• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
در بین ایستگاه های موجود در این سایت مقام دوم دمای بیشینه امسال تا به اینجا مال امیدیه.... :61:

البته از کشور لیبی فقط یک شهر در این سایت وجود داره، که البته گویا اونم از خنک ترین نقاط این کشور محسوب میشه :93: (امسال بیشینش تا اینجا فقط 45 درجه بوده)



اینم رکورد.... :خنده2:

1Omidieh (Iran)52.1 °C
2Safi-Abad Dezful (Iran)51.0 °C
3Ahwaz (Iran)50.6 °C
4Masjed-Soleyman (Iran)49.9 °C
5Fao (Iraq)49.8 °C
6Abadan (Iran)49.4 °C
7Mitribah (Kuwait)49.3 °C
8Jahra (Kuwait)49.2 °C
9Abdaly (Kuwait)49.0 °C
10Amarah (Iraq)49.0 °C
11Kuwait Internationalairport (Kuwait)49.0 °C
12Basrah Int. Airport (Iraq)48.9 °C
13Fahud (Oman)48.9 °C
14Qarn Alam (Oman)48.9 °C
15Sulaibiya (Kuwait)48.9 °C
16Al-Wafra (Kuwait)48.8 °C
17Al-Nwaiseeb (Kuwait)48.6 °C
18Al Ahsa (Saudi Arabia)48.5 °C
19Al Mudhaibi (Oman)48.5 °C
20Basrah (Iraq)48.5 °C
T. Máxima en 24 horas. 18/07/2014 a 00:00 UTC
(100 de 7767 estaciones)
 

AFSORDE

کاربر ويژه
خوشبختانه آپدیت های جدید سایت هواشناسی کشور دماهای اینجا رو یکی دو درجه کاهش داد. :ایرانجمن:

باید دید پیش بینی کدوم سایت ها درست تر درمیاد.



چیزی که مسلمه اینه که به هیچ وجه نمیشه از این تابستان به عنوان یک تابستان گرم نام برد برای اینجا :قلیون:

ما که امسال نیازی به کولر پیدا نکردیم تا الان و پنکه کاملا کفایت کرده. کولرمون هم داره گرد و خاک میخوره و اصلا دست بهش نذاشتیم- در سایر خانه ها و مغازه ها و مراکز هم کمتر از سال های گذشته سیستم های خنک کننده کار میکنند. :بدجنس: + وزش باد و افزایش ابر از ساعات بعد از ظهر تا شب.

بیشینه روستای نجف آباد از 39 درجه تجاوز نکرده و در واقع 38 و خرده ای بوده. در حالی که در 6-5 سال گذشته به دفعات 40 درجه رو رد میکرد.


موفق باشید :گل:
 
آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
nino34.png
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و پیش از ظهر دوستان عزیز بخیر و خوشی


Plots produced using GrADS امروز صبح :

CTEST14056642691143.pngCTEST14056644131912.png
CTEST14056645592947.png
 

DR WHO

کاربر ويژه
درود

تابستان امسال تا اينجاى كار براى شهر اصفهان شبيه تابستان ١٣٨٣ بود پر ابر و گرما قابل تحمل

فكر مى كنم از نيمه دوم اگوست شاهد كاهش نسبى دما و رگبارهاى تابستانه باشيم اوج غايت گرماى امسال هم در نيمه اول اگوست است :گل:
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه experimental زیر حکایت از وقوع یک طوفان یا تایفون قدرتمند دیگه در شرق آسیا برای تاریخ 9 آگوست 2014 داره:

cyclone experiment.png
 
حضور خودم رو تبریک عرض میکنم

بر ای اولین بار امسال قراره دمای شهر ما از 45 بالاتر بره پارسال یک ماه دما 45 به بلا بود و حتی به 50 هم رسید

meteogram.php
 
منسون هند به خوبی در حال تقویت هست

مرداد ماه خوبی رو جنوب شرقیها به ویژه کرمونیا در پیش دارند

prec9.png
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

تابستان امسال تا اينجاى كار براى شهر اصفهان شبيه تابستان ١٣٨٣ بود پر ابر و گرما قابل تحمل

فكر مى كنم از نيمه دوم اگوست شاهد كاهش نسبى دما و رگبارهاى تابستانه باشيم اوج غايت گرماى امسال هم در نيمه اول اگوست است :گل:

درود


بله مطابق با نقشه های فعلی نیمه دوم ماه آگوست دمای هوا زیر نرمال در غالب نقاط کشور خواهد بود و البته شانس وقوع بارشهای تابستانه در سطح کشور افزایش خواهد یافت.

مشهد و شمال خراسان رضوی - استان خراسان شمالی و گلستان هم در روزهای بعد از 15 آگوست احتمال بارش خواهند داشت.
خود شهر مشهد 16 الی 19 اگوست احتمال بارندگی داره.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی


درود


بله مطابق با نقشه های فعلی نیمه دوم ماه آگوست دمای هوا زیر نرمال در غالب نقاط کشور خواهد بود و البته شانس وقوع بارشهای تابستانه در سطح کشور افزایش خواهد یافت.

مشهد و شمال خراسان رضوی - استان خراسان شمالی و گلستان هم در روزهای بعد از 15 آگوست احتمال بارش خواهند داشت.
خود شهر مشهد 16 الی 19 اگوست احتمال بارندگی داره.


cfs_tprecip_anom_india_2014071718_131.pngcfs_anom_t2m_india_2014071718_171.png
 

DR WHO

کاربر ويژه
باد صبا (به انگلیسی: The Lovers' Wind) یا بادعاشقان فیلم مستندی است درباره طبیعت و مردم ایران ساخته آلبرت لاموریس در سال ۱۹۶۹ است. فیلم بسیار نوستالژیک و مدّت آن ۷۰ دقیقه است.


فیلم سراسر ایران را از آسمان با بالگرد نشان می‌دهد. موسیقی فیلم آثار سنتی موسیقی ایران هستند و ساختهٔ حسین دهلوی. فیلم به سفارش وزارت فرهنگ و هنر دولت ایران ساخته شد[نیازمند منبع].


پس از پایان فیلم‌برداری و ارائه اثر به دولت ایران به درخواست آنان تصمیم به اضافه کردن جلوه‌های صنعتی ایران گرفته شد. در حین فیلم‌برداری از سد کرج در اطراف تهران به دلیل نقص فنی بالگرد، آلبرت لاموریس، کارگردان فیلم کشته شد. این فیلم در سال ۱۹۷۸ نامزد جایزه اسکار بهترین مستند شد. حدود ۸۵ درصد از فیلم از بالگرد فیلمبرداری شده است.


بالگرد گروه، هنگام فیلمبرداری از سد کرج به کابل‌های مخصوص تمرین تکاوران برخورد کرد و سقوط کرد که منجر به کشته شدن کارگردان فیلم آلبر لاموریس و گروهش شد. فیلم بردار ایرانی فیلم محمود نوربخش به همراه پسر لاموریس از هلی کوپتر پیاده شدند و از مرگ نجات یافتند.


براى ديدن فيلم باد صبا بر روى

http://vimeo.com/33474209

كليك كنيد .



yazd_maneckji_golestan_dakhme_tower_of_silence.jpg


توصيه مى كنم حتما ببينيد روح تون را ماساژ ميده اين فيلم بخصوص صداى دلنشين راوى فيلم

عشاير ايران معتقدند چنانچه در فصل تابستون باد صبا و باد قبله زياد بوزند اين نشانه پربارش بودن پاييز و زمستان جالبه كه در اين فيلم نشون ميده باد صبا با باد سياه مى جنگه ..
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فیلمی در اشاره غیر مستقیم به تکنولوژی هارپ و بد دونستن این تکنولوژی:

6247.jpg


سال انتشار:2014
کیفیت:
DVDRip
حجم : 500 مگابایت
ژانر: درام ، اسرارآمیز ، علمی-تخیلی
محصول کشور: آمریکا ، چین ، انگلستان
فرمت فایل : Mkv
زیرنویس فارسی : دارد
خلاصه داستان: یک دانشمند هوش مصنوعی ؛ هوشیاری خودش را آپلود کرده و به خاطر چنین برنامه ای گرفتار می شود و تحت تعقیب قرار می گیرد .


امتیاز فیلم: 6.4
[h=2] نقد و بررسی فیلم برتری ( Transcendence )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

( 50 رأی )
ph12312.jpg
« برتری » یکی از آثاری بود که بسیاری از مخاطبین سینما منتظر اکرانش بودند و دلیل اصلی آن هم داستان جذاب فیلم بود که معمولاً از آن جنس داستانهایی است که بسیاری را پای فیلم خواهد نشاند. کارگردان این فیلم پر سر و صدا که تبلیغاتش مدتهاست تقریباً در هر جایی که مردم توقف می کنند به چشم می خورد، دوست و فیلمبردار بسیاری از آثار کریستوفر نولان یعنی والی فیستر می باشد که در آثار مهمی نظیر « تلقین / Inception » و « شوالیه تاریکی » با نولان همکاری داشته است اما اینبار خود تصمیم به کارگردانی گرفته و کریستوفر نولان هم در پس زمینه فیلم، دستی در تهیه کنندگی داشته است. اما بزرگترین نگرانی مخاطبین درباره « برتری » نیز به همین اولین تجربه کارگردانی جناب فیستر باز می گردد که بهرحال برای ساخت اولین فیلم ، به سراغ سوژه ای " دانش محور " و مبتنی بر علم رفته و هزینه ای حدودا 100 میلیون دلاری را هم به جان خریده. اما به نظر می رسد هرچقدر که والی فیستر در ساخت اولین فیلمش با چنین فضایی اعتماد به نفس داشته، « برتری » نیز به همان اندازه فستیوالی از فرصت های هدر رفته باشد که یکی پس از دیگری تبدیل به سوهان اعصاب تماشاگران شده
phoca_thumb_l_10.jpg
اند!

دکتر ویل کستر ( جانی دپ ) و همسرش اوِلین ( ربکار هال ) در آستانه تحقق بخشیدن به یک جهش بزرگ در در تاریخ علم بشر هستند. دکتر کستر مدتهاست که بر روی پروژه هوش مصنوعی کار می کند و به تازگی موفق شده تا با استفاده از علم، برنامه ای خلق کند که قابل تفکر و تصمیم گیری دارد و از لحاظ احساسی نیز با انسان تا حد زیادی برابر می کند. اما این اختراع که می تواند یک گام بزرگ برای پیشرفت بشر باشد، با مخالفت تروریست ها مواجه می شود که معتقدند این اختراع می تواند نسل بشر را دچار بحران کند و به همین دلیل طبق رسم و رسوم همیشگی شان، تصمیم به ترور دکتر کستر می گیرند و در این راه نیز موفق می شوند. دکتر کستر پس از ترور، با اینکه کماکان علائم حیاتی دارد اما بزودی از دنیا خواهد رفت از این رو همسرش اوِلین به کمک یک دوست خانوادگی و محقق به نام مکس واترز ( پُل بتانی ) تصمیم میگیرند تا مغز کستر را به کامپیوتر منتقل کنند. اما این اقدام باعث می شود که کستر که حالا یک برنامه کامپیوتری خودمختار با درک منحصر فرد باشد که به دنبال کسب قدرت است و هیچ ارتباطی با دکتر کستر واقعی ندارد و... « برتری » سرشار از سوژه های جذاب است. کامپیوتری که قرار هست هوش مصنوعی داشته باشد و هوش مصنوعی
phoca_thumb_l_4.jpg
اش هم به حدی باشد که بتواند یک تهدید رسمی برای نسل بشر محسوب شود. سال گذشته نیز فیلم « اون » ساخته اسپایک جونز توانسته بود داستانی جذاب با موضوع ارتباط عاشقانه یک مرد با یک برنامه کامپیوتری که صدایی زنانه داشت خلق کند که از همه لحاظ اثری تکان دهنده و متفکرانه محسوب می شد. اما تفاوت « برتری » و « اون » در این است که این دو از کارگردانانی بهره مند هستند که از لحاظ تجربه دقیقاً در نقطه مقابل یکدیگر می باشند.

والی فیستر مقدمه « برتری » را به خوبی آغاز می کند. دکتر کستر در حال سخنرانی و ذکر جزییات درباره برنامه ای که احتمالاً از نظر خودش عالی است و اما بزودی متوجه می شویم که قرار هست نسل بشر را دچار مخاطره کند می باشد. سپس ما با ترورِ کستر مواجه می شویم که این یکی نیز به خوبی انجام می پذیرد و حالا مخاطب فیلم منتظر هست تا دنیای کستر مجازی شکل بگیرد اما فیلم درست در زمانی که کستر و در واقع جانی دپ به کامپیوتر منتقل می شود، مشکلاتش آغاز می شود و رفته رفته این مشکلات رو به فزونی می دارد و در نهایت به نقطه ای می رسد که تماشاگر فقط منتظر پایان فیلم است. والی فیستر در « برتری » علناً به جز ایده اولیه جذاب داستان ، حرفی برای گفتن نداشته و با طرح سوالات و سپس دادن پاسخ های سطحی به آن ، به شکل عجیبی تمام فرصت ها را هدر داده و « برتری » را در حد یک
phoca_thumb_l_1.jpg
درام معمولی به تصویر کشیده است. یکی از مهمترین بخش های فیلم که مانور تبلیغاتی زیادی بر روی آن شده بود، رابطه میان همسر اوِلین ( همسر کستر ) و کستر مجازی بود که علناً به جز یک کنش و واکنش ساده احساسی هیچ حرف تازه ای که بتواند تمایز خود را عیان سازد ندارد. ممانعت های عجیب اوِلین با خاموش کردن کستر با اینکه شاید او باید بیش از هرکس دیگری شرایط را درک کند، سرآغاز این مشکلات است که با خواندن ذهن او توسط کستر کامپیوتری و دیالوگ های نه چندان پرمغز میان این دو ادامه پیدا می کند.

فارغ از رابطه عاطفی ضعیف میان کستر و اوِلین، باید به ضعف فیلم در روایت داستانش هم اشاره کرد که با تکرار مداوم فلشبک – فلشفوروارد ، باعث گیج شدن مخاطبی می شود که بسیار باهوش تر از خود فیلم است. تاکید فیستر بر استفاده از فلشبک ها در راستای پرداخت مناسب تر داستان هیچ کارایی مشخصی نداشته به جهت اینکه در واقع هرگز اطلاعات مفیدی از این فلشبک ها نصیب مخاطب نمی شود اما وی مجبور است تا به تماشای آن بنشیند و کلی صحنه زائد تماشا کند. ظاهرا والی فیستر فراموش کرده که در یک اثر علمی متعلق به آینده ( شاید بتوان به آن نام علمی – تخیلی هم اطلاق کرد ) نویسنده و کارگردان می بایست چند قدم از خود تماشاگر جلو باشند و در نهایت با حرفی جدید ، او را تا مدتها به تفکر وا دارند. اتفاقی که به عنوان مثال درباره فیلم « تلقین » رخ داد و اتفاقاً همین والی فیستر فیلمبردار آن فیلم بود. اما متاسفانه تماشاگر هنگام تماشای « برتری » همواره از کارگردان فیلم جلوتر است به حدی که حتی قادر است اتفاقات پیش روی را پیش بینی کند و این یعنی حکم مرگ اثری که مسلماً تعلیق باید یکی از ستون های فیلمنامه اش باشد.
phoca_thumb_l_8.jpg
البته « برتری » ویژگی های مثبتی هم دارد که تقریباً تمامی آنها در بخش فنی قابل رویت هستند. فیلمبرداری قابل توجه ، یکی از مزیت های تماشای « برتری » است که البته اینبار دیگر خودِ فیستر آن را عهده دار نبوده و به وسیله فیلمبردار نسبتاً گمنامی به نام " جس هال " انجام گرفته است. جلوه های ویژه فیلم هم که هزینه زیادی ( به نسب یک اثر غیراکشن ) را شامل شده، از کیفیت بالایی برخوردار است و قابلیت این را دارد که بتواند هیجان لازمه را به مخاطب منتقل کند.
جانی دپ به عنوان بازیگر نقش اصلی « برتری » ، اگرچه تمام تلاش خود را برای واقعی تر کردن هرچه بیشتر کستر دیجیتالی به کار بسته اما متاسفانه مانند روند چند سال گذشته دوران بازیگری دپ، « برتری » در سطحی نیست که بتواند وی را از مشکلات سینمایی که در چند سال اخیر تجربه کرده رهایی ببخشد. پس از انتقادات فراوانی که نسبت فیلم ضعیف « رنجر تنها » و علی الخصوص حضور جانی دپ در این فیلم به همراه داشت، « برتری » می توانست نقطه آغاز مجدد برای جانی دپ باشد اما این اتفاق رخ نداد. ربکا هال هم که پس از « ویکی ، کریستینا ، بارسلونا » نتوانست موفقیتی در هالیوود کسب کند ( البته فیلم « مداربسته/ Closed Circuit » در سال 2013 یکی از آثار خوش ساخت سینما بود که در مجموع زیاد تحویلش نگرفتند ) ، در نقش اوِلین شاید پیچیده ترین شخصیت فیلم باشد که ح
phoca_thumb_l_7.jpg
ضورش اغلب به واسطه پیشبرد درام میان او و کستر می باشد. اِولین از معدود شخصیت های فیلم « برتری » است که می توان او را درک کرد. دیگر بازیگران فیلم از جمله مورگان فریمن و سیلیان مورفی نیز کار خاصی به جز حرکت از نقطه A به نقطه B صورت نداده اند و در مجموع درخششی نداشته اند
« برتری » فستیوالی از ایده های از دست رفته است. فیلمی که قرار بود یک اثر ناب علمی باشد و مخاطبین را به تفکر وا دارد، در عوض تبدیل به اثری شده که هیچ نشانی از نبوغ ندارد و حفره های فیلمنامه هم به حدی زیادی هستند که برای تماشاگر قابل هضم نباشد ( مخصوصاً مواردی که به خواندن ذهن اِولین مرتبط می شود ). ویستر در مصاحبه ای گفته بود که کریستوفر نولان زمانی که شنیده وی قصد کارگردان شدن دارد، بسیار عصبانی شده و یکجورایی کاملاً مخالفت خودش را ابراز کرده است. فیلم « برتری » شاید قطعی ترین سندی باشد که نشان می دهد والی فیستر باید مسیر فیلمسازی را پله پله طی کند تا شاید در آینده دیگر شاهد اینچنین فرصت های ناب از دست رفته ای در آثار بعدی اش نباشیم.
 

DR WHO

کاربر ويژه
تجربه نشان داده كه سالهايى كه PDO مثبت بوده ، النينو حاكم بوده ، مونسون قوى بوده و تاوه قطبى پايين تر از نرمال بوده تابستان پر باد بوده مثلا همين تابستان امسال ببينيد چقدر باد مى وزهه!!! شبها باد قبله و ظهر ها باد صبا

باد قبله ( باد درياى سرخ ) چنانچه در تابستان زياد بوزد اين نشونه فعال بودن درياى سرخ و ضعيف بودن جريانات مدارى و غالب بودن جريانات نصف النهاريه

باد صبا ( باد سيبرى ) چنانچه در تابستان زياد بوزهه اين نشونه پايين بودن تاوه قطبى هست .


براى شناخت انواع بادهاى محلى ايران بر روى http://bad-iran.blogfa.com كليك كنيد :گل:
 

DR WHO

کاربر ويژه
النینو و ستاره پروین



قرنهاست كشاورزان كوههای آند در آمریكا جنوبی ، پیش از كاشت بوته های سیب زمینی ، اوضاع ستارگان را زیر نظر می گیرند و براساس آن اقدام می كنند و همیشه هم موافق بوده اند .در آخر خرداد ماه هر سال جشنی به نام سان جوان برگزار می شود و طی آن ، كشاورزان از كوهستانهای اطراف دهكده صعود می كنند و به خوشه پروین ، مشهورترین و زیبا ترین خوشه ستاره های آسمان چشم می دوزند .براساس یك باور محلی ، اگر پروین به شكل عجیبی پرنور به نظر بیاید ، 4 ماه بعد باران های بسیار خوبی خواهد بارید و در نتیجه محصول خوبی نیز عاید خواهد شد . در غیر این صورت ، در آینده باران كمی خواهد بارید و بهتر است زودتر از موعد به زراعت اقدام شود و عجیب اینجا است كه این باور شكل عجیبی با واقعیت انطباق دارد .


اما دانشمندان بتازگی كشف كرده اند این كشاورزان در واقع رابطه نامحسوس میان شفافیت هوا و پدیده ال نینو یافته اند .ال نینو ، جریان گرم مشهودی است كه هر چند سال یكبار در اقیانوس آرام ظاهر می شود و موجب كاهش باران در رشته ـ كوههای آند ( در مجاورت اقیانوس آرام ) می شود .مطالعات ماهواره ای نشان داده است ال نینو موجب تشكیل ابرهایی در ارتفاع بسیار بالا می شود كه بر شفافیت پروین تاثیر می گذارد و گرنه درخشندگی خوشه پروین تغییر نمی كند .
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا