درود خدا بر شما محسن عزیزدرود بر استاد سامان عزیز
امیدوارم بازگشت شما مقارن باشه با بازگشت شکوه و عظمت زمستانهای شمالشرق همراه با سوز و سرمای شرقی
من هم نظر امیر محسنو دارم
به نظر امسال شرایط متفاوت از سال گذشتس و بهتره
آخرین ویرایش:
درود خدا بر شما محسن عزیزدرود بر استاد سامان عزیز
امیدوارم بازگشت شما مقارن باشه با بازگشت شکوه و عظمت زمستانهای شمالشرق همراه با سوز و سرمای شرقی
درود بر فرهاد عزیز
دقیقا من هم حس و حال شما رو دارم ، امروز که این ابرهای ارتفاع بالا و گرد وخاک رو دیدم حس بدی بهم دست دارد و این ابرهای شوم انسان رو یاد گرمسیرات و کویر و خشکسالی و گرما می اندازند و خاصیتی هم بجز افزایش دما و کثیف کردن هوا با گرد وخاک ندارند من و یاد ابرهای بی خاصیت سیستمهای غربی می اندازند که بارونشون رو روی زاگرس تخلیه میکردند و فقط گرما و گردوخاک نصیب شمالشرق می شد ترسم اینه تو پاییز از این ابرها زیاد ببینم
دلم برای ابرهای شمالی و پاکی و طراوت اونها تنگ شده
درود فرهاد عزیزدرود بر محسن جان
انشاء ا... که سال زراعی جدید بر خلاف آنچه که در ذهن ما موج می زند و باعث نگرنی ماست طبق گفته امیر محسن سالی با برکت و اتمام خشکسالی های ایران عزیز ما باشدانشاء الله
ولی دلم خیلی برای ابرهای شمالی با اون رعدو برقهایش تنگ شده :iranjoman::گل:
درود بر سامان عزیزدرود خدا بر شما محسن عزیز
من هم نظر امیر محسنو دارم
به نظر امسال شرایط متفاوت از سال گذشتس و بهتره
من بر عکس دوستان از روند فعلی آپدیت های نقشه های کوتاه مدت خیلی رضایت دارم و بسیار امیدوارم .امسال بر خلاف سال گذشته همین موقع که منطقه ما تحت تاثیر تاوایی منفی در تراز 500 و ولاستی مثبت بود؛ شرایط کاملا متفاوته و تاوایی مثبت در تراز 500 داریم و لاستی منفی در تراز 700 .
درود امیر کوروش عزیزدرود استاد بيشتر توضيح مى دهيد ؟
و اينكه فرموديد از نوامبر امسال دوران جديدى شروع ميشه ، ممنون ميشم بيشتر توضيح بدهيد درضمن منتظر پيش بينى فصلى شما هستيم
لازم بذكر است كه استاد اميرمحسن فقط روى خطوط را نمى خوانند بلكه لا به لاى خطوط را هم مى خوانند:گل:
درود فرهاد عزیز
انشا ء الله اون خاطرات بد بزودی پشت سر گذاشته میشه و روزهای خوب آغاز میشه
درود بر سامان عزیز
آرزو میکنم روزهای خوبمون هر چه زودتر آغاز بشه
خبرهای خوبی دارم..................
هادی جان پیش بینی MJo رو لطفا در انجمن بذار.
سپاس