ضدحال یعنی خسته کوفته میای خونه حواست نیست کف اشپز خونه چیزی نیست سر میخوری با چیز میای پایین:52:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , May 24 #61 ضدحال یعنی خسته کوفته میای خونه حواست نیست کف اشپز خونه چیزی نیست سر میخوری با چیز میای پایین:52:
Z ZeYnAb KhAnOoM کاربر ويژه 2012 , June 2 #62 ضد حال یعنی با اعتماد به نفس کامل درستو بخونی بری سر جلسه امتحان ببینی سه تا سوال خارج از کتابه:سوت:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , June 7 #63 ضدحال یعنی باذوق و شوق بیای انجمن ولی...:12: از نگار و مریمی و فاطمه و باروونی خبری نباشه.....:64:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 7 #64 ضدحال یعنی مثل چی میخونی واسه امتحان بعد میری سر جلسه میبینی کنسل شده:75:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 7 #65 ضد حال یعنی نصف روز رو الکی ول میگردی، بعد درست وقتی میشینی سر درس، مامانت یه خروار کار میریزه سرت.
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , June 7 #66 ضد حال اینه که وقتی نهار میای منزل بجای خورشت قیمه بادمجان جوجه کباب داشته باشیم.:غش2:
خ خلیج همیشه پارس کاربر ويژه 2012 , June 7 #67 ضد حال همیشگی یعنی اینکه ! همه ما به تاریخ و اثار باستانی خودمون ارزش میزاریم و اونا رو خیلی دوست میداریم و افتخار میکنیم ولی زمانی همه دست بده خود ما اونا رو قاچاق میکنم به کشورهای دیگه مخصوصا کشورهای عربی ...تا پول خوبی به جیب بزنیم !!!!! خدایی این ضد حال نیست ! دو تا رفتار متناقض از نوع شدید !!!!
ضد حال همیشگی یعنی اینکه ! همه ما به تاریخ و اثار باستانی خودمون ارزش میزاریم و اونا رو خیلی دوست میداریم و افتخار میکنیم ولی زمانی همه دست بده خود ما اونا رو قاچاق میکنم به کشورهای دیگه مخصوصا کشورهای عربی ...تا پول خوبی به جیب بزنیم !!!!! خدایی این ضد حال نیست ! دو تا رفتار متناقض از نوع شدید !!!!
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , February 5 #69 ضد حال یعنی از راه پله بوی یه غذای خوشمزه بیاد بعد بیای ببینی از خونه شما نیست:آه: اصلا هم فکر نکنید من شکمو هستم:21:
ضد حال یعنی از راه پله بوی یه غذای خوشمزه بیاد بعد بیای ببینی از خونه شما نیست:آه: اصلا هم فکر نکنید من شکمو هستم:21:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2013 , February 5 #70 ضد حال یعنی بعد یه روز بیای انجمن رقم آگاهسازی باشه 20-30 تا، ولی یدونه هم پیغام بازدیدکنندگان خوانده نشده نداشته باشی:خنده1:
ضد حال یعنی بعد یه روز بیای انجمن رقم آگاهسازی باشه 20-30 تا، ولی یدونه هم پیغام بازدیدکنندگان خوانده نشده نداشته باشی:خنده1:
M Mahdi Askari مدير فنی 2013 , February 5 #71 Silver Star گفت: ضد حال یعنی بعد یه روز بیای انجمن رقم آگاهسازی باشه 20-30 تا، ولی یدونه هم پیغام بازدیدکنندگان خوانده نشده نداشته باشی:خنده1: کلیک کنید تا باز شود... ضد حال یعنی همون 20-30 تا رو هم نداشته باشی:خنده2:
Silver Star گفت: ضد حال یعنی بعد یه روز بیای انجمن رقم آگاهسازی باشه 20-30 تا، ولی یدونه هم پیغام بازدیدکنندگان خوانده نشده نداشته باشی:خنده1: کلیک کنید تا باز شود... ضد حال یعنی همون 20-30 تا رو هم نداشته باشی:خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 5 #72 ضدحال یعنی حاضر بشی وبخوای شام بری بیرون ودرست همون موقع مهمون بیاد:ناراحت: