melika: اكنون كه كيبور در دست دارم و زير دست دارم و مانيوتر پيش رو دارم انشاي خود را آغاز مي كنم
حتما این مانیوتر کلمه فارسی است که به جای کلمه انگلیسی مانیتور جایگزین شده و آمده:خنده2:
به قول شیکا این
melika: اكنون كه كيبور در دست دارم و زير دست دارم و مانيوتر پيش رو دارم انشاي خود را آغاز مي كنم
[Mehdi_FXX,:
حالا قصه نخور فوقش مثل من یه دست مرغ میگیری :نیش:
موثق :52:منبع موصق نبید
اومدم براي اينكه مذاتب تشكر و قدرداني خودم را از پست هاي پر محتوا و عاليتون در زمينه سخت افزار به اطلاع برسانم
قرمزه که غلطه این آبی رو هم معنی کنی ملت از عالم جاهلیت بیان بیرون بد نیست:نیش:والا من که تا یه دو سالی فرار هستم و تحت تعقیب از جمله ازرائیل
این آخه یعنی چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:سوت:گرفتی به بقیه هم توزیع کن
بله آقا هوشنگ بچه ها گفتن چشم :گل:قرار شد غلط های املائی در چت باکس پیگیری نشود .
گفت امروز نیامده اند. خوشخال شدم و فهمیدم که رفته اند برای پیدا کردن مغازه (خدا کند حدسم درست باشد) و پیش خود گفتم خدایا کمکم کن اعتمادها به بی اعتمادی تبدیل نشود . چند روزی باید صبر کنم.من زودتر از داود برگشتم . وقتی رسید گفت : بابا وقت داری چند دقیقه حرف بزنیم. نشستیم کمی در مورد پروژه جدید صحبت کردیم و من برگستم انجمن.
سلاک :گل:
منم به عنوان چهارمین نفر 3 هزارمین پست اقا هوشنگ رو تبریک میگم :گل: :نیش:
سلام من گرگ هستم از این که اسم واقعیمو نذاشتم ناراحت نشین چونمن نمیخوام کسی منو شناسه ویا از محل زندگیم با خبر شه
و اتفاقا ما هم خیلی مودبانه شوخ هستیم :نیش:ممکنه من کمیشوخی کنم ولی به دل نگیرین چون من قصد بدی ندارم
این قواص بیچاره داشته تو دریا برای خودش قواصی میکرده که از شانس بدش گرفتار این کوسه میشه و به صورت زنده زنده خورده میشه!
الهی من صدای گریه این تاپیک رو شنیدم اومدم سراغش ومهدی هم بانی خیر شد هر دوتایی با هم اینو آرومش کردیم که گریه نکن ما دوستت داریم
Mehdi_FXXدر تاپیک"کوسه ایی د رحال خوردن یک انسان "
غواص :سوت:...........................:نیش:
مهدی ممنون که بانی خیر شدی :نیش:
محمد جان علی بود کارت :گل:
ولی گفتم این چند وقته که پستی نمیدم ایم سمیه از کجا ورداشته غلط املائی گیر آورده؟
وای مهدی اینجا هم :غش: