• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عکس گلدون های خودمون

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام دوستای گلم :دوست::loveiranjoman:

ازتون میخوام عکس گلدون هایی که تو خونه دارین رو بیارین اینجا بذارین

تا در مورد نحوه ی نگهداری شون با هم صحبت کنیم و تبادل اطلاعات داشته باشیم
:شاد2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بچه ها منم عکس گلدونمو گذاشتم ولی نمیدونم اسمش چیه ؟/اگه کسی میدونه بگه :تعجب2:عکس۰۰۵۲.jpg

خیلی دوستش دارم ولی چون باگوشیم عکس گرفتم کیفیت نداره..

چندتا دیگه هم هست که اوناروازدماوند اوردم وتازه ریشه کرده بذارم توی گلدون حتما عکسشونومیذارم
:شاد2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
راستی گل حسن یوسف گل هم میده یانه؟کسی میدونه من یکی خریدم میخوام ببینم گل هم میده یانه؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
این هم عکس عزیزای دل من :بغل:

160120121970.jpg

این گل جلویی بزرگه چندین و چند ساله که افتخار داده داره با ما زندگی میکنه بعد پارسال میخواست ترکم کنه:ناراحت: ولی نذاشتم که :) من بهش گفتم نه نه نرو از پیشم و بهش رسیدم هر طور شده بود و نگهش داشتم :شاد: بعد چون ریشه هاش از بین رفته بود مجبور شدم نصش رو بگذارم توی آب تا ریشه کنه الان نصفش توی خاکه و نصف دیگه اش توی عکس دوم توی آبه!
دیگه خودتون قضاوت کنید قبل از اینکه بخواد آهنگ سفر و بزنه چه جنگلی بوده راه پله هامون :64:

160120121972.jpg

اونی که میبینید مثل لوبیای سحرآمیز داره رشد میکنه بامبو کوچولوی منه :12:
اون یکی هم که توی گلدون سفالی هست هشت سالش هست و همزمان با تولد عزیزترینم به جمع ما پیوسته :2:
امیدوارم عمرتون مثل گل نباشه و در همه حال لبخند بزنید :گل:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
چه تاپیکی...
خوشبختانه تو خانواده ای بودم که به معنای واقعی کلمه گلدوناشون مثل خواهر برادر من بحساب می اومدن :نیش:

این یه گوشه از حیاط خونه پدری ـه.
بعداً یکم گل و بلبل باز بشه براتون عکس کامل میزارم.

FatherHome.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
واقعا زیباست
گلهای رزقرمزو گل محمدی خونه ماهم داره بازمیشه خیلی زیباست دلم بازمیشه میرم باهاشون حرف میزنم
:گل::خنده2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خب اینم اولین گل رز قرمزخونه ما

واینم گل محمدی که عطرش فضای خونمونوپرکرده

پیوست ها

• عکس۰۰۶۷.jpg
    عکس۰۰۶۷.jpg
    692.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • عکس۰۰۶۸.jpg
    عکس۰۰۶۸.jpg
    672.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
IMG_0955.jpg

این گلدون رو عید از بازار گل خریدیم اسمش نمی دونم چیه ولی برگاش خیلی با نمکه :نیش2: نیاز به آفتاب نداره هفته ای یکبار هم آب باید بهش بدیم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
دوستان این گلهاروازدماوند اوردم وتازه امروز که ریشه کرده بود همسرمحترم گذاشتن توی گلدون

کسی میدونه اسمش چی هست

اونم گل رزکه امروز صیح ازش عکس گرفتم اگه دقت کنید قطرهای بارون هنوز روی برگها مشخصه
عکس۰۰۹۹.jpgعکس۰۱۰۵.jpg

این هم گل حسن یوسف هست که علی اقا چندروزپیش گرفتن ولی گل داده:تعجب2:عکس۰۰۹۸.jpg

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
دوستان این گلهاروازدماوند اوردم وتازه امروز که ریشه کرده بود همسرمحترم گذاشتن توی گلدون

فکر کنم اسمش عروسی باشه از اینا تو تبریز زیاد هست شایدم در محاوره بهش می گن عروسی یا عروس آخه من تونت سرچ کردم چیزی تحت عنوان عروسی پیدا نکردم
راستی گل میده گل هاش هم خیلی خوشگله

بالا