ادمین عزیز این چند روز را به من دیناری حقوق نداد.
:غش2:در صورتیکه اطلاع دارند من متاهل هستم و به این حقوق نیاز دارم. :شاد:خوب ادمین عزیز است و نمیشه زیاد گلایه کرد.:giggle::giggle::giggle:

rahnama

پدر ایران انجمن
شب دیر وقت و می خواهم با اجازه بروم استراحت.امیدوارم تا فردا 141پسند داشته باشم. البته برای خودم نیست. برای مریض میخوام تا بهش تقدیم کنم و خوب شود و شما را دعا کند.این مریض عاشق پسند است.(من نیستم. باور نمی کنید.)
همسرم با داد : برای خودش میخواد.

شب خوش.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
شب دیر وقت و می خواهم با اجازه بروم استراحت.امیدوارم تا فردا 141پسند داشته باشم. البته برای خودم نیست. برای مریض میخوام تا بهش تقدیم کنم و خوب شود و شما را دعا کند.این مریض عاشق پسند است.(من نیستم. باور نمی کنید.)
همسرم با داد : برای خودش میخواد.

شب خوش.:گل:

سلام. بعداظهر نت من قطع بود و الان خدمت رسیدم.
سیلام
جالبه دیروز شوخی کردم و گفتم تا فردا 141 پسند میخوام که برای مریض ببرم. الان که رسیدم دیدم 326پسند برایم فرستاده اند.به چه صورت میشه تشکر کرد؟ واقعا امکان داره؟ ممنونم.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام. بعداظهر نت من قطع بود و الان خدمت رسیدم.
سیلام
جالبه دیروز شوخی کردم و گفتم تا فردا 141 پسند میخوام که برای مریض ببرم. الان که رسیدم دیدم 326پسند برایم فرستاده اند.به چه صورت میشه تشکر کرد؟ واقعا امکان داره؟ ممنونم.

:بدجنس::بدجنس::بدجنس:بابا هوشنگ من به مهدی دستور دادم:سوت::نیش: اونم زحمتشو کشید:نیش::بغل::گل:قابل شما رو نداشت:نیش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا