• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
وای بگردی بازهم هست
من بهش زودی گفتم ها بره درست کنه :غش:

بگردی مردود میشه این از املا :غش:
مهدی منتظره خاطرات بعدی تو هستیم :غش: خاطره ات هم خیلی باحال بود ممنون
یه صفایی هم به تاپیک املای ما دادی :غش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
اینارو هم من پیدا کردم
تولید =تولد
خیلی سریع از خواب بیدار شب
هر رفتش خونه ی خود
صدای مخیلی بلند و ترسناک جیغ ی
پس نمره 12 بود منهای 4 میشه 8:غش:

آقا بدو بیا مسابقه داریم هر کی بازهم بتونه غلط از این خاطره باحال پیدا کنه جایزه داره بدو بیا مسابقه بدوووووووووووووووووووووو:غش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
فکرت اشتباهه:غش:

کنم دیگه :غش:

:غش: :غش: :غش:
وای بگردی بازهم هست
من بهش زودی گفتم ها بره درست کنه :غش:

بگردی مردود میشه این از املا :غش:
مهدی منتظره خاطرات بعدی تو هستیم :غش: خاطره ات هم خیلی باحال بود ممنون
یه صفایی هم به تاپیک املای ما دادی :غش:

نهههههههههههههههههههههه :52:

من خاطره رو که نوشتم آف شدم رفتم که اومدم دیدم چه بلایی سرم اومده :48:..........:غش:

آقا این سمیه میدونست وضع من چه خبره گفت خاطره بگم که میدونست نونش تو روغنه:غش:
شوخی
اینارو هم من پیدا کردم
تولید =تولد
نقل قول:
خیلی سریع از خواب بیدار شب
نقل قول:
هر رفتش خونه ی خود
نقل قول:
صدای مخیلی بلند و ترسناک جیغ ی
پس نمره 12 بود منهای 4 میشه 8:غش:

آقا بدو بیا مسابقه داریم هر کی بازهم بتونه غلط از این خاطره باحال پیدا کنه جایزه داره بدو بیا مسابقه بدوووووووووووووووووووووو:� �ش:

:غش:
فکر کنم یکم دیگه بگردین نمره ی من منفی بشه و یه چی هم بدهکار شیم :غش:

shika hime

متخصص بخش جانوران
melika
يه پيشنهاد دارم ( خواهشا جو نگير كسيو انتقال بده انتقادات پيشنهادات :نیش:)
انجمن بكنيم كلا انجمن ادبيان . حدا وكيلي نمي شه از استعداد كاربران در اين زمينه چشم پوشي كرد . مدير كل مي شه آبي دل هي هي هي كيوب زياد خوشحال نشو با اين كه قافيه را رعايت كردي اما نيذارم بشي معاون !
Mehdi_FXX
امروز روزی توپ.........توام با یه خروار سوتی به لطف لنزهای فوق پیشرفته ی سایبر شات دوستان با زوم های اپتیکال فوق الادهبالای 20 ایکس که هیچ سوتی از دید از این چشمان تیز بین پنهان نیست:نیش:
( فوق العاده:سوت:)
سلام به همه بروبچه های ایران انجمن:دوست:
من حرف هام رو با زبون شعر میگن:نیش: ... اینم تقدیم به همه ی شما:شاد:
تو حرفاتو با زبون شعر میگن...:فکر:ایول به داداش با سوادم :تعجب:

shika hime

متخصص بخش جانوران
88uqbka55otg8583g88.gif

white-mouse07.gif

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب این موجوداتی به اسم اورکلاکرها که تو کله ی هیچ کدومشون عقل نیست که من دومیش باشم :نیش:
باید کیس رو رو به راه میکردم ....اتاف رو مرتب میکردم....اونم کی؟ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب::تعجب::تعج� �: :غش:
همه اینا کارها بعد از 2 ساعت به طول انجامید که اعتراف میکنم و اغراق نمیکنم که در بین دوستانم با اخلاف یک روز رکورد زدم :غش:

گفتم یا برد به فنا رفت یا 30پی یو.........کولرش رو باز کردم.......دیدم سالمه سالمه.......برد هم هیچیش نیست.........گفتم آخه یعنی چی؟ بهش گفتم گرفتی ما رو ؟ :تعجب:
حالا قضیه چی بود؟
من.......(فوش دادم:نیش:) اصلا حواسم نبود که مادربوردهایی که خودشون کارت صدا دارند باید اسپیکر پنل جلوی کیس به خود کارت صدا وصل بشه که میشه....زدم به جایی که اصلا معلوم نبود چی بود؟:تعجب:

بله دوستان........11 عدد سیم با روکش پلاستیکی 2 میلیمتری کاملا ذوغ شده بودند !!!!! و سیم ها هم بعضی هاشون نصف شده بود :تعجب::تعجب::تعجب:

هیچی دیگه...سیم رو کلا قطعش کردم ........ اما 300 تا صلوات نذر کرده بودم که بعد 400 تا فرستادم :نیش:

اما چند روز بعد از این سوتیم واقعا خندم گرفت و برای یکی از رفیقام تعریفم کردم 1 ساعت داشت به من میخندید و هزار تا چیز میز بارم کرد که آخه ای.......ای........ای.......:نیش:

اینم یه خاطره ی سوتی و تلخ مسخره :نیش::نیش::نیش:

اینم اورکلاکرها نمی دونم غلطه یا نه :نیش:

الهی حالا در عالم خودت فکر کردی غلط نداره این :نیش: حالا من زیاد حال نداشتم برگردم :غش:
اما پیشرفتت شگرفه از وقتی اومدی انجمن :نیش:
تو میتونی بالاخره 20بشی تو املا (باور نکن نمی تونی :نیش:)حالا میدونی من چقدر بهت تخفیف میدم خیلیییییییییییی وگرنه اگه همه روبگیرم دیگه از ترست نمی تونی به کیبورد دست بزنی :غش:

t92

متخصص بخش
بابا بچه ها عجب سوتی هایی از من می گیرن . . .نمی تونید نگیرید دیگه . . .:نیش:
این سوتی نیست که . . .:نیش:این سوته . . .:سوت:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
چت

..::آبی دل::.. زعی کن زود تر برگردی

این همون سعی میباشد:غش:

محمد و مهدی در رقابت تنگاتنگ برای تصاحب گاپ قهرمانی پرغلط ترین عضو ایران انجمن :نیش:

شما میتوانید:داغ:
دیددری دیرین محمد..............دیددری دیرین مهدی :نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
امین خان :پص لطف كنيد آغا هوشنگ تا جمعه كه من اينجا هصتم قلط املايتونو رو كنيد مي خام برنده شم.:شاد:[/

QUOTE]

این امین خانم تله گذاشته ها بچه ها خودش این شکلی نوشته داش علیه دیگه :giggle:

آقا هوشنگ :با تو جه به تایپیک بسیار با ارزش آیدای :گل: بنام غلط های املائی , سعی کرده ام غلط املائی نداشته باشم. از این تاریخ چنانچه اولین عزیزی که بتواند غلط املائی من را پیدا کند یک عدد کارت شارژ ایرانسل 100000ریالی را به او هدیه می دهم.
شروع از ساعت12:32 دقیقه 28مهر1389:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
پص لطف كنيد آغا هوشنگ تا جمعه كه من اينجا هصتم قلط املايتونو رو كنيد مي خام برنده شم.:شاد:
چشم

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آره بابا خانم نخون که :52:بخون امین خان هم :نیش: اینارو خلاصه مفید یه جا گفتم شد امین خانم :غش:

shika hime

متخصص بخش جانوران
rahnma:
این بی انصافها رفتند و حاشیه هائی برای من پیش آوردند.
کلی میوه و شیرینی و آجیل دادیم خوردند . رفتم قهوه ترک برایشان آوردم , دونفر بودند . کفشهایشان خاکی شده بود , گفتم بذار خوشحال بشن هر دو جفت را واکس کردم .تا دم در راهنمائیشان کردم و بیرون از منزل زدند زیر خنده و گفتند و رفتند. آخه بی انصافها اگه خودم تنها بودم که مسئله ای نبود . خانمم بود , یکی از دادشهای خانمم بود و تو انجمن هم 5 نفری بودند . به هر حال اینان جوری حرف زدند که صدایشان را همه شنیدند. اومدم تو اطاق سرم پائین بود . برادر خانمم بشکن می زد و می خوند آفرین بر راهنمای طنز نویس و بقیه از خنده غش رفته بودند. کلی خجالت کشیدم و رفتم اطاقم و در را بستم . خودم هم خنده ام گرفت.آی خندیدم . در رو باز کردم و نشستم پیش مهمانها اونا می خندید و من می خندیدم. نفهمیدم کدامیک از افراد داخل اطاق بود چون مطمئن هستم صدا از داخل انجمن نبود , گفت : خجالت هم نمیکشه می خنده ; طنز نویس , طنز نویس
(اونا می خندیدن )
آقا ما دفعه ی اول که متن فوق را خوندیم متوجه این اطاق نشدیم...اما بار دوم سوالی پیش آمد!که هنوز هم حل نشده:فکر:
کلی سر این اتاق و اطاق فکر کردیم...:فکر:
یکی به ما بگه کدوم درسته!:فکر:
ما میگیم اتاق درسته ولی حسی میگه نخیر اطاق درسته...:فکر:
ولی تا جایی که یادمه اتاق درسته چون کلاس اول یه بار تو املا نوشتم اطاق خانوم غلط گرفت نوشت اتاق :تعجب:
982477uqvc9qzqub.gif

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:خنده2:

وای جولی کارت شارژ رو بردی :ایول:

آقا هوشنگ کجایید بیایید :بدجنس:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز دلم اطاق درسته
حالا انشاالله شما می برید. عجله نکن
البته اتاق هم نوشته میشه.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
کارت بازرگانی و کارت عضویت اطاق بازرگانی
ایرج زینال زاده

td.productLabel { font-weight: bold; text-align: left; white-space: nowrap; vertical-align: top; padding-right: 0px; padding-left: 5px; } table.product { border: 0px; padding: 0px; border-collapse: collapse; }قیمت پشت جلد: 12000 ریال
موجودی: در حال حاضر در انبار موجود نیست.

مشخصات کتاب
  • تعداد صفحه: 92
  • نشر: قانون (09 مرداد، 1385)
  • شابک: 964-6140-59-9
  • قطع کتاب: رقعی
  • وزن: 350 گرم
  • رتبه فروش در آدینه بوک: #11933 (پرفروش ترین ها)
9646140599.240.jpg
البته اتاق هم نوشته می شود.

آخرین ویرایش:
بالا