• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Ancient Tradition: Revelers Witness First Summer Sunrise
Revelers gathered to celebrate the 2014 summer solstice at the prehistoric monument Stonehenge, near Amesbury in southern England, on Saturday. The festival, which dates back thousands of years, celebrates the longest day of the year when the sun is at its maximum elevation.


pc-140621-stonehenge-summer-solstice-912_436c78a96ac82ab8fe52800f3aea5444.nbcnews-ux-1280-900.jpg


 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین اپدیت نقشه های CFSv2 گرمترین روزهای تابستان 1393 فقط در روزهای یاقیمانده از ماه JUN 2014 در منطقه ما خواهد بود و پس از اون و در ماههای آینده شاهد تابستانی به نسبت نرمال و یا شاید هم خنک تر از نرمال در برخی از نقاط کشور خواهیم بود.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس همین نقشه ها تا از امروز تا سه ماه آینده مقادیر بارش حاصل از مونسون اقیانوس در شبه قاره هند حداقل بین 100 تا 300 درصد کمتر از نرمال در نقاط مختلف خواهد بود که مقادیر این کاهش بارش در برخی نقاط تا 500 درصد زیر نرمال خواهد بود.

بداین گونه است تاثیر پدیده النینو بر رژیم بارش شبه قاره هند:

iod.jpg

البته در جنوبی ترین نقطه از این شبه قاره همانطوریکه pattern های پیش بینی النینو از قبل نشون میدن بارش نرمال و با تمایل به فراتر از نرمال خواهد بود.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی


بله با نقشه هایی که امروز منتشر شده هوا خنک تر از این روزها خواهد شد.


مدل اروپایی ecmwf هم بر همین اعتقاد هست و این دقیقا چیزی بود که بنده در طول ماههای گذشته تاکید داشتم که بروز پدیده النینو تاثیرات یکسانی بر تمام نقاط دنیا نداره و اگه استرالیا به شدت گرم و بی بارش میشه هیچ دلیلی وجود نداره که تابستان ما هم خیلی گرم بشه.

ecmwf.jpg6.jpg
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نظری در بلاگ امیر کوروش عزیز:



عشاير فارس
چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳ ۴:۶

بسمه تعالی

با سلام.
چند ساله که دارم روی یه پروژه در مورد پیش بینی هوا از طریق ستاره ها کار می کنم. حالا دیگه به یه نتایج واقعا عالی دست پیدا کردم که نتیجه داده. همه پیش بینی های هواشناسی نهایتا تا یک ماه بعد رو نشون می ده ولی با روش من که اسمش رو پیش بینی هوا نجومی گذاشتم می توان تا چند سال رو پیش بینی کرد.
بولف نمی زنم؛ کاری هست که چند سال دارم انجام می دم و نتیجه هم گرفتم. به خاطر اینکه ابهامات برداشته بشه و کسی نگه که از جایی کپی برداری کردم پیش بینی 6-7 ماهه خودم رو از تاریخ 19/9/2014 - 28/6/93 لغایت 31/3/2015 - 11/1/94 خدمتتان ارائه می کنم.
قبل از هر چیز خاطر نشان شوم مثل همه پیش بینی ها وقتی من حرف از بارندگی در یک تاریخ مشخص می زنم قرار نیست تمام مردم یک کشور یا استان یا شهر بگویند کل این تاریخ در منطقه ما باران می بارد، بلکه وقتی یک توده ابر باران زا مثلا به ایران می رسد شاید حدود 6 روز طول بکشد که از ایران خارج شود و شاید سهم یک شهر مثل تهران به علت موقعیت مرکزی اش در ایران فقط 2 روز وسط باشد. و یا وقتی در استان اصفهان باران می بارد نباید انتظار داشت همه نقاط این استان بارندگی را می بینند. توضیحاتی که خدمتتان ارائه دادم همانند تمام پیش بینی های جهان می باشد.
پس من در این پیش بینی ها محدوده زمانی بارندگی و طوفان و سرما و تا حدی شدت این موارد رو ذکر خواهم کرد؛ لذا نتیجه گیری با شماست که در منطقه کوهستانی زندگی می کنید و این بارش ها را شاید به شکل برف ببینید و حتی همراه سرما، یا در منطقه ای مثل غرب کشور یا شمال ایران که یک بارندگی شدید باعث سیل یا آبگرفتگی می شود.
در ضمن لازم به ذکر است در دو روز 21/9/93 و 21/12/93 اعلام وضعیت فوق العاده می شود. برای توضیحات بیشتر لطفا به تاریخ های مربوطه مراجعه فرمائید.
پیشنهادم برای عید نوروز 1394 رو هم حتما مطالعه بفرمائید.


28/6/93: شروع بارندگی های پاییزی شدید
30-31/6/93: همراه با باد های شدید و طوفان در نقاطی از دنیا
5-6/7/93: سرمای شدیدتر نسبت به روز های قبل
8/7/93: در اکثر نقاط دنیا پایان بارندگی
حوادثی از قبیل طوفان و سیل و آبگرفتگی در بعضی نقاط دنیا
10/7/93: شروع مجدد سرما و در بعضی نقاط شروع بارندگی
12-13/7/93: شروع مجدد بارندگی
19/7/93: پایان بارندگی
24/7/93: شروع بارندگی در بعضی نقاط
 

DR WHO

کاربر ويژه
با سپاس از بابت پستهاى خوب تون :گل:

از زمستان پارسال معتقد بودم خردادى ٨٦يى ، تابستان ٨٣يى خواهيم داشت .

پيشگويى جديدم

پاييز دقيقا شبيه پاييز ١٣٨٥ خواهد بود ..
 

DR WHO

کاربر ويژه
بندال یكی از پدیده های بزرگ مقیاس است كه طول عمری بین 5 تا 10 روز و گسترش مكانی بیش از 1000 كیلومتر دارد. این پدیده با حركت از عرض های پایین به سمت عرض های بالا در آنجا ساكن می شود و چندین روز ، بدون آن كه حركت محسوسی به سمت غرب یا شرق داشته باشد، شارش های جوی در سطوح گوناگون را تحت تاثیر قرار می دهد. به همین علت، بندال از آن دسته پدیده هایی است كه پیش بینی های میان مدت یك هفته ای را دچار مشكل می سازد و مدل های پیش بینی را با خطا مواجه می كند.


بندال در هنگام وقوع ، تاثیر قابل توجهی بر وضعیت جوی منطقه نفوذش می گذارد و نواحی مجاور كم فشار(یا كم فشارهای) بندال همراه با بارش های متوالی است، در حالی كه شرایط آب و هوایی نواحی مجاور پرفشار بندال، پایدار و تقریبا خشك است. در نتیجه این پدیده می تواند در مواردی، زمینه را برای وقوع ناپایداریهای جوی شدید و بارش های سیل آسا فراهم كند.


شناخت این پدیده از جنبه های گوناگون و بویژه امكان پیش بینی پذیری آن در سالهای اخیر بسیار مورد توجه متخصصان هواشناسی و اقلیم شناسی قرار داشته و پژوهش های بسیاری در این زمینه صورت گرفته است.


در این جا دو مورد از مقالاتی كه در رابطه نحوه آشكار سازی بندالها، اخیرا به چاپ رسیده است تقدیم حضورتان می گردد.


دانلودمقاله اول


دانلود مقاله دوم
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روند صعودی دمای آب در ناحیه نینو 3.4 همچنان ادامه داره و امروز به بالاترین سطح رسیدن در چند ماه اخیر خودش رسیده:

1.084 +

nino34.png
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خبری بسیار مهم در خصوص وقوع النینو قوی تا پایان امسال که توسط آژانس هواشناسی سازمان ملل و سازمان جهانی هواشناسی حدود 3 ساعت قبل در ژنو منتشر شده و در این گزارش اذعان شده که وقوع این پدیده میتونه منجر به دگرگونی قابل توجه در الگوهای اقلیمی رایج در سر تا سر دنیا بشه
لینک با vpn دیده شود

http://abcnews.go.com/International/wireStory/strong-odds-el-ninos-return-end-year-24311728





Sent from my SM-N900 using Tapatalk
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا