• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ضد حال یعنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
پاسخ : ضد حال یعنی.....

بابا هوشنگ من تا حالا بابایی به باحالی شما ندیده بودم.:گل:

ممنونم. دلم میخواد خودتان در منزل کمک کنید با والدین خود چنین نرمشی داشته باشید. اطمینان دارم موفق می شوید.

ماهک

کاربر ويژه

ضد حال یعنی اینکه کسی رو که عاشقشی دست تو دست با یکی دیگه ببینی

Silver Star

مدير ارشد تالار

الهی بمیرم زهراجون! نگفته بودی اینقدر غصه داری!:52:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

ضدحال يعنی سر سفره عقد عروس خانوم بگه نه:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن

ضد حال اینه که وسط دیدن فیلم کمدی یاد چک فردایت بیفتی.آی دیدن داره.:giggle:

rahnama

پدر ایران انجمن

ضد حال یعنی اینکه خانمم بگه حق نداری بری انجمن خودشیرینی کنی.:خنده2:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

ضدحال یعنی وقتی ریدکال هستی و یکی از دخترای انجمن داره صحبت میکنه خواهر محترمه سر برسه:غش2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

ضدحال یعنی تو کارنامت همش 20 هست
میای پایین انضباط یا ورزش نوشته 18

gorg nama

متخصص بخش

ضد حال اصلی یعنی این که داری بازی میکنی و آخر های بازی هستی و الان نزدیک به 5 ساعته سر بازی نشستی و بازی هم سیو نداره یهو درست با آخرین ضربه که بازی میخواد تموم بشه برقا بره.

( از این بلایای سیستمی بر ما فرستاده شده است و بسی از این بلایا ناراحت شده ایم. )

gorg nama

متخصص بخش

یه ضد حال دیگه هم یادم اومد بذار بگم.

یعنی اینکه وقتی بعد از 20 ملیون سال که داره یه نرم افزار با حجم 1 گیگ تموم میشه درست رو 99 درصد :فرار::داغ: بچه همسایه یا فامیلتون که خونتونه :نی نی: بیاد پی سی رو خاموش کنه :73:> آی دیونه میشه آدم من تجربشو داشتم :43: - از همه بدتر حجم ای دی اس ال هم از دست میره < درست مثل این شکلکه میشه آدم :29:

gorg nama

متخصص بخش
یه ضد حال دیگه هم یادم اومد بذار بگم.

یعنی اینکه وقتی بعد از 20 ملیون سال که داره یه نرم افزار با حجم 1 گیگ تموم میشه درست رو 99 درصد :فرار::داغ: بچه همسایه یا فامیلتون که خونتونه :نی نی: بیاد پی سی رو خاموش کنه :73:> آی دیونه میشه آدم من تجربشو داشتم :43: - از همه بدتر حجم ای دی اس ال هم از دست میره < درست مثل این شکلکه میشه آدم :29:​

khodam

متخصص بخش ادبیات
ضد حال یعنی با هزار امید و آرزو برا پولات نقشه بکشی بعد یادت بیاد که هی دل غافل شهریه ندادی و در همین حین کوزه ت بشکنه. :تعجب2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ضد حال یعنی ریدکال هستی می بینی یک ساعته همه ساکتن می بینی ریدکال انداختتت بیرون

naznaz

کاربر ويژه
ضد حال یعنی واسه روز تعطیل یه برنامه توپ بریزی ولی صبحش همسرت مریض بشه و دوتایی تا چند روز تو خونه حبس بشین:33:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ضدحال یعنی این
ولی به من بدبخت نگاه کنید :
3j2eshhbkn2lomcviuv4.png

parastu

متخصص بخش گالری عکس
ضد حال یعنی وقتی می خوای وارد کلاس شی پشت در یه صندلی باشه که وقتی در رو باز میکنی در بخوره بهش و برگرده تو صورتت تا همه بهت بخندن:تعجب2::سوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا