• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

kami

کاربر ويژه
melika: اكنون كه كيبور در دست دارم و زير دست دارم و مانيوتر پيش رو دارم انشاي خود را آغاز مي كنم

حتما این مانیوتر کلمه فارسی است که به جای کلمه انگلیسی مانیتور جایگزین شده و آمده
:خنده2:
به قول شیکا این
onigiri_xd.gif

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به به بازهم مهدی جان گل کاشتن :نیش:

Mehdi_FXX در پروفایل خودشان
منبع موصق نبید
موثق :52:

melika در پروفایل مهدی ( اصلا هر کی دیگه با این مهدی نشست و برخاست می کنه فوری کمال همنشین در اون اثر میکنه :giggle: پروفایلش ترکیده از غلط غلوط :غش:)
اومدم براي اينكه مذاتب تشكر و قدرداني خودم را از پست هاي پر محتوا و عاليتون در زمينه سخت افزار به اطلاع برسانم

دایی ملی :52: چرا آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:نیش:

:نیش: دیگه فعلا این تاپیک بیاد بالا قلبها باهاش به تپش بیفتن:50: دوباره در وقتی دیگر غلط غلوطهای عزیزان را میگیرم :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
میدونستم دوباره سمیه یه غلط املائی ازم گرفته :نیش:
روزی که نکوست از غلط غلوطش پیداست :غش:

خب دیگه سمیههههه کلا این غلط داشتن که هر کی باهام نشست برخاست میکنه بدجوری واگیر داره :غش:
اما تو تاحالا بهش مبتلا نشدی که نمیدونم واکسن پیشگیریشو از کجا گرفتی:تعجب:
گرفتی به بقیه هم توزیع کن :نیش:

:گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
غلط املایی بس نبود این مهدی بیماری غلط دستوری هم گرفته:هنگ:

پروفایل shika hime
والا من که تا یه دو سالی فرار هستم و تحت تعقیب از جمله ازرائیل
قرمزه که غلطه این آبی رو هم معنی کنی ملت از عالم جاهلیت بیان بیرون بد نیست:نیش::giggle:

تو همین پست بالایی
گرفتی به بقیه هم توزیع کن
این آخه یعنی چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:سوت:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
:غش: :غش: :غش:
اره دیگههههههههه :غش:
دست خودم نیست میدونیییییی :غش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
گفت امروز نیامده اند. خوشخال شدم و فهمیدم که رفته اند برای پیدا کردن مغازه (خدا کند حدسم درست باشد) و پیش خود گفتم خدایا کمکم کن اعتمادها به بی اعتمادی تبدیل نشود . چند روزی باید صبر کنم.من زودتر از داود برگشتم . وقتی رسید گفت : بابا وقت داری چند دقیقه حرف بزنیم. نشستیم کمی در مورد پروژه جدید صحبت کردیم و من برگستم انجمن.

:نیش::سوت:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب من این مراسم خوش آمدگویی رو برای بچه های گل جدید دارم که احساس غریبی نکنن و بدونن اینجا انجمن خودشونو

حالا اینم تقدیم GORGعزیز
در تاپیک معرفی

سلام من گرگ هستم از این که اسم واقعیمو نذاشتم ناراحت نشین چونمن نمیخوام کسی منو شناسه ویا از محل زندگیم با خبر شه
ممکنه من کمیشوخی کنم ولی به دل نگیرین چون من قصد بدی ندارم
و اتفاقا ما هم خیلی مودبانه شوخ هستیم :نیش:

آقا گرگه ویی ویی ترسناک شد:نیش: اینجا چشمهای تیز بین منتظر شکار غلط های تایپی و املایی شما هست ها :نیش:

شاد وپیروز باشید.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
الهی من صدای گریه این تاپیک رو شنیدم اومدم سراغش ومهدی هم بانی خیر شد هر دوتایی با هم اینو آرومش کردیم که گریه نکن ما دوستت داریم

Mehdi_FXXدر تاپیک"کوسه ایی د رحال خوردن یک انسان "

این قواص بیچاره داشته تو دریا برای خودش قواصی میکرده که از شانس بدش گرفتار این کوسه میشه و به صورت زنده زنده خورده میشه!

غواص :سوت:...........................:نیش:

مهدی ممنون که بانی خیر شدی :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
الهی من صدای گریه این تاپیک رو شنیدم اومدم سراغش ومهدی هم بانی خیر شد هر دوتایی با هم اینو آرومش کردیم که گریه نکن ما دوستت داریم

Mehdi_FXXدر تاپیک"کوسه ایی د رحال خوردن یک انسان "

غواص :سوت:...........................:نیش:

مهدی ممنون که بانی خیر شدی :نیش:

من به صدای گریه ی این تاپیک همیشه جواب میدم:نیش:
منظورم همونی بود که سمیه گفت :نیش:
میدونستمااااااا یه وقت فکر نکنید نمیدونستم(ارواح عمت :غش:) میخواستم ببینم کسی میتونه پیداش کنه یا نه :نیش: (بازم ارواح عمت :غش:)

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
حدس میزدم دوباره من سوتی دادم:نیش:
ولی گفتم این چند وقته که پستی نمیدم ایم سمیه از کجا ورداشته غلط املائی گیر آورده؟:فکر:
:نیش:

gorg nama

متخصص بخش
هال کنین حیچ گلطی طا هالا طو انجو من نداشطم ایول خدم شما چی قکر کردیم من این گدم صوطی نمی خاحم داد.

خوب بود حال کردین

بالا