ضد حال یعنی چی؟
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 8 #3 ضد حال يعني توو نت باشي يه هويي تايم ADSLت تموم بشه آف بشي!!!:غش::غش::غش:
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 8 #5 نكنه شده نگار ضد حال يعني داري با كامپيوتر كار ميكني و كاري كه الان 3 ساعت هستش روش هستي و ميخواي سيو كني برقا برن
نكنه شده نگار ضد حال يعني داري با كامپيوتر كار ميكني و كاري كه الان 3 ساعت هستش روش هستي و ميخواي سيو كني برقا برن
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 8 #6 ضد حال یعنی اینکه موقع گفتن اصل حرف دلت به کسی که ****** داری دی سی بشی...:سوت:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 9 #8 ضد حال اینه که میخوای وارد سایت بشی ببینی نت قطعه . آی ضد حالی میشه.
N negar2 کاربر ويژه 2011 , January 9 #11 آی گفتی.این حرف بالایی بد ضد حاله هااااااااااااااا.بدددددددددددد:نی نی:
K kami کاربر ويژه 2011 , January 11 #15 یعنی اینکه دو ساعت شیک و پیک کنی بری بیرون با ناز و عشوه بعدش جلو مردم بخوری زمین آی ضد حاله :نیش:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 11 #16 یعنی اینکه ناخودآگاه بخوری به یه دختره تو پیاده رو...:تعجب: داد و هوار راه بندازه...:ترس:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 11 #17 با لبخند داشتم می آمدم منزل لاستیک ماشین داخل گودال کوچکی افتاد و آب پاشیده شد به یک خانم. چقدر داد وبیداد کرد. ضدحال , ضدحال بود.(امروز)
با لبخند داشتم می آمدم منزل لاستیک ماشین داخل گودال کوچکی افتاد و آب پاشیده شد به یک خانم. چقدر داد وبیداد کرد. ضدحال , ضدحال بود.(امروز)
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 13 #18 هه هه ه ه هه هه هه هه هه ه ه ه ه هه ه ه ه هه ه ه ه هه آقا هوشنگ خيسش كردي من خودم ديدم ديگه داشت زنگ ميزد به پليس ضد حال يعني همون ضد حال همون ضدحالم يعني خود ضد حال خود ضدحالم يعني همون ضد حال همون ضدحالم يعني بگير برو تا ته
هه هه ه ه هه هه هه هه هه ه ه ه ه هه ه ه ه هه ه ه ه هه آقا هوشنگ خيسش كردي من خودم ديدم ديگه داشت زنگ ميزد به پليس ضد حال يعني همون ضد حال همون ضدحالم يعني خود ضد حال خود ضدحالم يعني همون ضد حال همون ضدحالم يعني بگير برو تا ته